La France (12)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

'neatza...

Foarte multumesc lu' Otilia pt primirea pe care ne-a facut-o .
Distrat de minune in Bretagne . Ajuns la 2 noaptea acasa. Acu la job Cand ma scol, scriu mai muulte...

Otilia, pe drum am realizat ca avem pe un CD La Adelita... Cum eram pe 3/4 , credeam ca e J care canta ...

Pupici la toata lumea si asteptam si noi poze de la intalneala :D

Somn usor imi urez,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

"Noapte buna, somn usor
Sapte pureci pe-un picior
Saptezeci pe celalat...". Somn usor, asteptam sa va treziti ca sa aflam si noi povestea (si, de ce nu, pozele).

Cu bine,
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Oana si Delphin, am primit faxul.
O dupa amiaza placuta!
Lulu

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna!
Ma bucur ca ai primit faxul, dar nu stiu cat de tare ma vor mai ajuta aceste hartii.
In fine, este poveste lunga. Azi am ajuns la urgenta, ca m-am certat cu fratele lui George, nevasta lui draga a inceput sa ma faca conase (nu stiu cum se scrie) si in alte feluri si mi s-a facut rau, am facut o criza de spasmofilie si am ajuns la spital. Si acolo, la urgenta, printre altele mi-au gasit si o cistita, pentru care trebuie sa fac tratament.
Si m-am dus la Asistent Social de acolo pentru dosar si a zis sa aduc dovezi ca sunt aici de mai mult de trei luni, dar ca hartiile de la voi nu ajung si nici declaratia proprietarului. Hartii de la dr trebuie sa ma duc sa iau la care am fost eu pana acum. Dar cred ca o sa astept cele patru luni cat voi fi urmarita luna de luna de PMI pentru sarcina si asta este o dovada buna. Bine, o sa platesc prima ecografie, dar nu e problema daca se rezolva dupa aceea.
Asa ca...nu am scapat de probleme nici psihice si nici fizice dupa cate se vede. Poate o sa radeti, dar nu stiu daca problemele la noi vor lua candva sfarsit. Imi vine sa innebunesc, m-am saturat sa-si bata toti joc de noi, si pe alte parti sa nu rezolvam nimic. Daca ma vedeati cum plangeam azi cand mi-am revenit din criza la spital, ma dureau ovarele si credeam ca bebeul meu are probleme, ma rugam cu voce tare la D-zeu sa nu-mi faca asta, ca ma va distruge de tot, daca mi-l ia. Speranta mea ca voi fi si eu fericita intr-o zi este in copilasul din burtica mea, asta in afara de George, care, saracu nu mai stie nici el in ce parte sa o mai ia.
Va pup si sper ca nu v-a deranjat ca v-am povestit vopua iar ce e in sufletul meu, problemele mele.
Otilia, oLo, ma bucur ca v-ati distrat, asa va doresc la toate fetele!

oana si bb din burtica (9 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Of! Mai, Oana, mi se pare mie, sau cumnata de care vorbesti e tipa aia ciudata? Pai din cauza ei sa ajungi tu la spital?!? Linisteste-te!
Hai c-o sa se rezolve problemele! Noi suntem, ca intotdeauna, alaturi de voi!

Zambeste, maine va fi mai...bine (macar maine, zau asa )

La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Imi pare tare rau ptr tine Oana!
Ai grija de tine si de beb, si nu mai baga in seama rautatile la toti!
Despre ce hartii e vorba? Tu nu esti asigurata? Scuze ca ma bag..dar.. Si eu am ajuns la spital cnd eram insarcinata si am aratat carte Vital-ul si a fst ok..Tu nu ai Carte Vital?

Pupici,
Lumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Buna fetele!
Azi am aflat si eu de posibilitatea de a merge ieftin (oarecum), in Ro - cu avionu.
Aveti detaliile la adresa: http://www.skyeurope.com/in.php

Mergi la inceput

Spic de grau, se pare ca skyeurope nu e si pentru Romania! Ca tot ce e ieftin, de altfel.... Pacat!

La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Oana imi pare sincer rau pt ce ai patit din cauza cumnatei tale. Dar trebuie sa te gandesti in primul rand la BB si sa ii cam uiti pe ceilalti, exceptand sotiorul tau. E pacat sa treci prin sufeirnte fizice si psihice, acum cand sunteti 2 in acelasi corp care sufera. Deci lasa-le incolo de necazuri si suparari, detaseaza-te de tot. Mai ales in perioada sarcinii femeia este foarte sensibila si vulnerabila, percepe totul mult mai violent, decat poate este. Deci capul sus si gandeste-te la puiut.
tuturor

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Am scris ceva si mi s-a sters!

Oana, detaseaza-te de aceste nimicuri si ai grija de tine si de bebe! Si fiecare cu familia sa, de ce trebuie sa te complici cu astfel de oameni!Numai bine!

Azi am fost la curs; m-am imrietenit deja cu o tipa japoneza!Numai ca vb amandoua cu dictioanarul in mana:) !

La multi ani copilasilor vostri!
Va pup! Numai bine!

Mergi la inceput