FIV 13

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinab spune:

Sunt Adina. Este prima oara cand intru pe forum si sper ca mesajul meu este receptionat corect . Sunt intr-un stadiu de trauma dupa a doua sarcina extrauterina si as vrea sa ma ajutati cu mai multe informatii despre FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Multumesc din suflet gagici...recunosc fara voi nu stiu daca as fi gasit solutia...la un moment dat mi-am impus sa nu mai intru pe Forum ( s-a vazut cred), eram dependent si eram si disperata..
Anemona si Raluca stiu prin ce am trecut dupa ET...eram muta si nu am putut sa povestesc... a fost un FIV ciudat...cu fel de fel de intamplari care atunci conteaza si te macina....
De ce am spus ca nu trebuie sa ne pierdem speranta..dupa ET am avut niste dureri cumplite..5 nopti nedormite si zile la fel...nu puteam sta culcata!
Este un FIV FARA CELE 3 ZILE IN PAT! ESTE "plimbat" doar in picioare suportam durerea...
Dar toate astea mi s-au intamplata mie? Nu este adevarat! Eu ma uit in oglinga...vad un om mai mult decat fericit...Cred ca mi-am regasit verva si optimismul pierdute acum vre-o 3 ani ...
Dar ceea ce nu trebuie sa uit, este sa-i multumesc si D-nei. DR.DENISA PROTOPOPESCU ! ( iar ultima speranta mi-am legato de faptul ca a stranutat inainte sa inceapa procedura!)
Dumneaei mi-a facut ET-ul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Felicitäri si sarcini usoare celor douä proaspete gravidutze, Tia si Ileana!

si de 2 ori!

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Felicitari fetelor....as dansa de bucurie........sa fim cat mai multe
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

tiaaaaaa, ai fost eliptica o perioada, am stiut ca ne coci tu ceva, si uite ne-ai copt un in burtica ta !! Sa fii fericita, sa ai sarcina usoara, sa te bucuri de toate momentele magice care urmeaza...!!!
ileana, iti doresc tot binele din lume tie si ! Eu m-am atasat de denisa protopopescu cand i-am citit cartea...

ardit

adina, stiu cum este, am trecut si eu printr-o sarcina extrauterina si aveam impresia ca sunt defecta, ca natura mi-a jucat un renghi, ca sunt pedepsita pentru toate pacatele (ale mele si ale doctorilor inconstienti pe la care am fost). Si acum cred ca sunt defecta dar mai putin acolo si mai mult pentru ca sunt cam sarita..
Vestea buna este ca, spre deosebire de multe femei care sunt infertile, tu ai ramas gravida de cel putin doua ori, deci esti normala hormonal, ai ovulatie, foliculii se sparg, sperma sotzului e ok, etc,etc. Totusi primul pas este sa iti faci dozarile hormonale si citeva analize care pot sa arate anumite boli infectii si sotul spermograma. Celelalte fete stiu mai bine care sunt analizele si denumirea lor stiintifica, eu am vrut doar sa-ti dau vestea buna ;)
curaj.... (gaina ca te tai ;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloe spune:

Felicitari Tia si Ileana!!!
Va doresc la amandoua o sarcina usoara si bebei sanatosi!
Ma bucur atat de mult pt. voi! Im amintesc si eu de ziua in care am aflat vestea cea buna, parca a fost ieri si acum am doi bebelusi minunati de 2 luni si inca ma simt de parca ar fi un vis.
Va pup pe toate.

Cloe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

felicitari tia si ileana!
si eu am o veste: am facut fiv si et in lotul de mai la medsana; ieri am facut analiza la betahcg, testul a iesit pozitiv; numai ca am singerari de ceva zile;
concluzia este urmatoarea, fetelor: se poate, trebuie doar sa va incarcati cu rabdare si perseverenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Oanamagda, e bine, ai sa vezi!
Cate ati fost in lotul de mai, stii? Poate mai auzim si de alte reusite, sa ne urce moralul pe culmi .. ai facut si ICSI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

mai, ce v-a dat sa beti acolo la medsana, ca beau si eu ;) dupa voi!
oanamagda felicitari, ai grija de tine si de

ardit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Asta da ZI !

Oanamagda felicitari ! Sanatate multa tie si bebeului! Sarcina usoara!

- Cine e la rand ? - Eu sper sa urmam toate !

Mergi la inceput