romanii intorsi: solutie viabila

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona27 spune:

Corectura, cer eirtare, intotdeauna scriu grabita
"e o acuza perfecta" am vrut sa spun "scuza perfecta"

Salutari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Eu nu stiu Bucuresti, dar iaca la Cluj:

Persoana fizica vand apartament, 4 camere, in Zorilor, Observator, etajul 2/10, 120 mp, superfinisat, modificari, geamuri termopan, centrala termica. Pret 65000 euro.

Persoana fizica vand apartament, 2 camere, in Zorilor, Lunii, etajul 4, decomandat, 56 mp, confort I, balcoane: 1, bai: 1, superfinisat, gresie, faianta, lavabil, modificari, geamuri termopan, balcoane inchise, centrala termica, contoare apa, contoare gaz, telefon, tv cablu, loc parcare, pivnita, uscator. Pret 36000 euro, negociabil.

Agentie imobiliara vand apartament, 1 camere, in Gheorgheni, etaj intermediar, decomandat, 44 mp, confort sporit, balcoane: 1, bai: 1, superfinisat, parchet, gresie, faianta, lavabil, modificari, usa antiefractie, geamuri termopan, centrala termica, contoare apa, contoare gaz, telefon, tv cablu, loc parcare, acoperis tigla. Bloc nou. Avans 30%. Telefon 596808. Pret 28000 euro.

Persoana fizica vand garsoniera, in Marasti, dimbovitei, etajul 2/4, 28 mp, confort I, balcoane: 1, bai: 1, balcoane inchise, contoare apa. Pret 21500 euro, negociabil.

Vand ap.2 camere, str.Parang, 54 mp, parter inalt, proiect balcon, decomandat, gresie, faianta moderne, jaluzele, pret 30.000 EUR neg, prin agentia Armor. Informatii suplimentare la adresa: str.Decebal nr.6.

In consecinta, mi se par reale preturile de 50000 de euro pe un apartament de 3 camere intr-o zona nu tocmai grozava in Bucuresti...

This is the first day of the rest of my life!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Ok, cand m-am referit la 50.000 Euro am vrut sa spun ca cu ei se poate deschide o afacere micuta dar care sa-ti aduca venituri bune, de cel putin 2 mii de USD pe luna. Cu veniturile astea ai trai cam cum traiesti acuma in Ca, spui ca aveti amandoi salariul mediu pe economie. Daca vrei sa-ti deschizi un chiosc la care sa vinzi eugenii si coca cola, iti ajung si 10.000 Euro, dar profitul.....

Mergi la inceput

Nu uita ca Romania este tara care are cele mai mari taxe si impozite din Europa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Simona (bidiloi) iti urez drum bun, si mult succes si realizari in Romania.Sa fii fericita alaturi de cei dragi si sa ramai la fel de optimista si sa nu-ti para rau de pasul facut:))Sa stii ca te invidiez ca te intorci acasa:((
Sper ca o sa ne intalnim cand venim si noi in tara ca doar stam in orase vecine:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Originally posted by Ira

Nu uita ca Romania este tara care are cele mai mari taxe si impozite din Europa.

hmmm, de asta nu-s sigura!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Vai, e gresala mea, sunt moarta de somn, am vrut sa spun 50.000 nu 500.000 , cu referinta la afacere.

Chatonel, buna, ce mai faci ?
Info cu cele mai mari impozite am citit-o in ziarul financiar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

quote:
Originally posted by cataghe

In consecinta, mi se par reale preturile de 50000 de euro pe un apartament de 3 camere intr-o zona nu tocmai grozava in Bucuresti...

Cata, in Bucuresti pretul apartamentelor e sensibil mai mic decat la Cluj. Clujul nu poate fi luat ca etalon pentru restul tarii.

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by descintec

Cata, in Bucuresti pretul apartamentelor e sensibil mai mic decat la Cluj. Clujul nu poate fi luat ca etalon pentru restul tarii.

D.

Poi cum, maica, e mai eftin la capitala?!... Ei, asta e ceva nou pentru mine, atunci poate ca ma insel... Eu am zis asa in ideea ca daca la Cluj sunt preturile care sunt, in buricul tarii mi se parea firesc sa fie si mai si! Mea culpa daca rationamentul nu a fost corect.

Numai bine,

Catalina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Catalina, se pare ca la ora actuala, Clujul este cel mai scump oras in ceea ce priveste piata imobiliara.
Simona mult succes!
Ex USA: in Orange County, California , locul in care traiesc , pretul mediu al unei case este 525. 000$ . In final dupa 30 de ani de plata lunara , pretul acestei case este de aproximativ 1 200 000$. Salariul mimim pe economie este daca nu ma insel 6.75$/ora (cel putin in California). Concluzia ? Si aici ca si in Ro sint foarte multi cei pentru care cumpararea unei case este un vis de nerealizat. Si inca o precizare, casa nu este un noua, ci cu pina la 40 de ani vechime. Puteti verifica in ziarul local Register. S-a vrut doar un exemplu, nu o comparatie.....

Mergi la inceput