Bebelusi de iunie iulie 2003 (20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Nu, Elena, era frumos ce ai scris tu. Sunt eu astazi la un pas de depresie si am vazut jumatatea goala a paharului. Iarta-ma.
Multa sanatate lui Mihai!

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

In sfarsit s-a hotarat si barbatul meu sa puna pe Net niste poze cu Stefania. Daca aveti chef, vizitati-ne la http://www.archi-web.com/stefania/ .

ROMANA incepusem sa cred ca ai nascut ca tacusei cateva zile . Iti tinem pumnii cu piciousul, sa nu fie nici o problema.

CORNELIA cred ca Alexandru-Eduard e cel mai mic dintre noi - din cate tin eu minte e nascut pe 31 iulie .

ADITZU, MADIC, TANGO - ne bucuram de vesti de la voi, chiar daca mai rar

Va pupam,
Dana si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Hai, ca parca am mai venit de acasa.

Dana, am corectat . Alinuta m-a indus in eroare.

Cum ati petrecut primul 1 iunie? Eram suparata si pt. ca nu am reusit sa ies nicaieri cu Maria, cu toate ca imi propusesem.

Dana, am vazut pozele! Foarte frumoase. Preferata mea e cea in rochita pe canapea...ce domnisorica! Mi-a placut tare si seria cu floricica dupa ureche, mai eles cea in care se stramba.

Romana, pai daca mai ai trei saptamani, ai cam ajuns la termen, nu? Ai grija de tine!

Maria, nu mai are nici un ritual de culcare. Pna de curand era simplu: o puneam in patut, o inveleam, ii dadeam suzeta si ii puneam muzica. Acum, fac toate astea, dar in urletele ei si, in final, adoarme, tot incercand sa se ridice.

Crisa, tinem pumnii. E bine, totusi ca o sa afli niste cauze.

Mai devreme va ziceam ca am treaba. Nu am facut-o, asa ca tb. sa plec.

Va pup,
Cornelia

http://community.webshots.com/user/cornelianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

elena - mai ce scrisesei acolo, ca m-ati facut curioasa de numa'?....
multa sanatate ptr bebe si mamica!

Kehleyr - ce poze artistice, m-ati lasat cu gura cascata, pe linga ce dulce e Stefa , nu mai zic! Pacat ca nu puteti vezi, poate daca se amina pe saptamina viitoare...

Crisa - deci raminem la 250,000, si iti iau eu cadou! Si ca sa-ti indeplinesc toate dorintele, o sa iau cadouri la fel din partea noastra...
Despre mincare, fiecare aduce ce vrea, numai sa spuna, ca sa nu ne trezim ca la Revelioane ca toti aduc salata de beof! Pe tine te-am trecut la prajiturele, eu ma inscriu cu ceva aperitive (oua umplute&ciocanele). Tu ai telefonul meu si reciproc, vorbim daca e vremea rea si decidem sa nu mergem.

Aditzu - eu am sa-i iau mincare cu mine, am un castronel cu capac, inca nu stiu ce-i pregatesc dar oricum rezista orice 3 ore. Si neaparat un biberon cu suc! Si biscuiti - ptr inchis eventualul plisc plingaret.

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Am vazut fotografiile Danei si ale Stefaniei.
In primul rand am observat mana artistului care a facut fotografiile. Sunt cu adevarat deosebite.
Apoi m-am intrebat cam cate ore doarme stefania pe zi ca daca ar fi sa ma iau dupa poze as zice ca le cam doarme.
Apoi i-am admirat nasucul si buzele pline si superb conturate.

quote:
Ma uit disperata pe toate site-urile cu vremea si vad acelasi lucru peste tot...duminica va ploua...ar fi super nasol sa ne apucam sa stabilim atatea detalii...si sa stam 10 min.


5 iunie e sambata, nu duminica. Ia da o verificare!

quote:
Mai am cam 3 saptamini

3 sa fie soro ca io ma intorc de la mare pe 16 iunie si e musai sa viu sa va vad la maternitate
quote:
Cu propunerea Andrei (mancarea) sunt de acord cu mentiunea ca io as prefera sa cumpar ceva prajiturele (nu ma omor cu gatitul).
Idem

trebuie sa fug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Multumim de complimente . Sotzul meu e pasionat de fotografie asa ca de-asta sunt pozele mai migalite. O sa ii transmit ca v-au placut

BIBI sa stii ca si eu dand o raita prin poze m-am gandit ca o sa para ca fi-mea doarme tot timpul . Adevarul e ca e mai usor sa o pozezi cand doarme, ca altfel e in permanenta miscare.

CORNELIA rochita e facuta de "buni" si poza era special pentru ea . Si noi am vrut sa iesim ieri, dar in Bucuresti a plouat aseara, asa ca...

Spor la treaba tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

M-am scos! mI-a venit o idee.
Eu aduc pateruri de la Forneti
O sa vedeti ce bine gatesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

BIBI: Cind esti la mare sa te gindesti ca si mie mie dor de un balacit ( asat daca apa nu e prea rece). Deci cind intri in apa prima data gindeste-te la mine ca poate asa simt si eu valurile pe picioare. Da-mi si mie un PM cu numar de mobil ca sa-ti dau macar un mesaj daca e sa fie sa nasc mai repede, ceea ce nu-mi doresc, dar nu vreau nici sa ma intind pina in iulie ca mi-a fost de ajuns cu burtoiu’ asta tuguiat.


ELENA_LTD: Sanatate lui “Micaita”. Incearca sa te inveselesti cumva, iar daca nu poti din prima trage un plins strasnic si in felul asta te descarci de toate tensiunile accumulate. Pe urma te vei simti mai bine. La mine functioneaza.

CRISOTEXA: Ce analize i-au facut Marei? Poate cind o sa ai putere o sa ne povestesti cum s-a intimplat de ai nascut mai repede. Oricum nu te descuraja si in mod sigur va mai veni un bebe.

Ma tot gindesc cum o sa fie nasterea de data asta. Parca as prefera sa fie tot in weekend ca nu e asa aglomeratie prin Bucuresti. Nu as vrea sa deranjez doctorul noaptea si mai ales nu as vrea sa nasc acasa cum a patit Olo de la bebelusi de mai.

Ieri am fost sa-mi rezolv cu adeverinta aia pentru spital ( cu plata asigurarilor de sanatate) si mi-am luat concediu prenatal ca sa pot intra apoi in postnatal si mai la urma in concediu pentru ingrijirea copilului. Am ajuns acasa obosita. E tot mai greu sa ma pornesc undeva ca ma apuca groaza. As fi vrut sa ma duc si eu la coafor sa-mi taie virfurile dar nu stiu cind o sa ajung pe acolo. Mai trebuie sa cumpar hainute pentru bebe2...

In alta ordine de idei voi ati inceput sa le dati bebeilor sa manince sunca? Eu ma gindeam sa caut ceva sunca de pui sau de curcan neafumata si sa vad daca-i place. Ca maninca foarte bine piine cu unt si iaurt, dar seara as vrea sa renunt incet incet la pireul de cereale sau macar sa-l mai raresc la doua sau trei zile.


Am cumparat ieri revista Mami si are un Cd cu cintecele din cutiuta muzicala. Era foarte mirat Cristi ca se aude muzica si nu ma vedea pe mine cintind. Eu nu prea i-am mai pus cd-uri in ultimul timp. Oricum se vedea clar ca recunoaste unele cintecele pe care i le-am cintat si eu.

Aveti grija de voi si de bebei.



http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Io sper din tot sufletul sa nu ploua...oricum vorbim la tel. Al meu este 0740.882.382

Nici eu nu prea gatesc,....dar ma gandesc cu ce sa vin.

Dana..superbe poze si fetita la fel.

Andra, merci ptr. site-ul cu Turcia...suna tare interesant...poate chiar acolo vom merge...sa vedem.

Bibi,se pare ca o sa ai noroc de vreme misto la mare, cica asta este ultima saptamana ploioasa..dupa care vin caldurile.

Romana...hai ca a trecut ce a fost mai greu....iti tin pumnii in continuare.

Crisa, bafta la analize!
Elena_ltd multa sanatate puiului!



Carmen si bb Maya Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

quote:
Bibi,se pare ca o sa ai noroc de vreme misto la mare, cica asta este ultima saptamana ploioasa..dupa care vin caldurile.


Ma bazez pe tine ca am vazut ca omori site-urile cu vremea

Mergi la inceput