Acte la primarie

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemone spune:

Pupezica ai fost azi la primarie? ca daca da poate ne-am vazut pe acolo

In privinta fotografului m-am interesat la Relatii cu publicul si am aflat ca fotograful nu e obligatoriu, dar se pune intrebarea cui dai buletinele atunci cand te prezinti la primarie in ziua casatoriei...
Pupezica poate afli ceva de la pila :)

Oricum eu nu ma las, la ce comportament au avut chiar ma gandesc serios sa fac apel la cunostintele mele din televiziuni, sa vedem pe unde mai scot camasa cu fotograful.
Ce mi-ar place sa pun o camera ascunsa pe mine cand o fi sa dau buletinele alea.......:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemone spune:

ca sa fiu mai clara. Ofiterul starii civile ne-a comunicat ca in ziua casatoriei trebuie sa venim mai devreme cu 15 minute si sa dam buletinele fotografului (in ce calitate ????)- teoretic ca sa confirmam prezenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Si ce calitate are Dl. Fotograf ca sa-mi ia mie buletinul??? Este angajat al primariei? Este vreun oficial? Cum adica sa-i dau lui buletinul? De unde stiu eu cine naiba e ala???
Mai fetelor... buletinul nu se da asa la primul venit care ti-l cere...!!!!
Exista niste reguli si in chestia asta...

Dilaural

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dilaural/album?.dir=/4c12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns before-after spune:

Noua ne-a luat buletinele o doamna de pe acolo ( gen femeie de servici), iar pe "fotograful nepoftit" nici macar nu l-am vazut.
Nu ma asteptam deloc sa fie asa. E adevarat ca, noi am facut cununia vineri, si poate nu s-a obosit sa vina.(nu era aglomeratie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonam_78 spune:

Acum cateva luni am fost si noi la sectorul 3, in recunoastere. O doamna de acolo ne-a recomandat sa venim cu vreo 3 saptamani inainte! Asta ce inseamna, ca trebuie sa ne ducem cu ceva? Si cui trebuie sa dam si ce? Chiar sunt in ceata Stie cineva cum se procedeaza?
Pile am gasit doar la sector 6

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;111/st/20050827/e/Wedding/dt/8/k/97fe/event.png
http://community.webshots.com/user/simonamiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Am auzit ca la sectorul 3 trebuie sa vii in ziua cand depui actele pe la ora 6, ca e omor.....
Chestia cu fotograful e o tampenie, atat le trebuie sa mi-l bage pe gat, nu cred ca e obligatoriu. Si daca face poze sa le pastreze pt ca eu nu iau nici o poza, am fotograf profesionist.

http://compage.totalnet.ro/edy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Noua, la sectoru 5, anu trecut, intr-o sambata, ne-a luat buletinele o tanti de la paza (un soi de bodyguard). N-a fost nici un fotograf prin preajma, desi era plina ziua de cununii, ci doar fo doi lautari, de care nu scapai nici cu slubje (chiar n-am priceput ce legatura are lautaru cu starea civila), si o haita de tzigani cershetori - tziganci cu multe fuste si plozi in bratze -, care se tineau ca râia. Asa ca va sfatuiesc, spre binele vostru, s-aveti niscaiva maruntzi la voi (ca altfel n-aveti cale de scapare), nu ca noi, care-am avut doar hartii mari .

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Roxygeo...
parca tu ai facut iubita cununia la Sect. 2. Spune-mi si mie cum a fost? A venit fotograful ala peste voi? Vi l-au impus de la Starea Civila? Cum e treaba acolo???

Pupici

Dilaural

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dilaural/album?.dir=/4c12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Olguttza si la sector 5 este nebunie mare?EU ma gandeam sa merg inainte cu 3 saptamani sa-i dau cuiva 1.000.000 lei,poate ma are in vedere sa-mi pun ora cand vreau eu dar cui sa-i dau?Crezi ca e putin 1.000.000 lei?

photos.yahoo.com/ellamiss2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by ellamiss

Olguttza si la sector 5 este nebunie mare?EU ma gandeam sa merg inainte cu 3 saptamani sa-i dau cuiva 1.000.000 lei,poate ma are in vedere sa-mi pun ora cand vreau eu dar cui sa-i dau?Crezi ca e putin 1.000.000 lei?

Nu stiu ce sa-ti spun despre suma... Noi ne-am dus doar cu 10 zile inainte de cununie, cand a trebuit sa ne depunem actele. Ne-am dus, intr-adevar, la ora 5 dimineata, pentru ca voiam o anumite ora - 12:00! Si nu c-am mai fi fost legati de altceva, ci pentru ca am vrut ca la ora 14:00 sa-nceapa petrecerea acasa! Deci, la ora 5, cand am ajuns noi la starea civila, mai aveam o pereche in fata (venisera cu juma de ora inaintea noastra), iar la ora 8:00 (ofitzereasa incepe la 9:00 programu), cand a venit dactilografa, erau deja peste 12 perechi, ca sa nu mai spun ca la 9:30, cand am plecat d-acolo, era omoru' de pe lume... In fine, cand am intrat sa depunem dosarul, am bagat intre acte 200.000, pentru orice eventualitate...Pentru ca ora 12:00 era deja data, dar nu de perechea care fusese inaintea noastra! In catastif figurau inca cel putin alte 10 familii!! Asa ca noi primiram ora 11:45...oricum, destul de aproape de adevar

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput