Alaptatul - Help Line- (2)
Raspunsuri - Pagina 28
Miha-Andreas spune:
Da, este foarte important ca bebelusul sa pape din ambii sani...si un duch fierbinte...
Baietelul meu are 6 luni, il alaptez...citeodata mi se intareste si mie unul din sani si dau sa mi-l goleasca, apoi toule ok...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela_sverige/my_photos
claujro spune:
Help!!!!

Am febra mare, 39 cu 2 (cred ca e o gripa dupa celelalte simptome dar fara curs de nas, dureri in gat, etc), alpetez bebelina de 4 luni, am sunat pediatra si nu raspunde, nu e in Bucuresti.... ce iau? Opresc apatatul??? Prietenel mele imi spun chestii contradictorii.
A patit cineva asa?
Va multumesc!
Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei
Teodora D. spune:
Claudia, poti lua paracetamol. Si continua sa alaptezi!
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
Cristina_C spune:
Claujo, eu am patit asa cand alaptam si am luat paracetamol si inca ceva homeopat (nu mai tin minte, e mult de atunci). Mi-a trecut in vreo doua zile, nici bb nu s-a molipsit si nici n-am intrerupt alaptatul desi abia ma mai tineam pe picioare.
Multa sanatate iti doresc!
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14 decembrie 2002
gabibarta spune:
Alapteaza in continuare, ia paracetamol, comprese reci, stii tu, metode babesti de scaderea febrei, si muuuulte lichide. Esti sigura ca ai o viroza? Nu ai vreo pata rosie sau un nodul in san? Ca ceea ce descrii, poate fi si o mastita.
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili
claujro spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri! Asa am facut! Pe seara tarziu am reusit sa dau de asistenta (doctorita nu a raspuns- ma intreb ce faceam daca era ceva cu copiii, ma rog!!) care mi-a spus ca si voi, sa nu opresc alaptatul, "febra nu strica laptele", sa iau Algocalmin fiole si Panadol rapide, ceaiuri multe, Vitamina C... Imediat cum am inceput tratamentul febra a scazut, Mara a supt fara probleme... totul e bine.
Sper sa fie bine si de acum inainte si sa nu ia si copiii, oricum pe Matei l-am trimis la mama, ca de-abia ma tin pe picioare.
Multumesc inca o data pentru raspunsuri si pentru ajutor!
Va pupic pe toate

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei
DanielaAB spune:
Imi pare rau ca nu am reusit sa citesc toate mesajele, deci nu stiu daca cineva a avut aceiasi problema ca mine.De aceia, va cer sfatul.
Fetita mea a refuzat(chiar daca am lasat-o sa-i fie f foame) total sa mai suga de la 2 luni jum.Acum are 3 luni jum si mananca numai lapte praf si f putin de la mine(in biberon).Mie inca nu mi-a disparut laptele, dar am f.f putin, cam 5ml/muls.Ce pot face sa am mai mult lapte si cum sa reusesc sa o fac sa suga din nou?
Daca cineva a mai avut aceiasi problema, va rog sa-mi spuneti.
Daniela
emaaimee spune:
Am mai auzit de problema asta la mamicile de la noi iul-aug,poti incerca sa ii dai sa suga noaptea(daca mai papa noaptea).
Si poti sa iti cumperi o pompa electrica-Medela e f buna.Am citit pe www.breastfeeding.com ca pompele manuale scad drastic productia de lapte pe cand cele electrice chiar maresc cantitatea de laptic cu conditia sa te mulgi regulat.
Uite un art despre asta:
The chances are that you will not be able to get a full milk supply back. You should be able to get some milk, but it varies tremendously from woman to woman just how much. Even a small amount can benefit a baby, though.
What you would need to do is get a hospital grade electric pump with double pumping capability. Double pumping not only cuts the pumping time in half, but has been shown to help increase supply. While you are awake, you should be pumping on a very frequent schedule--every 2-3 hours--and at least once at night. If you are double pumping, you need to pump 10-15 minutes each time. If you are single pumping, then you need to pump 20-30 minutes.
Also, adding fenugreek to your diet can help. Fenugreek is an herb available at health food stores. The recommended dosage is 2-3 capsules with each meal (a total of 6-9 per day). I suggest starting out with 2 per meal. Fenugreek is an herb that has been used for many years to help lower cholesterol and fight infections. The only women who need to check with their doctors before using it are those who are diabetics. Fenugreek can affect blood sugar levels in the mother, but is considered safe for breastfeeding within the recommended dosages.
Succes!

de fetita
cu funditaIaca poze
POVESTEA MINUNII
SARBATORI FERICITE !!!
simonacip spune:
Cine ma poate ajuta cu sfaturi in ce priveste intarcatul? David are un an si aproape 2 luni si de 2 zile nu i-am mai dat san, intrucat vreau sa-l intarc. E destul de dificil, el era mare fan tzitzi, insa treptat nu am reusit sa-l intarc. SIngura solutie a fost sa o fac dintr-o data. I-am pus putina sare pe san si cind a simtit nu a mai vrut sa-l atinga....Dupa jumatate de zi, iarasi a incercat, iarasi i-am pus sare pe care a scuipat-o imediat si nu a mai indraznit sa atinga sinul, desi plingea mititelul de-ti rupea inima. Aseara ne-am plimbat prin casa o data la 1 am. apoi la 4 si ceva...Azi am fost nauca. Deja nu mai ma cauta la bluza ca inainte, nu mai sta lipit de mine ca inainte ca sa-i dau tzitzi, problema acum devine a mea. Sanii mei sunt tari si durerosi, desi port sutien strimt si schimb intr-una compresele reci....Ce sa fac? Stie vreuna dintre voi vreo alta solutie, in afara aceleia de a lua bromcriptina (care stiu ca e foarte tare si nu e suportata de oricine?) Astept raspunsurile voastre si va multumesc din suflet anticipat
Simona si David (10 nov)
Daviduchele meu