Alaptatul - Help Line- (2)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Orca, eu am trecut cu ambii copii prin perioade in care nu au mai luat in greutate, dar am continuat sa le dau sa suga si s-au reglat.
Nu stiu care a fost cauza, nici pediatrul nu si-a dat seama, cu baietelul chiar ma sfatuia sa-l trec pe lapte praf, doar ca eu m-am incapatanat si i-am zis ca mai incerc. Si bine-am facut, ca uite are 11 luni si suge in continuare.
Deci sfatul meu e sa insisti sa-i dai sa suga. Nu te mai mulge, ca stimularea nu e aceeasi ca atunci cand suge copilul si scade productia. Pune-l sa suga de mai multe ori daca ti se pare ca e flamand.
Legat de ciclu, se spune ca laptele poate avea gustul schimbat cand iti vine sau cand ovulezi. Dar nu cred ca e asta, din moment ce din biberon il bea.
Succes!

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Fetelor, help!!! Alaptez si nu stiu cum am reusit , dar am facut o otita de mai mare frumusetea...stiti cumva daca se transmite prin lapte la bb? La spital nu m-au lamurit, de fapt dr. la care am nimerit habar nu avea...Mi-a zis ca daca e provocata de un virus, atunci se poate transmite, daca nu exista sansa ca bb sa scape...Ce naiba fac? Nu am avut timp sa caut pe net info despre otita, va intreb pe voi.A mai patit-o careva?In plus nu mi-a dat nici un tratament dat fiind ca alaptez,mi-a pus niste comprese cu rivanol si atat?Ati luat careva antibiotic in timpul alaptarii? Scuze, poate ati mai vorbit despre asta, dar nu am reusit sa citesc din urma.

Nicoleta si Alexia (dn 21 aprilie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Orca spune:

Se pare ca nu-i mai era de ajuns laptele meu. De cand ii dau completare suge bine-merci la san, apoi papa biberonul cu lapte praf si e linistit si satisfacut :)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/inutza107/my_photos

Mergi la inceput

Spuneti-mi ce antibiotice v-au fost prescrise in timp ce alaptati? Eu am luat 2 zile ampicilina, insa as vrea sa iau augmentin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denise spune:

Clio, cand fetita mea avea 2 luni am facut mastita; dr.mi-a prescris oxacilin si mi-a spus ca nu afecteaza laptele. Am luat cam 2 zile, pana m-am facut bine si, intr-adevar, nu a avut nici un efect asupra laptelui: bb a supt in continuare ca si pana atunci. Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

ai voie augmentin cand alaptezi. Important e sa te faci bine!

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

Eu am luat fara probleme amoxicilina (care e o forma mai "primitiva" de augmentin) si oxacilina. Poti lua linistita augmentin, e permis in alaptare.

Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Va multumesc mult pentru info!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Fetelor, baietelul meu are 9 luni si de cateva zile am observat ca nu se mai satura cu laptele meu, cel putin la masa de dimineata. I-am dat dupa un bibe cu lapte si l-a golit. Eu de vreo 3-4 luni ma trezesc de minim 4 ori pe noapte, uneori si de 10 (bebele are inca colici de la gaze) si sunt extrem de obosita. Cred ca din cauza asta mi-a scazut laptele. Intentionam sa-l alaptez macar 1 an, dar cred ca acum nu mai am cum sa-mi stimulez lactatia, mai ales ca sunt rupta de oboseala. Ce ziceti?

Coraly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Coraly, da-i cat cere. Daca cere mai mult, da-i cate un bibe. Cu trezitul pot sa-ti povestesc, pana la doi ani jumate ne-am tot trezit de n ori noaptea, si numai titi a vrut Nu e cazul sa-ti stimulezi lactatia, insa ar fi bine sa iei niste vitamine (mai ales C si calciu). Cat lapte ai, lasa-l sa suga, nu-l intarca numai pt. ca nu se satura. Ii dai completare si gata. Insa acum la inceputul iernii ar fi bine sa suga cat mai mult pt. anticorpii din lapte.
-parerea mea-

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput