Florinel are nevoie de noi

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Ce bine! Ii tin pumnii! Doamne ajuta!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Achamot spune:

Si eu ma bucur pentru el si ii tin pumnii.

Din pacate, cu toate ca aveam de gind sa postez mai multe mesaje despre puii de om aflati in dificultate , nu o sa o mai fac.
Dintr-un motiv foarte simplu: am vazut discutia de la :
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28558&whichpage=2
si mi s-a parut o MESCHINARIE.
Se pierde din vedere INTERESUL COPIILOR ,in favoarea interesului forumului www.desprecopii.com
Toate subiectele pe care le-am postat aici imi apartin si am facut anchete sociale pentru ele. Nu m-am folosit de nici un subiect aparut PE DC si cind unul dintre cazurile de care m-am ocupat mai mult decit imi cerea meseria,pe banii si pe timpul meu, a fost preluat de un ziar central, am fost chiar BUCUROASA SI FERICITA,pentru ca am considerat ca mai multe suflete mari vor afla despre necazul unor parinti si ,poate,vor ajuta.PENTRU CA ACESTA ESTE SCOPUL!Sau nu?! Poate ca am inteles gresit...
Am preluat doar cazul Teodorei si al lui Andrei, baietelul care are nevoie de 7000 de euro pentru a-si recapata lumina ochilor si le-am postat si pe un alt forum, extrem de vizitat,unde sint moderator pe partea sociala si umanitara.Am facut acest lucru tot in ideea de a ajuta. Pentru asta da, sint ,,vinovata''.
SI PENTRU CA SINT JURNALIST SI SINT MINDRA DE ACEST LUCRU, nu pot fi de acord cu acuzele ce se aduc tagmei noastre. Pentru unii dintre membrii DC a fi jurnalist e sinonim cu a fi lipsit de scrupule.
NU GENERALIZATI, CA FRIZATI RIDICOLUL.
Asa ca acesta e ultimul mesaj pe care il postez pe acest forum. Nu cred ca o sa mi se simta lipsa,poate nici nu trebuia sa postez acest mesaj.

Mai mult ca sigur va fi sters, considerat fiind ,,off-topic''.
Am sa mai spun un singur lucru:
SA NU AJUNGETI NICIODATA IN LOCUL UNUI PARINTE DISPERAT, CARE ARE NEVOIE DE AJUTOR SI SA AVETI NEVOIE DE PRESA PENTRU A SALVA VIATA COPIILOR VOSTRI.DE-ABIA ATUNCI VETI REALIZA CA NU CONTEAZA DE UNDE A AUZIT ,,CIUMATUL DE ZIARIST'' DESPRE NENOROCIREA CARE V-A LOVIT.
VA DORESC NUMAI BINE.

SI, POATE, O DATA SI O DATA, FORUMUL DE LA www.desprecopii.com VA AJUNGE SI LA VIRSTA MATURITATII SI A INTELEPCIUNII !
Diana-Maria, fost membru al www.desprecopii.com :))

O,Tempora!O,mores!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Diana, nu pot sa spun decat ca ai dreptate. Succes in continuare.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Diana, !
,

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vick spune:

Astazi ar fi trebuit sa fie ziua cea mare pentru Florinel daca am inteles eu bine.Stie cineva noutati? Cum a mers operatia ?
M-am tot gandit astazi la ei. Sper ca totul sa se termine cu bine.
Doamne ajuta !
Cu drag,
Vicky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Chiar nu stie nimeni nimic ?

Nina, mami de Nina-Cristina (10.01.2002) www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Achamot spune:

http://www.hanuancutei.com/forum/index.php?showtopic=4061&st=75
Daca nu aveti bani sa dati un telefon si sa aflati care este starea lui Danut-Florinel, mai aruncati cite o privire la adresa de mai sus.
Mai scriu o data numerele de telefon la care pouteti afla vesti:
004-0726 691 383 e numarul tatalui, Ivascu Marian
004-0726 691 384 e numarul mamei- la acest numar raspunde de cele mai multe ori Danut Florinel. Acasa i se spune Florinel.
Numarul de telefon la serviciul tatalui: 004 0246 241 378.
Acasa: 004 0246 231 465

O convorbire de pe fix pe fix costa mai putin decit o jumatate de ora de internet.

O,Tempora!O,mores!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Diana, multumesc !

Nina, mami de Nina-Cristina (10.01.2002) www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Bine v-am regasit fetelor,
am fost plecata in concediu 3 saptamani, dar gandul mi-a fost tot aici, la voi, la Florinel. Am vorbit azi cu el si spune ca se simte bine, a fost operat cu succes, dar acum apar alte probleme: leucocitele au ajuns la 2.000 (normal 4.000 sau 5000), iar trombocitele la 60.000 (min 150.000, dar se poate trai si cu 90.000);
valorile normale le-am scris dupa ceea ce stiu eu, daca e altfel mii de scuze si rog modificari;
In afara de faptul ca aceste valori ii cresc destul de greu, a mai aparut o problema: medicamentul SANDIMMUN are efecte secundare, cum ar fi atacul rinichilor sau al ficatului, iar in cazul lui Florinel au atacat ficatul; de aceea doctorii au oprit tratamentul cu SANDIMMUN deocamdata si ii dau ceva pentru ficat. Se numeste URSOFAK si din cate am inteles de la tatal lui (am uitat sa va spun ca azi am vorbit si cu tatal lui) e destul de scump si acest medicament; daca cineva poate face rost de el l-ar ajuta mult pe Florinel.
inchei aici sperand ca nu v-am bombardat cu atatea informatii.
Doamne ajuta-l pe Florinel si pe noi toti,
Va pup, Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Am revenit cu noi informatii: Florinel nu mai are nevoie de acel medicament pentru ca ficatul lui si-a revenit si imi spunea doamna care sta cu el la izolatie, nu stiu daca e asistenta sau nu, dar cert este ca maine nu va mai avea nevoie de el; eu am gasit acel medicament in farmacii si costa 2.200.000 lei o cutie cu 100 tb, deci sunt intr-adevar scumpe, oricum bine ca nu mai are nevoie de ele.
Va multumesc pentru ajutor
Laura

Mergi la inceput