Florinel are nevoie de noi
Raspunsuri - Pagina 6
laura-s spune:
Ooo, numai atat? Multumesc oricum Alexandra pentru raspuns, dar ceva nu se leaga: eu am vorbit cu tatal lui Florinel acum 3 sau 4 saptamani si erau in jur de 100 - 130 mil in cont, dar nu stiu daca cei 530 $, 100 EURO SI 50 LS s-au adaugat deja la suma de 130 mil?
Ce minuni s-au facut pentru Teodora?!! Poate se va intampla la fel si pentru Florinel;cine poate sa ne mai tina si pe noi la curent si sa nu se supere ca tot intrebam ce si cum. Am mentionat intr-unmesaj mai vechi de o prietena de a mea care lucreaza la o banca, dar nu a reusit nimic, nici o sponsorizare sau donatie, oricum mai incerc si in alta parte.
va pup si mai astept vesti bune de la voi,
Laura
anangel_lexi spune:
Draga Laura, din cate am inteles eu, suma de care ti-am scris se adauga la cei 130 mil. pe care ii stransese tatal lui Florinel pana sa apara anuntul pe DC. Nu stiu daca am inteles bine, dar cred ca da.
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
laura-s spune:
Buna fetelor,
mai stie cineva ceva despre Florinel? oare s-au mai adunat ceva bani?
Ma intreb daca se va face operatia in timp util....Nu putem face altceva decat sa speram ca totul va iesi bine pana la urma. As putea sa o sun pe mama lui, sa vad ce mai e nou, dar nu as vrea sa supar pe cineva. Daca nu ar fi nici o suparare astept un raspuns de la cineva.
Va pup, Laura
Achamot spune:
Am vorbit cu taticul lui la telefon.
Au nevoie de medicamentul numit SANDIMUN , dar in forma de SIROP , nu tablete si nu reusesc sa il gaseasca.
Acum asteapta un cateter din Belgia, intrucit cel pe care il aveau la dispozitie nu a fost utilizabil.
Mai e nevoie doar de putini bani!
APROAPE AM REUSIT!
Nu stiu cum va simtiti voi, dar pe mine m-au podidit lacrimile !
Cu drag,
Diana-Maria
O,Tempora!O,mores!
adrianangi spune:
quote:
Originally posted by Achamot
Am vorbit cu taticul lui la telefon.
Au nevoie de medicamentul numit SANDIMUN , dar in forma de SIROP , nu tablete si nu reusesc sa il gaseasca.
O,Tempora!O,mores!
Medicamentul SANDIMUN e produs de NOVARTIS.
Reprezentanta din Romania - NOVARTIS PHARMA ROMANIA - tel. 312.99.01
Sunati si intrebati. Daca nu, cred ca fetele din afara ne-ar putea ajuta:
Adresa NOVARTIS FRANTA: Lionel Terray 92500
Rueil Malmaison - FRANTA - Tel: +33 155 47 60 00
Achamot spune:
Multumesc, draga Adriana. I-am transmis numarul de telefon tatalui lui Florinel.
O,Tempora!O,mores!
Achamot spune:
MIERCURI I SE VA FACE TRANSPLANTUL LUI DANUT-FLORINEL !
SA II TINEM PUMNII SI SA NE RUGAM PENTRU EL !
DOAMNE AJUTA!
O,Tempora!O,mores!
mamicaluitheo spune:
Doamne ajuta! sa-i dea putere sa reziste , sanatate si tot binele din lumea asta.
suntem alaturi de el, fie si cu gandul
andreea mami lui theo si florin
laura-s spune:
Nu pot sa cred ca a sosit in sfarsit acel moment; cred ca parintii lui sunt in al noualea cer. Ma bucur mult pentru el si ma rog pentru el; in legatura cu medicamentul- am cautat la toate centrele farmaceutice din Cluj si nimeni nu are, ba mai mult nici nu au auzit sa existe sirop SANDIMUN. Tatal lui a reusit ceva in Franta? Sau se descurca si cu tabletele, poate reuseste totusi sa le inghita si daca are cateterul. Sa ne tineti la curent cu toate noutatile.
Doamne ajuta
Laura
vick spune:
Suntem alaturi de Florinel si de familia lui.
Ne rugam pentru reusita. DOAMNE AJUTA !
Cu drag,
Vicky