La France (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Illena, am inteles ca nu trebuie sa faci programare la ambasada pt a obtine certif de cutume si cel de celibat!

Nu mai stiu unde am vazut un model de cv! O sa incerc sa caut!
Mirunda, imi pare tare rau ca nu voi veni si eu la intalnire, mai ales ca nu e departe de noi, dar eu trebuie ca pana in 10 iulie sa ma intorc in RO si nici nu stiu cat o sa stam acolo! Sa inteleg ca nu se poate mai devreme de 10, nu?
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Mirunda , ma mir ca nu ai gasit nimic cand ai dat cautare! Ai incercat pe www.100cv.com ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by Mirunda
un model de curriculum vitae pe franceza...tot caut si caut, dar de gasit nu am gasit prea multe...aveti voi vreo idee?

Eu as putea sa-ti trimit modelul meu de CV dar imi trebuie o adresa de mail ca sa ti-l trimit in Pièces Jointes. Siturile de pe net chir si cel recomandat de Nadine iti cer sa platesti pt a vedea un model propriu-zis, dar in schimb iti dau idei teoretice, daca te poti folosi de ele, desi le gasesc cam greoaie. Asa ca daca dai cautare in yahoo Modeles de CV vei gasi multe de acest gen. Tu decizi. Astept un PM de la tine daca vrei CV-ul meu.
Te pupic si WE placut in continuare

Anca

Mergi la inceput

Mirunda uite aici un model gasit de mine pe internet:
http://vous.cv.fm/fr/cv.doc

Anca

Mergi la inceput

Uita-te si aici, de fapt:
http://www.easy-cv.com/fr/tpl_0.html
Bafta si pupici

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Buna seara, fetele!
Noi tocmai ne-am intors dintr-o plimbare de vreo 5 ore in Estérel (munti de joasa altitudine, 600 si ceva de metri, intre Cannes si Fréjus), ne dor picioarele, dar ce impresie placuta!

Ilenna, in mod normal la consulat nu e nevoie sa fixezi in prealabil rendez-vous pentru cert. de coutume. Dar ca sa nu ai vreo surpriza, sunati inainte de a merge, ca sa aveti confirmarea (asta cand vei fi deja in Franta).
Ai dreptate, si eu ma simt aici ca-n familie, doar ca ... pe membrii, ii cunosc doar dupa "numele de cod", in fine, pe unii dintre ei...

Fiindca tot se vorbeste de certificate diverse, fetele care aveti cetatenia stiti ca puteti sa aveti certificat de nastere "à la française" (cate exemplare vreti)! Se fac la serviciul de stare civila pentru persoanele nascute in afara Frantei, si care se afla la Nantes.
Se trimit actele prin posta si se primesc cam dupa 1 luna si jumatate (depinde ... ). Intre altele, pentru stabilirea filiatiei, este nevoie de copii + traduceri legalizate ale certificatelor de nastere / casatorie / deces ale parintilor, asa ca daca sunteti in situatia aceasta, profitati sa le faceti in Romania vara asta!

O seara buna!
Lulu

« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Fetelor, sunt pe graba... E Mihaela la mine cu fetele si cu toata familia si ne distram de minune!!! O sa va povestim poate mai pe larg!
O sa va aratam si poze.
Acum va pupam si ne vedem la capitolul urmator!

~Otilia&LaAdelita~ www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput