La France (11)
Raspunsuri - Pagina 14
oana cretu spune:
Of, Miha, si la noi au facut gura la masa de pranz ca facem gratar! Suna la politie! Pupici lui Mimi!
oana si bb din burtica (9 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."
Samsara7 spune:
Pai, da Oana! Tocmai, ca daca erau de inteles incercam si eu sa im izic ca sunt oamenii in vacanta si sa ii suport o vreme. Dar vad ca vacanta e cu prelungiri, nesimtirea este sub orice limita a suportabilului. Huiduieli, incep sa urle ca "lupul la luna" (era exact 04:05), sa se sparga de ras cand miorlaie pisicile (cred ca una se incurcase prin tufisuri si plangea, nu a mea, a vecinilor). In plus sunt multi, cu copii, catel, purcel. Si sunt adulti, la o anumita varsta, nu adolescenti sau tinerei cu mintea infierbantata. Stau afara pe terasa (cum nu i-or manca tantarii, ca e plin pe aici!) si trag niste chefuri monstuoase. Sunt deja trei zile de cand dureaza chestia asta. Pacat ca nu mai am gratarul tau, ca i-as afuma nitelus doar de dragul de a le face intox. Cu tamaie, nu cu mititei si carnaciori, ca sa plece diavolii la ei acasa!
Michaela
dama spune:
Gata, am remediat problema cu albumul foto. Nu prea ma descurcam in site-ul respectiv, dar pana la urma i-am dat de cap.
Asa ca, Oana poti folosi acelasi link daca vrei sa vezi cam cum va arata bebitul tau la echo. Am adaugat si alt album cu mine si sotul meu, ca sa ne cunoasteti si pe noi, macar din poze.
Anca
oana cretu spune:
Dama, am vazut pozele! Ce frumos se vede bebeul! Abia astept si eu! Si voi sunteti niste scumpi!
Miha, am facut abonamentul asta pentru ca, cum sti calculatorul nostru nu era cine stie ce, bine si acum mai face figuri si am zis macar netul sa fie bun, sa nu astept din doua parti ca stau prost cu nervii. Mai ales cand e vorba de ceva ce am nevoie sa stiu de pe aici. Si asta a fost motivul. Poate cand vom avea bani sa ne luam un calculator mai bun o sa il micsoram.
Eu sunt cam somnambula duminica asta, ca in somn m-a apucat o criza de si nici macar nu reusesc sa o fac sa termin.
Pupici!
Mirunda spune:
Dragi fete frantuzoaice,
vroiam sa va intreb daca aveti cumva idee, de unde as putea lua din Internet un model de curriculum vitae pe franceza...tot caut si caut, dar de gasit nu am gasit prea multe...aveti voi vreo idee? Sau poate chiar un model, ce ati putea sa mi-l trimiteti?
Ar fi grozav!
Sybille, te-au laudat fetele, ce miresuca faina ai fost, dar...eu nu te gasesc? Nu e pe acolo nici o Sybille! Sub ce nume te-ai "deghizat", ca vreau si eu sa te vaaddd...
Oana draga, tot vroiam sa iti raspund la ce ziceai tu cu 150 mg branza/masa..vezi ca e cam multicel, ma refer la calorii! Ai grija, sa nu "papi pentru 2" ca si cantitate, ci bnumai ca si calitate, ca altfel te trezesti cu ceva kg cu care o sa ai mult de luptat!
Otilia, nu ne trimiti si noua poze, de la intalnirea voastra?
Si apropos de intalnire, fetelor, cine mai vine spre Nantes /coasta Vendče pe 24.07? Aurelia, tu ai zis ca veniti, ce bine imi pare sa te cunosc! Dar celelalte fete? Mai poate veni cineva? Sybille, cum era cu tine? Esti atunci acasa in RO, sau poti veni si tu? Si celelalte fete?
Va pup, si va urez o zi faina de tot! Si la voi e maine libber?
Mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
oana cretu spune:
Da, Mirunda si aici este liber maine.
Stiu, ai mare dreptate cu branza, dar am mai diminuat-o. Acum am luat-o tare cu fructele (cirese, nectarine, mere, capsuni...).
Otilia vad ca nu vrea sa ne imparta si noua bucuria lor. Sau poate sunt inca in distractii.
Va pup, tacutelor! Cred ca sunteti la aer liber, numai eu stau in casa sa-mi astept socrii caci nu stiu la ce ora ajung, ca vin cu masina.
Mirunda, eu nu am idee de cv in franceza.
A! Simona, sa-mi scri si mie cererea aia, te rog ca am uitat-o la tine, din cauza telefonului care l-am primit. Apropos, nu a sunat inca aia. Si mai bine ca azi nu m-am simtit in apele mele mai deloc, nici sa mananc nu prea am putut...Se mareste starea de greata pe zi ce trece vad.
oana cretu spune:
Uite, Mirunda, aici o gasesti pe Sibylle:
http://www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=55&folder=Sibylle+Maillet
ilenna spune:
Buna, buna... la toata lumea...
Sorry… ca nu am reusit sa mai scriu…
Scoala de soferi, acte, servici in plus… asa imi trebuie daca le las pe toate in ultimul moment! De aceea mi-am luat o perioada mai mare de timp inainte de a veni, ca sa pot sa-mi rezolv putin toate cele… Stiu ca poate nu pot sa prevad totul si vor mai fi si situatii delicate… dar, macar in mare sa-mi fac o idee…
Victorioasa ca am luat in sfarsit certificatul de nastere de la primarie ma duc vineri si am stat 5 ore la coada !!! la serviciul de Pasapoarte… ca de ! ce sa-i faci, expira si pasaportul… E ceva de speriat cu Serviciul asta de Pasapoarte…
Dar, in limita timpului si a posibilitatilor, incerc sa va citesc… mi se pare ca sunteti ca o mare familie… nici nu-mi dau seama ca de fapt sunteti din locuri diferite si poate ca nici nu va cunosteti intre voi «face to face»…
Deocamdata m-am oprit putin cu cautarile mele… pentru ca m-am lamurit cat de cat… dar o intrebare tot mai am … Stiti cumva, trebuie sa sun inainte la Ambasada pentru a ma programa pentru obtinerea acelui certificat de cutuma+celibat?
La mine trebuie… am scris la primaria unde ne casatorim si mi-au raspuns frumos cu toata lista de acte necesare… in plus a fost si Frederic, viitorul meu sot si a vorbit cu ei si trebuie acest certificat de cutuma… si cred, ca e mai bine sa nu-i contrazic…
Mersi pentru sfatul cu certificatul de nastere… o sa incerc sa ii conving…
Sa ma mai calmez eu putin si revin in forma pentru a ne cunoaste mai bine…
Salutari la toate lumea si un we minunat plin cu soare!
Elena
oana cretu spune:
Merci, ilenna, si tie iti doresc la fel, un we superb, ca dupa atatea umblari cate ai facut si cate mai ai de facut dupa acte ai nevoie si de repos! Pupici!
Chuny spune:
Da, Mirunda, eu voi veni. O sa ma gândesc chiar la un loc de întâlnire. Am vazut ca uneori îmi scrieti gresit numele, dar de fapt se scrie Sibylle, cu primul "i" si al doilea "y". La mirese ma gasesti la Maillet Sibylle, cel putin asa era acum vreo 4 zile, nu cred ca s-a schimbat.
Michaela, acea scrisoare îmi era adresata mie, dar ultimul paragraf e general, de asta le-am promis eu "razbunare" la cei de la primarie.
Sibylle