VIata in Germania (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Merci de urari. Am numa 32 de saptamani dar de azi dimineata ma pocnira contractiile dureroase de o tin din buscopan in buscopna. Noroc ca maine am termin la doctorita...asta ma pastreaza in forma ca altfel ajungeam instant la spital pina acum :-) O sa creada aia de la spital ca facut o pasiune pt ei:-) Eu sper sa nu nasc inca. Dar daca bebelina e grabita tare... Cu rasul nu-i o problema ca am epilator si cu dracie de-aia de ras deci nu-i bai pot s-o fac si pe "orbeste" asa...greu e sa nutz vezi "vorba aceea":-))) Multam de sfaturi. Facui comanda de camesa de noapte cu nasturi si sutiene alaptacioase dar nu ajunsera inca...Nici camera d-rei Bubu nu e gata...da' delok:-)))Bine ca-si facu mumasa manekiura si pedikiura:-) saruminusitele mult de sfaturi

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadne spune:

draga de tine papa, te pregatesti deja?????
se vede ca intru din ce in ce mai rar pe site...
papa draguto, primesti tot in spital, trebuie numai strictul necesar( obiectele tale de toaleta si imbracamintea pt.spital, nu stiu daca in clinica in care mergi se accepta ,insa poti sa te imbraci cum vrei, important este sa fie comod si sa poti alapta mandretea de bebe fara sa fie nevoie sa te dezbraci de bluza/tricou).
cum spuneau si fetele, nu intereseaza pe nimeni daca esti epilata sau nu,este insa ideal sa o faci , asa numai ca sa te simti tu ok.
eu mai recomand o perna speciala pt.alaptat bebe-ul, cele in forma de U, sunt destul de practice.
papa, eu am avut sterilizator, a fost destul de practic, arunci " biberoanele in el dupa ce le speli si gata.
ai grija sa nu devina dependenta, am sterilizat biberoanele pana pe la 2 ani ai celinei, nebuna complet! noroc ca sotul meu la scos cu forta din bucatarie
si cand ma gandesc ca statea fatuca noastra bot in bot cu cateloiul nostru toata ziua, hehe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Hai mai, Päpädico, nu ii fa pe plac propretarului celui cu tartacuta de paie...

Glumesc eu, dar acusi vorbesc serios: sper ca stai in pat, sper ca nu te agiti prea tare, si daca e cava, eu m-as duce la spital si la noapte, nu avea tu grija lor, asta e meseria lor! 32 de saptamani nu e rau, dar zau ca 34, sau -si mai bine 36 , ar fi GROZAV!!! Plamaneii mai reif, bebica mai grasaluna, hai, tin-te tare inca un pic! Stai cumintica, si nici nu te gandi sa nasti acum, bine?

Te pupic, si tin pumnii, si sa treaca contractiile...In cel mai rau caz, daca sunt "pe bune", te pui frumusel in spital, si primesti perfuzii cu medicamente ce relaxeaza uterul, nu e rara chestia asta, si ai sa vezi, nu e rau...rabdarica sa mai ai-tu, si mai ales domnisorica!

Tinem pumnii, pupici, Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Hai mai fetelor, pe unde ati disparut cu toatele? Ca am aterizat pe pagina 999...

Stiu, va petreceti zilele astea faine cu mititei si berica prin parcuri si gradini, asa-i? Numai eu muncesc si iar muncesccccc

Päpadico, cum te mai simti?

Va pupicesc,

Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Buna tuturor!Eu sunt Ramona si locuiesc in Frankfurt am Main.Va citesc de ceva vreme si am remarcat ce dragute sunteti si amabile in postari intre voi, ma bucur ca nu ies scantei ca la fetele din SUA, de exemplu.
Ca viitoare mamica, as vrea sa stiu ce scutece ati folosit voi pt.copiii nou-nascuti, in primele 2 luni?pe aici vad o multime de sorturi si ma cam incurc in alegeri.Ba Höschenwindeln, ba Mullwindeln.Am vazut ca se gasesc si Stoffwindeln, pt.care eu n-as opta nicicand.Astept sugestiile voastre,
Ramona15 sapt.DPN 7 decembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Fetele, as mai avea o intrebare: pentru rezolvarea obtinerii certificatului de nastere romanesc pt.copilul nascut aici e necesara prezenta ambilor parinti la Ambasada (in cazul nostru la Bonn)cu copil cu tot?ca doar n-or fi cazuti in cap sa ceara asta!Cine dintre voi cunoaste mai bine problema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

buna ramona!

noi am folosit de la pampers nr 1 si 2..si acum ca fetita e mai mare am tot calculat cit iese pe bucata si am comparat cu ce este de ex la dm si am vazut ca e tot acolo ca pret! noi luam aproape tot timpul scutecele din wallmart un mega pack costa 25 euro.
in rest nu stiu ce sa-ti zic de cetatenia copilului nascut aci ca noi n-am fost sa-i facem acte aici! am zis ca o sa facem acasa ca e si mai ieftin..dara daca cneva stie procedura..poate ma razgindesc(acasa era o super coada si au zis ca dureaza mai mult de 3 sapt,si noi numa' atita concediu am avut)

in rest stam aproape.eu in offenbach..asa ca daca ai chef putem si vorbi la tel..si chiar sa ne intilnim!

Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana spune:

Se pare ca bebelusa papadiei se grabeste. Papa e la spital si trebuie sa nasca.

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27382&whichpage=7

Papa, nastere usoara si multa sanatate tie si Catrincai!
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Naste Papà????

Wooow! nastere usaora,sa vina ca pe tobogan! Asteptam vesti de la cine ne poate da!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

nastere usoara!!! iti tinem pumnii!!! catrincuta hai, sa fii cuminte si sa iesi repejor, auzi tu? hai, ca te asteptam cu drag!

si noi am folosit Pampers 1 si 2.
Cat despre certificat eu si copilul nici nu am fost la consulat, s-a dus doar tati.

Cristina

Mergi la inceput