Mamici din Arad...?(9)
Raspunsuri - Pagina 6
Claudelu spune:
Mai fetelor trebuie sa ne hotaram la o zi intre data de 5 si 10 iunie cand puteti, sa ne intalnim cu Anto si cu Cristina si locatia!!!!
Voi posta de atatea orimesajul asta pana il bagati in seama!!!!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
LindaG spune:
Ceau fetele,
Si eu intru numai scurt.
Felicitari Ioana pentru baietelul tau.Oricum baietel ti-ai dorit,nu?Inca un picut si o sa il poti tine in brate.
Va pup.
LindaG
alinamoro spune:
Uf fetelor,nu mai pot,m-am "copt" in bucatarie.Cand am venit de la lucru m-am pus sa fac mancare si acum am terminat,ce bine.
Ioana FELICITARI PENTRU BAIETEL,sa se nasca sanatos si frumos. Cum ii vei pune nume?
Clau,eu pot sa vin oricand la intalnire,dupa ora 17.Dragos doarme cam pana pe la 17 si atunci vine si Calin de la lucru.Ziceti si voi o zi,sa ne zica si Anto ce program are(aproximativ) si o vom suna si pe Cristina.Propuneti si voi o zi.
Acum s-a sculat Dragos,mai revin!!!!!
alina
pufymic spune:
Ceau fetele!
Multumesc de urari! Suntem foarte fericiti, nu atat ca e baietel, ci mai ales ca stim ca e sanatos!In fond asta conteaza cel mai mult!
Chiar asa Linda, vom naste deodata?Ce fain...Sa-ti traiasca si tie Andreiu mic!
Claudelu, deja am pus cateva poze cu burtica, dar ale lui Alesio nu au iesit bine ca a tremurat Ovi prea tare cand le-a facut(de emotie)!
Magda, inca nu ati terminat cu mutatul?Spor la mutat in continuare!
Li, ma bucur din suflet ca e baietel si ne-am fi bucurat la fel de mult daca era fetita....deci nu am avut preferinte! Suntem bucurosi ca e bine!
Anto , am simtit ca e baietel, inca de cand mi-am dat seama ca am un gandacel in burtica....acum s-a si confirmat presimtirea mea...
Alina M. deja am si schimbat semnatura, si am pus si numele lui bb:)Alesio il va chema, iar al 2-lea nume inca nu e definitiv....mai purtam inca negocieri
Pupici la toate fetele, Ioana si Alesio(21 sapt si 6 zile)
http://photos.yahoo.com/pufymic
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Ceau fetelor!!!!
Am fost la eco! Am un baietel in burtica!!!!!!!!
Are o putulica frumoasa......de sa moara fetele de ciuda!
Alina M., maine pun poze noi pe yahoo....
Pupici, Ioana si Alesio(21 sapt si 6 zile)
Felicitari pt baiat, sa ai o sarcina ushoara si un bb sanatos.
Gabbriela & Julian
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/gabbriela_h/my_photos
maggda spune:
Buna dimineata la toata lumea,
fetelor am intrat sa-mi iau intr-un fel ramas bun de la voi cel putin pe perioada verii.O sa-mi lipsiti ci siguranta toate , dar sper sa ne reintalnim cu bine la toamna.
In legatura cu intalnirea cu Anto si eu voi fi prezenta, mai ales ca vi si tu Clauditzo sa te cunosc!
De maine seara deja vom dormi la mami, asa ca azi golim sufrageria complet.
Alina M cu tine voi mai tine legatura telefonic .
Finuta mea care sta aproape de ai mei are net si poate macar o data pe luna imi voi face aparitia pe aici sa va spun in ce faza suntem cu casa.Din 28 iunie incep sesiunea asa ca o luna va zbura mai repede in stresul examenelor.Va doresc la toate tot binele din lume, sa va creasca bebelasii mari si frumosi( inclusiv cei de prin burtici), celor care urmeaza sa nasca o nastere cat mai usoara, o vara plina de bucurii si satisfactii alaturi de familiile voastre.Va imbratisez cu drag pe toate, sa ne "vedem" cu bine!
pufymic spune:
Ceau fetelor!
Gabriela, multumesc de urari! Si voi sa va bucurati de Julian!
Magda, sa ai o vara cat mai usoara, si sa-ti treaca repede, si sa ne intalnim cu bine la toamna in Arad! Bafta la examene! Sa ai grija de tine si de ai tai... la Bianca si tie!
Pupici, Ioana si Alesio(22 sapt)
anto spune:
Eu nu stiu cand voi puteti ,de asta am zis sa spuneti voi o zi .Sa zicem sambata 5.05 ?Abia astept sa va vad .Ma gandesc ca e mai bine ca nu trebuie sa mergeti la lucru a doua zi si...o putem face lataDaca nu ar fi frig ar fi super sa mergem pe strand ,locul il stiti voi mai bine.Eu il cunosc doar pe Geza,nu stiu daca mai are ca vroia anul trecut sa vanda .Poate stiti un loc bun unde se si mananca bine .Hai ganditi -va .Magda nu pleca pana nu punem tara la cale
Oricum eu va sun(ca de obicei)cand ajung, pe toate de la care am nr. telefon
Alina eu luni vreau sa- mi fac exudatul ala,sa am rezultatul pana plec.
Ioana sunt bine cu gatul dar vreau sa vad daca tot nu mi-a ramas ceva,ganglionii mi-au trecut aproape de tot,dar parca tot mai simt ceva jena in gat si vreau sa vad daca totul e ok.De atatea ori i-am spus la dr. meu de casa sa-mi faca si nu vrea ,o data mi-a spus ca nu are rost ca luam antibiotice ,dupa ce nu am mai luat a zis ca daca aveam vre-un stafilococ era deja mort de la antibioticele ce mi le-a dat .
Deni e de ieri in excursie pana vineri .Asa nu mi-e bine fara ea, nu-s obisnuita .Am sunat-o ieri de doua ori scurt ,ca nu-i place sa o auda copiii ca o tot suna mama la telefon.Binenteles ca a jucat ieri fotbal cu baietii si s-a accidentat la un picior,nu stiu cat de rau .E f. baietoasa , nu ii e frica de nimic si de asta i-mi fac griji .Daca as avea eu macar jumate din energia ei .
Magda ,o sa-ti ducem doru pe-aici .Pai fa cumva sa mai intri ,macar din cand in cand .Tot in Micalaca o sa stai acum la maica-ta?
Claudelu spune:
Magda o sa ne fie dor de tine!!! Sa mai intri, e bine si o data pe luna!!!
Va doresc tot binele din lume!!! Sa aveti o vara cat mai frumoasa si sa aveti grija de voi!!!
Pentru mine e bine sambata in data de 5...abia astept sa va vad...si ar fii fain sa mergem pe strand ca nici eu nu am mai fost de mult pe acolo si am auzit ca s-a aranjat tare frumos....Daca mergem pe strand ne gasim noi un loc unde sa stam...si daca stam pe iarba e bine
Mai Anto dar nu o cicali pe Deni prea mult!!! Si eu eram tare baietoasa cand eram mica, nu prea aveam prietene, mai mult prieteni aveam...si eu jucam fotbal cu ei, eram portar de obicei si iti dai seama ca luam toate mingile direct in fata
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos