Mamici din Arad...?(9)
Raspunsuri - Pagina 5
alinamoro spune:
Mai fetelor da' ce-ati scris ca nu ma pot tine de voi.
Ce frig e afara,am crezut ca inghet cand am venit de la lucru.
Anto acolo unde lucrez eu avem si laborator si poti veni sa-ti faci exudatul faringian.Vorbim eventual dupa ce ajungi.
Magda la noi la lucru(la dr.Popa) a fost o tipa din USA in practica 2 saptamani.Tot ceva studii universitare facea,zicea ca ea are voie sa consulte si sa puna diagnosticul,era tot cu stetoscopul in gat(era asist.med.).Avea 47 de ani si era in ultimul an de scoala!!!!!Oricum nu arata de 47 ani,cam 37 poate.
Clau tu de ce ti-ai facut exudat,ai probleme cu gatul?
Alina,stai bine cu kg! Si eu am dat jos dupa nastere exact cat am pus,chiar mai mult in urmatoarea luna dupa ce am nascut.
Ioana mai incet cu chefurile ca ne faci pofta!
Gabriela vad ca tu esti hotarata cu scoala.Daca poti veni asa des in RO e bine,mai ales pt.copil.Stiu si eu ca la Liceul Baptist se face engleza intensiv si este tot asa cu program prelungit.Au si autobus sa-i duca si sa-i aduca de la scoala.
Va pup ca acum am treaba,revin diseara.
alina
maggda spune:
Mai vitezomanelor, iar incepe maratonul?
Anto si aici se numesc fetele "asistent diplomat" a aparut titulatura in monitor.
Alina nu am de gand sa pun diagnosticeca nu-mi lipseste vreau doar sa nu duc plosca la bolnavi.
Va las, va mai scriu maine, pupici
pufymic spune:
Ce-as veni si eu la intalnire in Arad.......dar e imposibil
Anto, tot nu ne-ai zis cum te simti acum cu gatul?Te mai doare? De ce vrei exudat?Sa vezi dc e totul ok?
Alina33, ma bucur ca incepi sa ai mai mult laptic....sper sa ti se regleze lactatia si sa ai lapte destul pentru scumpicul de Dragos!
Alina M. lasa ca nu o sa ma "tina" mult chefuitul! profit si eu ca ma simt in sfarsit bine, dupa toate contractiile de pana acum, si durerile....(nu ca n-as mai avea contractii si dureri, dar e cu mult mai bine , ca sunt mai rare). Lasa ca in curand o sa ma fac cat o balenuta si atunci adio chefuri........ca deja sunt cat casa...chiar m-am speriat ieri cand am vazut ca nu mai incap intr-un tricou care-mi era putin largut sapt. trecuta...am o burtica uriasa!
O sa pun in curand niste poze cu burtica de pe la chefuri, sa vedeti cat m-am facut.....
Mai fetelor, ce-i cu frigul asta?Zici ca vine iarna, nu vara! Si aici e un frig teribil, si bate un vant de te usca!
Pupici, Ioana si bb mic(21 sapt si 5 zile)
http://photos.yahoo.com/pufymic
alinamoro spune:
Ioana si aici la Arad e tare frig,am auzit ca numai la sfarsitul saptamanii se incalzeste vremea.E tare frig si in apartament.
Asteptam poze cu burtica Ioana.
Mai fetelor acum am vazut si eu la stiri despre accidentul de langa Braila.A explodat un camion cu azotat de amoniu si au murit 18 persoane si 11 raniti.Printre morti sunt si 6 pompieri si 2 reporteri TV.Saracii oameni.Aia cu camionul nici nu aveau autorizatie pt.transport.Groaznica situatia!!!!
alina
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
Gabi sunt din fire o persoana foarte curioasa si bagareata si iti spun asta pentru ca am o mare curiozitate...!!!!
Spui ca esti din Alba Iulia si ca vrei sa-ti dai copilul la scoala la Arad si ca are sa stea cu mama ta...mi-e sincer mi se pare ca se bat cap in cap...fii te rog mai explicita!!!!Poate sunt eu
Anto, cu placere!!! Mai vorbim noi!!!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
Imi cer scuze ca nu am fost mai clara, da mama sta in Alba iulia, dar ea a zis ca este dispusa sa se mute la arad daca eu duc copilul acolo, o sa cumparam si o casutza mai micutza si frumusica pana trebe sa mearga Julian la scoala. Ashi fi vrut sa il dau in Alba pe copil sa nu fie mama nevoita sa se nute dar nu cred ca acolo sunt scoli in engleza si plus de asta Michael vrea in Arad, ete orashul lui...
Nu tzin neaparat sa fie in engleza scoala, dar m-am gandit ca in engleza ar fi mai bine pt el ca nu va uita lb engleza iar cand va veni aici va shti vb.
Da sunt speriata tare de scolile de aici, inca nu am intalnit un parinte care sa zica: "Da draga, eu sunt multzumita de ce invatza ficamea la scoala aici"
Cu biletele daca ies prea scump la fiecare 3 luni le raresc, stau perioade mai lungi acolo si atunci nu va fi asha greu... dar astra nu este ash ascump... mai scump ar fi sa il dau la scoala aici la particular si tot nu invata ca in RO.
Nu o sa il las acolo si la liceu si la facultate... doar primele clase vreau sa le faca in RO, din cls I pana la VI sau VII maxim, poate ca si mai putzin... dar pimele clase 100 % le va face acolo.
Da am fost in invatzamant.. si mi s aparut destul de incarcata programa de cls I, dar nu mi sa parunt exagerata.
Atzi auzit vreodata ce face aici un copil de cls I, sau shtitzi in ce clsa invatz aici sa sc de litere de mana, sau atzi avut ocazia sa punetzi intrebare la un copil de cls III .. sa faca o adunare (nu zic de impartziri si alte treburi) si habar s anu aiba, sa ii trebe sa faca pe degete... poate credetzi ca exagerezi dar nu exagerez deloc, est egroaznic invatzamantul aici. Tocmai Acuma Bush vrea sa faca un rporgam numit nici un copil lasat in urma (la ce se refera, adica nici un copil nu va ramane repetent, il tot tarai dupa tine si il trecu prin scoala la limita inferioara a cunoshtintzelor, ei zic.. copii abandonatzi, lasatzi repetentzi nu mai sunt motivatzi si abandoneaza scoala .. eu nu sunt de aceeasi parere, de ce sa tarai dupa tine un copiil car enu poate sa fie la nivelul celorlaltzi, dul in cls speciale sau acordai extra timp si ajutal, nu il tzine dupa tine asha doar sa fie la numar in clasa). Poat egreshesc dar asta este parerea mea si nu cred ca se va schimba.. dac anu se schimba metodele si sistemult scolar aici.
Gabbriela & Julian
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/gabbriela_h/my_photos
pufymic spune:
Ceau fetelor!!!!
Am fost la eco! Am un baietel in burtica!!!!!!!!
Are o putulica frumoasa......de sa moara fetele de ciuda!
Alina M., maine pun poze noi pe yahoo....
Pupici, Ioana si Alesio(21 sapt si 6 zile)
http://photos.yahoo.com/pufymic
arad_linda spune:
Ceau fetelor,
Am cam disparut zilele astea, dar voi recupera eu.
Intru doar o secunda sa o felicit pe consoarta mea pufymic. sa iti traiasca baietelul!!!!.
vad ca pe linga ca avem aceeasi zi de nashtere avem si baietei...Bravo..sa-ti traisca inca o data....
Linda, Tati si Andreiul mic
21 sapt si 6 zile
Claudelu spune:
Pufymic, felicitari!!!
VREM POZE!!!!!!!!!!!!
Fetelor pai voi aveti de gand sa nasteti impreuna????? Fetlor e anul baietilor!!!!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
maggda spune:
Buna ziua la toata lumea,
nu mai pot!!!fac cu nervii...sau cred ca am facut deja... nu suntem nici mutati nici nemutati, e ca naiba!!!!
Ioana felicitari!!!!
Va mai scriu deseara, acum am facut doar o pauza de cofeina+nicotina, le-am terminat asa ca inapoi la treaba