Mamici din Arad...?(9)
Raspunsuri - Pagina 14
Claudelu spune:
Alina si eu cred ca ei vor fi in turul 2, adica Popa si Ovidiu Marian...si pana la urma tot Popa va castiga...eu asa zic!
Anto tot mai esti suparata ca nu veniti in Ro???
Alina33 ce mai face Dragos al tau? Creste? Nu ne mai pui ceva poze cu el???
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
LindaG spune:
Ceau fetele,eu nu am mai intrat dar am urmarit ce ati scris.
Am si eu o intrebare!Cine ii Popa?Adica ce meserie are,cine ii el?Sper sa nu fie ala la care ma gindesc eu!Am sa va spun dupa ce imi dati un raspuns.
Clau te mai doare capul?
Va pup si mai intru miine.
LindaG
Claudelu spune:
LI, capul nu ma mai doare ca am luat o jumatate de ketonal...Popa este actualul sau fostul nostru primar, asta depinde de voturile de azi...mai multe nu stiu sa-ti spun despre el decat ca e si pastor la Maranata...ia spune ce stii tu despre Popa "al tau"
Chiar asa de ce nu ai mai intrat???
Oare ce o fi cu celelalte fete care nu au mai dat pe la noi???
Fetelor cucuietelor va doresc o saptamana cat mai usoara si cu spor de munca!!!
pufymic spune:
Ceau fetelor!
Sa aveti o saptamana usoara!!!!!
Cine a iesit primar la Arad?Tot Popa?Sau se face si turul 2?
AlinaM, noi avem flotant pe Cluj, deci si dreptul de a vota, insa numai Ovi s-a dus la vot, ca eu nu am vrut.
Cu crampele tot asa stau, adica tot ma mai apuca din cand in cand....dar asta e!
Clau, ti-a trecut durerea de cap de tot?
Li, hai spune-ne ce-i cu Popa ala de care stii tu ca ne-ai facut curioase!
Anto, ce mai faci? Am mai incercat sa intri pe chatul de astral dar nu reusesc nicicum.....:(...si taaaaaaaaare-as fi avut chef sa stau la taclale cu tine...:(
Pupici, Ioana si Alesio mic(23 sapt si 5 zile)
http://photos.yahoo.com/pufymic
alina33 spune:
Helo fetelor,ieri a fost o zi asa urita....dar tot am plect la sora-mea ca ne-am saturat de stst in casa.A fost asa cuminte Dragos ca m-am mirat pe el.A mincat repede,a gingurit si a pedalat dupa care a dormit foarte bine.
Acasa dupa ce maninca si isi termina portia de vorbit si studiat casa in loc sa se culce, plinge si nu vrea decit in brate pe verticala si noi in picioare.Asa ca ii aplicam metoda in patut la care el trage 2 portii de plins si adoarme.E stresant da nu vreau sa il invat in brate.
Claudia mi-a placut dizertatia ta in privinta alaptatului.Eu stiu ca tare ma chinui cu el.Acum mi-am luat ceai de cimbrisor ca mi-a zis o prietena ca ea asta a baut cind a alaptat si n-a fost nevoie sa ii dea lapte praf.Am lasat galactogilul ca e 280.000 cutia de 250 si ma seca de bani.De ieri am inceput sa beau si am observat ca incepe sa se sature cu ce bea de la sin .Azi am sarit mesele de lapte praf si n-a mai vrut completare.Eu ma bucur desi imi ia destul de mult timp sa il alaptez fiindca e mai lenes si pe un sin tare mult se enerveaza si nu prea vrea sa suga de la el.Dar imi impun sa fiu calma si sa ii ofer cit mai multa imunitate.
Mai am o prietena care in 10 minute termina de mincat de rigiit si e in pat la somn.Asta e.La noi dureaza 45 de minute cu alternante la sin de 10 minute.citeodata termina in 30 min.Ar fi super sa fie tot timpul asa.
Desigur ca e mai comod cu lapte praf si e si mai cuminte cind suge, da avind in vedere ca inca mai am lapte e pacat sa nu il suga.
Poze cu Dragos avem multe dar nu avem timp sa le punem .O sa incercam sa ne facem.Poate deseara ca acum trebuie sa aleg mazarea ca am primit de la sora-mea o plasa plina.
Eu am mincat capsuni, asa treptat cite un pic si vad ca Dragos n-a facut nici alergie si nici diaree,desi unchiu-meu mi-a zis sa nu maninc din cauza asta.Si mazare in supa pun si fasole verde.
Incerc si eu sa il obisnuiesc cu toate mai putin fasolea,varza si conopida.Desi cit am fost gravida am mincat de toate.
Alina m-a amuzat teribil pedepsele lui Dragos desi probabil cind va fi si al meu in stadiul ala o sa ma enervez
Dragos a luat bine in greutate si ma bucur si mi-e tare drag pe falcutele lui de il pup tot timpul.Inca ne mai chinuie nasul infundat dar sper sa ii treaca odata.
Deabia astept sa ne laudam la tanti doctor cit am luat noi in greutate.CInd ne-a cintarit ea aveam 3,100 kg iar acum dupa 2 saptamini avem 4kg.
Ok, acum va las ca cica mi-a expirat timpul(zice Daci)
Va pup
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
LindaG spune:
Ceau fetele,
La noi a venit varaaaaaaaaaaaaa!Sunt vreo 25 de grade afara,poate chiar mai mult si se asteapta pina la 28 si miine pina la 32,asa ca ma duc dupa aia sa stau un pic pe terasa la soare.
Popa pe care il stiu eu ii un prof unde am fost eu la faculta care poate nu ii un om rau dar pe mine m-a terminat psihic cu metoda lui de a invata cuvint cu cuvint ceea ce scria in cartea pe care a editat-o el.Dar ii bine ca nu a trebuit sa fac decit un an faculta si am scapat de el.Pe asta de care spune-ti voi nu il stiu ca nu am mai fost de un an in Arad si nici atunci cind am fost nu am avut tangenta cu el.
Eu va pup si mai intru mai spre seara.Acuma ma duc sa ma bronzez.
LindaG
alinamoro spune:
Ceau fetelor!
Li,Popa ala de care zici tu nu e cumva profesor de Drept la Univ.Aurel Vlaicu? I-a fost prof.la Calin anul trecut si a cazut examenul din vara,nici acum nu si-a dat restanta ca a fost bolnav(prof.),cred ca luna aceasta o va da.Asa stiu si eu ca e stresant,stiu ca mai avea "taxa" pe examen,dar acum nu a mai acceptat nici o "atentie" chiar daca ai vrut sa-i dai.Poate e acelasi Popa cu profu tau.Am uitat sa-ti zic,Calin face contabilitate si informatica de gestiune,mai are 2 ani(face 5)ca e la FF. PS.Trimite-mi si mie un pic de bronz daca ai prea mult!!!!
Clau ai vazut cine e pe primele 3 locuri?,Popa,Falca si Popescu.Nu stiu de ce,dar mie nu-mi place de Falca nicicum si s-ar putea sa iasa el in turul 2.Mai bine era Ovidiu Marian,zic eu.No,fiecare cu parerea lui,nu?
Alina33 ma bucur ca sunteti bine si aveti si laptic.Nici eu nu l-am obisnuit in brate pe Dragos ca imi faceam mie rau,eram singura si nu aveam la cine sa-l mai "plasez".Dupa ce a invatat sa umble si mai ieseam afara de manuta nici nu se cerea sa-l iau in brate,uneori ma gandeam ca-l dor picioarele,si acum merge foarte mult pe jos,dar nu zice sa-l iau in brate.Ii bine sa-i tii si in brate cat sunt micuti,dar sa mai ai pe cineva care sa te ajute ca altfel e teroare.
Ioana cum nu te-ai dus tu sa votezi cu Funar?
(glumesc)
alina
LindaG spune:
Da Alina,ala ii.Vad ca nu s-a schimbat inca nici acuma.Si eu am picat examenul la el dar nici nu m-am stresat sa ma duc la restanta,si intre timp l-am cunoscut pe Mark si faculta care am inceput-o oricum nu a fost aia ce mi-am dorit-o asa ca am lasat-o balta.Ma bucur ca nu a trebuit sa o fac pina la sfirsit(am inceput Administrarea Afacerilor la Goldis).Eu as fi vrut sa fac ceva cu limbi straine dar ce as fi vrut eu era doar in Bucuresti si acolo nu as fi vrut sa stau 4-5 ani.
Va pup.
P.S. Daca ma prinde soarele va trimit si voua un pic de bronz.
LindaG
pufymic spune:
Ceau fetelor!
Li, si eu vreau un pic de bronz de la tine.....poti sa-mi trimiti si un pic de soare?ca al nostru e acoperit de nori:((
Alina M, s-a dus Ovi si l-a votat pe Funar!Sa vezi ce necajit era aseara ca a iesit din competitie...:)
Alina33, felicitari pentru gramele lui Dragos...tare bine a crescut!
Pe unde sunt restul fetelor?Anto?Clau?
Pupici, Ioana si Alesio mic(23 sapt si 5 zile)
http://photos.yahoo.com/pufymic
Claudelu spune:
AM TRECUT LA SUBIECTUL 10!!!!
BRAVO FETELOR!!!