stie cineva ceva de gradi MApN?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns george_rc spune:

Ea asa de grav cu reinscrierea? Eu am vazut ca trebuie reinscrisi copiii si chiar ma pregateam sa scriu lista de documente de pe forumularul de inscriere, ca am luat si noi unul ca sa-l inscriem la cresa pe Matei. Oricum inscrierile/reinscrierile se fac intre 1 iunie-1 iulie, nu-i asa?

Doamna administrator ne-a spus ca dupa 1 iulie se intruneste o comisie care avizeaza cererile de inscriere, mai intai ale celor care au rude in MApN, ceea ce inseamna ca in principiu se poate sa fie primiti si copii fara rude in MApN, daca raman locuri.... :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

pana la urma n-am mai fost s-o inscriu pe Maria acolo, din informatiile adunate de la persoane foarte avizate, majoritatea chiar din MApN, restul psihologi, am inteles ca acolo sunt angajate mai mult rude ale diversilor din statul major, adica educatoare care n-au competenta necesara...poate sunt informatii gresite, poate nu, insa cert este ca sunt prea multe persoane care spun asta, prea multi chiar din gradina lor ca sa nu fie ceva adevarat, deci am renuntat..plus ca era prea devreme dimineata :-((
succes

Roxana Lilea,mama Mariei 3 ani si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

?? .....????
??????

4 ani - februarie 2004
http://www.babiesonline.com/babies/o/oana
http://community.webshots.com/user/cristinat7

Mergi la inceput

Ce era devreme dimineata?????

Si care sunt persoanele astea foarte avizate, cand eu am stat de vorba si am vazut oamenii care-si reinscriau copiii acolo si mi-au spus ca conditiile sunt foarte bune?

Mergi la inceput

astazi mi-au confirmat cei de la gradinita: accepta si copiii ai caror parinti nu au legatura cu MApN, insa prioritate o au cei care au legatura cu MApN si cererea este foarte mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

Buna. m citit tot ce ati scris voi aici si m-ar interesa sa aflu mai multe detalii in legatura cu gradi MApN. Am o bona la copil, bona in care am incredere 100% si mi-e trare draga (o iubeste pe fetita mea foarte tare si face tot ce spun), insa ma cam terorizeaza. Nu trece zi fara sa-mi spuna ca ea nu mai poate, ca se apropie de 70 de ani (are 67 acum), ca s-ar putea sa ma lase intr-o zi... Cred ca vrea sa ma pregateasca, asa ca eu trebuie sa fiu pregatita si sufleteste (voiam s-o tin mult si bine langa fetita mea), dar si altfel. In cazul in care se intampola necazul asta, as vrea sa stiu de la ce varsta pot sa o inscriu pe dulceata mea la gradi asta, conditiile (le-am citit in mare, dar poate imi puteti oferi amanunte), eventual as dori niste adresa si nr. de telefon.
Cristina T zicea ca s-a interesat si ca nu e misto acolo, ca personalul nu e calificat? Poate stie cineva sigur ce e acolo? Recomandari, ceva?
Fireste, sunt receptiva si la alte gradinite, mai ales particulare, dar unde fata mea sa aiba conditii super si sa fie bine ingrijita, nu sa moara de foame, sa stea murdara, sa nu se joace...

Va multumesc si astept raspunsurile voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

Buna. m citit tot ce ati scris voi aici si m-ar interesa sa aflu mai multe detalii in legatura cu gradi MApN. Am o bona la copil, bona in care am incredere 100% si mi-e trare draga (o iubeste pe fetita mea foarte tare si face tot ce spun), insa ma cam terorizeaza. Nu trece zi fara sa-mi spuna ca ea nu mai poate, ca se apropie de 70 de ani (are 67 acum), ca s-ar putea sa ma lase intr-o zi... Cred ca vrea sa ma pregateasca, asa ca eu trebuie sa fiu pregatita si sufleteste (voiam s-o tin mult si bine langa fetita mea), dar si altfel. In cazul in care se intampola necazul asta, as vrea sa stiu de la ce varsta pot sa o inscriu pe dulceata mea la gradi asta, conditiile (le-am citit in mare, dar poate imi puteti oferi amanunte), eventual as dori niste adresa si nr. de telefon.
Cristina T zicea ca s-a interesat si ca nu e misto acolo, ca personalul nu e calificat? Poate stie cineva sigur ce e acolo? Recomandari, ceva?
Fireste, sunt receptiva si la alte gradinite, mai ales particulare, dar unde fata mea sa aiba conditii super si sa fie bine ingrijita, nu sa moara de foame, sa stea murdara, sa nu se joace...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

quote:
Originally posted by Elena-Teodora

buna elena

mara (2 ani si 11 luni) a mers incepand cu 1 mai la o super gradi particulara. dupa ce timp de 3 luni am vizitat o multime de gradi, care mai de care, asta mi s-a parut cea mai buna (casa, dotari, transport, personal, copii putini) plus ca firma lui tati platea jumate. mara a rezistat 4 zile, dupa care s-a imbolnavit zdravan, nici acum nu este bine. desi la inceput era super incantata de gradi, in cele 4 zile au reusit sa o sperie atat de tare, incat inca vorbeste noaptea in somn ca nu vrea sa merga, sa nu o ia masina, ca nu vrea sa stea la colt . pana la urma am retras-o. concluzia pe care am tras-o eu este ca, desi locul arata super, educatoarele nu-si dadeau nici cel mai mic interes sa-i apropie si sa-i integreze pe copii. mara plangea pana voma, desi grupa mica, cu mai putin de 10 copii are 2 educatoare. a stat o zi intreaga cu febra la gradi si mi-au adus-o seara acasa cu aproape 40 febra. cica a facut-o in masina! sint foarte dezamagita. mai grav mi se pare faptul ca copilul este acum super speriat de gradi. nu cred ca in toamna va fi pregatita sa reia acest subiect. mancarea, desi buna, mi s-a parut cam nepotrivita pentru copilasi micuti. la micul dejun, sandvishul era paine cu cascaval sau sunca fara unt/margarina. pai cum sa le alunece pe gat copiilor?!? felul 2 de la pranz era intodeauna foarte "uscat". fructul de la 11 era o jumatate de mar, in conditiile in care gradi costa 250euro/luna! noi ne-am invatat lectia! din pacate pe pielea marei. mi s-au parut total lipsiti de experienta lucrului cu copiii si lipsiti de caldura sufleteasca, desi, poate ma repet, conditiile erau grozave. la anul sigur va merge la o gradinita de stat. macar la capitolul educatoare poti avea surprize placute

mada si mara (aproape 3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

mada,

din pacate te contrazic cu argumente.si la gradinita de stat si noi am fost la 2 intr-un an este la fel daca nu mai rau.Cosmin anul trecut a fost foarte bolnav,maturau cu copii la masa,usi deschise,educatoarele stateau bine-mersi la cafea si tigari si copii alergau transpirati prin curte.o luna am tras cu el anul trecut pana s-a vindecat.am incercat din nou anul acesta,totde stat-gradinita si mai rau.am fost internati in spital la reanimare si inca nu au ajuns la un diagnostic.si cand m-am dus sa fac scandal ce crezi ca mi-au spus doamnele?ca s-au redus fondurile si personalul in speta si este 1 educatoare la aproape 25 de copii!mancarea nu ma plang,dar primeau copii bolnavi la gradinita,faceau tot felul de reparatii,cu ei in gradinita,praf mizerie si nepasare!in fiecare zi ne cereau bani.bani de trusa matematica.bani de carti.bani de ora deschisa.bani de..ca sa nu mai zic ca directoarea mi-a zis de la obraz,dupa ce mi s-a intamplat ca este copilul cocolosit si ca de aceea raceste.si ca nu am avut bunul simt sa-i aduc flori de ziua ei!

Maria & Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

maria

ai si tu dreptatea ta! ce vroiam eu sa scot in evidenta este faptul ca si la gradinitele particulare poti avea surprize neplacute. eu sint foarte dezamagita. la anul chiar nu stiu incotro sa o mai iau. daca la gradinita particulara unde erau 10 copii la 2 educatoare nu s-au putut ocupa de mara, la stat unde este o educat la 20 de copii la ce sa ma astept?

sanatate
mada

Mergi la inceput