stie cineva ceva de gradi MApN?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

sper ca pana la finele saptamanii sa va pot da relatii concrete despre aceste 2 gradinite

Roxana Lilea,mama Mariei 3 ani si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns george_rc spune:

Gradinita din Cobalcescu (impropriu spus Cobalcescu, pentru ca ea de fapt este pe Str. G-ral C-tin Cristescu colt cu Cobalcescu-intrarea din Stirbei Voda, ca e sens unic) are si cresa, care in anul 2004-05 are 45 de locuri. Inscrierile se fac intre 1 iunie si 1 iulie. Am trecut ieri pe acolo insa nu am putut sa vorbesc cu nimeni ca mai toti erau plecati dupa amiaza. Incerc sa aflu tel si mai dau detalii! :)

Am uitat sa spun: la cresa primesc copii intre 2 si 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Buna! Ozi a mea este la gradi Pisicile Aristocrate si vreau sa o mut. Conditiile sunt decente (desi isi desfasoara toate activitatile in aceeasi sala e bine ca e spatioasa si fiecare are patutul lui)dar educatoarele lasa foarte mult de dorit. Practic educatoarea principala e mai tot timpul absenta, asa ca in afara de colorat altceva nu prea fac. As vrea insa lamuriri in legatura cu transportul: copiii sunt adusi acasa sau nu am inteles bine? Pupici! Gratiela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Masinile au un traseu prestabilit. La inceputul anului (15 septembrie) se stabileste traseul autobuzului de comun acord cu parintii. Autobuzul merge pe strazile principale nu printre blocuri. Se fac statii astfel incat sa urce mai multi copii. De ex. la statia unde il urc eu pe Vladut mai sunt inca 6 copii, iar la urmatoarea statie sunt 12 copii. Eu dimineata merg pe jos ca 10-15 minute pana la statie.
Aurora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha spune:

Buna fetelor,

Subscriu si eu la datele despre cele doua gradinite. Eu sunt de putin timp in Bucuresti si stau in Rahova, nu stiu pe unde vin exact strazile, dar cu transport cred ca se rezolva.
Daca sotul meu a lucrat in armata(dar nu mai lucreaza acum), credeti ca avem sanse sa ne inscriem si noi fetita?

Astept raspunsurile voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tudor.b spune:

Iar daca nu beneficiem de statul de militar, exista si alte metode legale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns george_rc spune:

quote:
Originally posted by Tudor.b

Iar daca nu beneficiem de statul de militar, exista si alte metode legale?

La gradinite este un numar limitat de locuri. La cea de langa Cobalcescu sunt aprox 140 de locuri, iar la cea de pe Plevnei aprox 240 (citez din memorie, ca am retinut exact numai numarul de locuri de la cresa-45), asa ca mi s-ar parea normal ca sa aiba prioritate mai intai copii de cadre militare si apoi, daca mai raman locuri.... dar astea sunt speculatiile mele. Nu stiu cum functioneaza treburile acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tudor.b spune:

Asa mi se pare si mie normal, da` eram curios daca statutul de militar al unuia din parintzi este element obligatoriu pentru inscrierea la gradinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Germina spune:

Informatii despre program, limbi straine, mancare?
Pt. inscriere cam la ce ora ar trebui sa fiu acolo? Imi trebuie acte doveditoare ca sotul lucreaza in armata? Sau alte acte?

Multumesc anticipat!

Lumi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Nu am stiut ca trebuie sa reinscriu copilul la gradinita si informatia nu a ajuns la mine decat acum... mai am timp sa prind ultimul tren.

4 ani - februarie 2004
http://www.babiesonline.com/babies/o/oana
http://community.webshots.com/user/cristinat7

Mergi la inceput