exista astfel de oameni si in alte parti...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Am mai vazut si eu nebuni facand dus in camin fara perdea dar sa vad evenimentul de aproape mi s-a intamplat abia la sf facultatii,cu o luna ininte de licenta.Desi ani de zile mergeam cu acelasi tren personal si uneori chiar noaptea, mi-a fost dat sa vad minunea abia ziua in amiaza mare.
Eu in personal in ultimul vagon.Vagonul meu aproape gol,cred ca mai erau 2 femei la capatul celalalt si chiar in fata ferestrei 2 baietei de vreo 8,9 ani.
Eu in compartiment cu un nene .Om batran , la vreo 60ani,parea om cuminte de la tara , cu par alb in cap.
Tot motaia o plasa in mana si numai ce mi se pare mie ca face el o treaba importanta pe la prohab.
Stau vreo 2 min, ma gandesc ca mi-e rusine sa ma uit, poate isi aseaza si el ceva si gata isi vede de treaba.Cand colo ii auzeam respiratia sacadata.Si eu... ma uit fara rusine la locul cu pricina sa ma lamuresc.
Cand vad''Auleuuu ....si m-au apucat niste nervi si un tremurat de am zis ca ii dau cu ceva in cap(era cam mititel de statura, daca ma puneam cred ca ii dadeam vreo doua!).
Cu o mana deschid usa de la compartiment si cu ma apuc sa tip la el''
Iesi afara scarba , ce esti!Afara!''
Am tipat si eu mai tare la el ca imi era un pic frica sa nu aiba vreun cutit ceva si ca eram singura.
Noroc cu copii de pe hol ca pe moment am avut curaj,dar e bine ca ei nu si-au dat seama ce se intamplase.
Imi era apoi asa o scarba de innebuneam!
M-am gandit vreo 3 zile la faza asta de cate ori ma asezam la masa!
Acu vreme multa, pe timpul cand nu era codul penal, iata cum era definita pedeapsa pt viol:
''cel ce va umbla cu stromeleagul invartosat
pe la.....ale fetele neprihanite
Taiase-va zgarbavnicul madular
Si se va raunca la rate!''
Unde nu ar mai fi in vigoare legea ca tare bine ar mai fi!
Numai bine!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Si eu am dat peste nebuni de-astia de mai multe ori.
Cand eram in clasa 12-a am trecut cu colegele pe langa o biserica, si era unu fix in curtea bisericii si se labarea
Acum vreo 2 ani, m-a trimis sora-mea la o cunostinta, care statea aproape, si cand sa intru in scara ma suiera unu si vine dupa mine, vai Doamne am crezut ca mor de frica, dar instinctul meu a fost sa-i trag una(stiam ca sunt fricosi), era si o doamna prin apropiere si am fugit dupa el cu curaj, dar nu l-am prins..
Anul trecut am mers cu sora-mea la plaja langa padure, erau mai multi oameni prin zona, dar la un moment dat apare un "labar", pe care il mai vazusem si alta data in troleu. Statea intr-un tufis la cativa metri departare si mi-a venit o greata, dar totusi mi-a fost frica si ne-am luat catrafusele si-am plecat. Sora-mea a mers singura zilele urmatoare(eu n-am mai avut tupeul) si surpriza, labarosul a revenit(s-a speriat sora-mea si s-a invatat minte sa nu mai mearga)
Am auzit ca acesti oameni nu sunt periculosi, dar totusi e gretos ce se intampla si nimeni nu face nimik

Dana&bb Andy(1 an si 3 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Langa casa bunicii mele se afla un camin de nefamilisti. Eram in curte, incercand sa ma sui in nuc (aveam vreo 15 ani), cand aud ca ma fluiera cineva. Un individ in pielea goala se agita la o fereastra de la etajul I. Mi s-a facut scarba si am plecat de-acolo, dar n-am spus nimanui. Incidentul s-a repetat de cateva ori, cand mergeam sa dau mancare la caine sau la pasari. Pana la urma l-am spus bunicii, care s-a luat de el si n-a mai aparut. Si-acum, de curand, l-am vazut prin oras, o mutra de libidinos...
Un altul, in parc, ziua in amiaza mare... Eram cu prietenul meu (pe la 19 ani), iar tipul pe bicicleta, se tot plimba pe langa noi, vanturandu-si-o. Mi s-a facut frica, dar am tipat amandoi la el si a plecat intr-un sfarsit.

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Si mie mi s-a intamplat sa vad in autobuz in Ro in aglomeratie, dar si aici. Eram cu matusa la plaja si uitandu-ma in fata, statea pe o piatra in fund un barbat. Prima oara nu i-am dat atentie, am crezut ca asteapta pe cineva, si cum eu eram cu capul pe maini am vazut ca o avea scoasa din pantaloni (scuze pentru expresie!) si radea. Am crezut ca am vedenii. Am stat ce am stat, si i-am spus matusii, cand a vazut nu i-a venit sa creada. In fine, nu ne-am uitat la el, ne-am intors cu burtile in sus, iar langa noi era o fata tanara care citea o carte tot cu fata spre el si i-am vazut reactia fetei ca vrea sa ne zica ceva, ea se chinuia sa ne faca atente ca e un nebun in fata noastra. A durat vreo jumatate de ora asa. Dupa care au venit o femeie cu sotul si fata de langa noi le-a spus incet sa se uite la ala, ca e nebun. Si cand a vazut ca sotul doamnei se uita la el, si era gata gata sa se ia de el, a luat o viteza...Si se uita de sus, de pe faleza dupa aceea, dar a plecat.
Deci sunt si aici, intr-adevar sunt peste tot, caci, pana la urma, suntem toti oameni, orice natie am fi.
Si saptamana trecuta, apropos de exhibitionism, eram in balcon la cineva, si mai jos cu doua etaje facea plaja complet dezbracat un barbat. Si se vede din balcon in balcon tot, indiferent la ce etaj esti. A vazut ca sunt pe balcon, dar nu s-a sinchisit sa se imbrace macar in slip. Eu gasesc anormal sa te expui asa, daca vroia nudism putea sa se duca la nudisti, caci, vorba aia, mai sunt si copilasi care se uita...si femei...In fine!

oana si bb din burtica (8 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput