exista astfel de oameni si in alte parti...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna,
da, mi s a intamplat si mie in ro de mai multe ori,in special in drum spre scoala.o data cand eram mai mare,am facut un scandal monstru cu unu de asta i am tras si vreo 2 posete in cap,a ramas consternat,si a iesit si o femeie la geam si s a luat de el.nu va spun ce era la gura mea si ce nervi aveam.culmea e ca ma duceam la politie sa mi scot pasaportul si l am invitat si pe el.

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_oona spune:

Sa stiti ca eu am patit-o si in romania,am patit-o si aici.Acum vreo 2 luni mergeam cu sora sotului meu la cumparaturi, cand foarte aproape de un liceu,era o masina parcata langa trotuar cu usa deschisa.cand ne apropiem era un individ gol golutz in masina si care se antrena de numa numa.Am luat-o amandoua la sanatoasa,am ajuns acasa,i-am povestit sotului care pe urma a anuntat politia.Acum folosesc un alt traseu

Elena_a (DPN 24oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pulstar spune:

Da, si eu am patit-o. Era intr-o dimineata cand ma indreptam spre liceu, pe traseul meu obisnuit, cand aud pe cineva care-si drege vocea. Cand ma uit, sa paralizez: la un geam de la etajul 1 al blocului pe langa care treceam, un individ isi etala "obiectul" aflat in erectie. Faza e ca individul era urcat pe un scaun sau ceva in fata geamului, ca nu se vedea decat de la de la brau in jos cu "obiectul" fluturand in fata geamlui deschis.
Am crezut ca nu vad bine, ca am halucinatii. M-a cuprins panica si paranoia si am grabit pasul, fara sa ma uit a doua oara la "splendoarea" de pe geam
Culmea e ca pe urma nici o data nu am mai vazut acest "spectacol" de la geamul respectiv atunci cand treceam pe acolo in drum spre scoala. Probabil individul era mai "cumsecade" decat majoritatea celor din teapa lui, si s-a autosesizat la timp. Bravo lui, ca alfel anuntam politia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Si in America sant perverti.
Acum 6-7 ani la prima mea slujba a aparut unul care si-o mangaia in clasa. Era unii din noii angajati si 2 saptamni aveau clasa de specializare. In prima saptamana si-a scos-o din pantaloni in mijlocul clasei si se masturba.
Eu personal nu am vazut ca lucram, dar s-a vorbit despre asta saptamani in sir...Au fst vreo 10 martori la marele eveniment.

O americanca i-a taiat "salamul" lui barbasu ca l-a prins in act cu o alta, l-a aruncat pe fereastra in mijlocul autostrazii. Cazul Bobic daca nu ma insel. Asta da femeie. Cred ca l-a aranjat pe viata, cu toate ca "obiectul" pierdut a fost cules de pe autostrada si cusut la loc...

S Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaangeli_que spune:

Ma consider norocoasa,nu am gasit inca nebuni de felul asta in calea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Astazi la lucru mi-a spus colega mea ca ieri fusese in oras si in plin centru (in Arad) era un barbat in pielea goala.Comenta la fiecare care trecea pe langa el,important era sa nu-l bagi in seama.
Cand eram in liceu stateam la internat si a fost o perioada cand venea un tip la geam (eram la et.1)in fiecare seara si se masturba,bineinteles sa-l vedem noi.La inceput ne-a fost frica,stingeam becul si nu ne uitam pe geam.Cand am vazut ca apare in fiecare seara ne-am mobilizat toate fetele din internat intr-o seara cu maturi,lopeti ,bate si l-am fugarit,chiar a primit cateva peste spate si nu a mai aparut pe-acolo.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Se pare ca nebuni din-astia sint peste tot, eu am vazut vreo 2 in Ro si odata unul in Italia si unul si aici in State. Cel mai bine functioneaza sa te iei de ei, li se face frica si fug cit ii tin picioarele. Am observat ca umbla prin parcari sau prin parcuri cel mai mult, brrrr, psihopati rau, nu asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Eu am patit-o studenta fiind. Aveam camera la parter, si o saptamana un nebun de asta aparea pe la 12-1 noaptea isi facea zbenguiala catarat pe gratii dupa care se ducea. Am sesizat portarul. Individul a schimbat tactica, cand vedea portarul ca pleaca la buda, aparea si el la geam. Pana la urma, ne-am aliat cu camera de deasupra si intr-o seara cand si-a inceput "programul" i-am turnat in cap un lighean cu apa rece, si i-am spus ca a doua zi apa va fi fiarta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Perversi sunt peste tot.CA se intimpla sa dam noi peste ei asta e alta poveste.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Din pacate perversi sunt peste tot. In curtea institutiei la care lucrez este un parc foarte mare, aproape zilnic vad astfel de perversi ascunsi in tufisuri, sunt stresata, merg cu teama. Mai rau este ca politia din zona cunoaste situatia si nu intervine. Cand eram gravida am foast agresata de un individ, m-am luptat cu el si am scapat doar cu un picior luxat. Nici nu vreau sa imi mai amintesc.

Mergi la inceput