Ce gatim azi (propus de schuster-laura) ???
Raspunsuri - Pagina 9
Milia spune:
Ce am mai gatit: piept de pui la gratar (de carbuni) cu cartofi noi prajiti, sote de mazare si salata. Mancare de conopida cu carne si smantana, sufle de dovlecei (din nou - imi place la nebunie), drob de pui si ciuperci pane. Ma gandesc sa fac si mazare cu friganele, ca tot e sezonul.
danyce spune:
eu fac mancarica de spanac cu ochiuri si carnaciori.
Milia, ai dreptate, am incurcat borcanele. E vorba de lapte si nu de zahar acolo.Dar fetele destepte ca tine isi dau seama.
Pupici,
Daniela Veuger si bebe mic din burtic
Milia spune:
Danyce, poti edita mesajul ca sa corectezi. Reteta va fi mutata de moderatori la "Torturi" si pe urma nu mai poti interveni.
schuster laura spune:
Hallo!
Astazi am intrat la INDEX si am inceput sa caut c-am ce as putea sa gatesc astazi si mi-am adus aminte de SPANAC CU CARTOFI SI OCHIURI.
Eu am o reteta speciala creata de mine so o sa o scriu in INDEX la rubrica CARTOFI.
MOTO:
Ce tie nu-ti place altuia nu-i face.
schuster laura
danyce spune:
Ok, Milia, chiar am corectat.
Azi fac iahnie de fasole cu fripturica si cu salata verde.
Theodora spune:
Am fost lenesa la postat si nu v-am scris ce am mai gatit in ultimul timp!
Am fost ieri in piata si am gasit dovlecei mici,mici,pitici...baby-dovlecei!Proaspeti,fragezi si cu roua pe ei!
Am luat vreo 2kg. Am facut azi o mancarica,inspiratie proprie,de dovlecei cu piept de curcan.
Am calit 2 cepe,1 ardei capia,1 ardei rosu,am pus carnea,sos de rosii si dovleceii si putina apa.Am sarat,piperat(f putin!),am lasat pe foc in oala cam 15 min si apoi am pus mancarea intr-un vas ceramic cu capac(folositi orice cratita cu capac) la cuptor cam o ora,pina se ingroase sosul si nu mai e foarte zemoasa mancarea!!! Am presarat si patrunjel pe deasupra!
A iesit delicios si cred ca nu-i bai daca nu aveti baby-dovlecei...oricum iese excelent!
Theodora, Alexandros, Yannis POZELE NOASTRE: web3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4480" target="_blank">Povestea-nasterii
danyce spune:
Azi am facut pulpe de pui in staniol la cuptor, cartofi natur, salata asortata de legume.
schuster laura spune:
Fetelor eu gatesc in fiecare zi dar niciodata doua feluri consistente.
Astazi gatesc o CORBA DE PERISOARE.
schuster laura