Ce gatim azi (propus de schuster-laura) ???

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Milia spune:

Ce am mai gatit: piept de pui la gratar (de carbuni) cu cartofi noi prajiti, sote de mazare si salata. Mancare de conopida cu carne si smantana, sufle de dovlecei (din nou - imi place la nebunie), drob de pui si ciuperci pane. Ma gandesc sa fac si mazare cu friganele, ca tot e sezonul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

eu fac mancarica de spanac cu ochiuri si carnaciori.
Milia, ai dreptate, am incurcat borcanele. E vorba de lapte si nu de zahar acolo.Dar fetele destepte ca tine isi dau seama.
Pupici,

Daniela Veuger si bebe mic din burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Milia spune:

Danyce, poti edita mesajul ca sa corectezi. Reteta va fi mutata de moderatori la "Torturi" si pe urma nu mai poti interveni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns schuster laura spune:

Hallo!
Astazi am intrat la INDEX si am inceput sa caut c-am ce as putea sa gatesc astazi si mi-am adus aminte de SPANAC CU CARTOFI SI OCHIURI.
Eu am o reteta speciala creata de mine so o sa o scriu in INDEX la rubrica CARTOFI.

MOTO:
Ce tie nu-ti place altuia nu-i face.

schuster laura

Mergi la inceput

Ok, Milia, chiar am corectat.
Azi fac iahnie de fasole cu fripturica si cu salata verde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

varza calita cu costita
pui cu sos de rosii
fidea cu lapte

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Am fost lenesa la postat si nu v-am scris ce am mai gatit in ultimul timp!

Am fost ieri in piata si am gasit dovlecei mici,mici,pitici...baby-dovlecei!Proaspeti,fragezi si cu roua pe ei!
Am luat vreo 2kg. Am facut azi o mancarica,inspiratie proprie,de dovlecei cu piept de curcan.
Am calit 2 cepe,1 ardei capia,1 ardei rosu,am pus carnea,sos de rosii si dovleceii si putina apa.Am sarat,piperat(f putin!),am lasat pe foc in oala cam 15 min si apoi am pus mancarea intr-un vas ceramic cu capac(folositi orice cratita cu capac) la cuptor cam o ora,pina se ingroase sosul si nu mai e foarte zemoasa mancarea!!! Am presarat si patrunjel pe deasupra!
A iesit delicios si cred ca nu-i bai daca nu aveti baby-dovlecei...oricum iese excelent!

Theodora, Alexandros, Yannis POZELE NOASTRE: web3

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4480" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Azi am facut pulpe de pui in staniol la cuptor, cartofi natur, salata asortata de legume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

eu am facut peste cu mujdei.. ce bun..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns schuster laura spune:

Fetelor eu gatesc in fiecare zi dar niciodata doua feluri consistente.
Astazi gatesc o CORBA DE PERISOARE.

schuster laura

Mergi la inceput