Mamica de mai-iunie (41)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

AncaN, spune-i sa nu se mai impacienteze. Eu am nascut luni prin cezariana si abia azi am furia laptelui, deci sa mai astepte fro. 2 zile. Mult succes!

Madutza & ingerasul din burtica in 38+ saptamani

Mergi la inceput

Am pus si eu poze cu Mariuca pe paginuta webshots.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Magdutza: este incredibil ce seamana Mariuca cu tine, si nu are decat cateva zile din cate imi dau eu seama! Sa-ti traiasca, este o scumpa.
Cand ai stiut ca este fetitza?

irina - 30 saptamani

Irinuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Uf, ti-am gresit numele. Dar este de inteles, dupa 10 ore de lucru...

Irinuca

Mergi la inceput

Hai ca iar am intrat. BB a fost foarte, foarte cuminte azi, doar a mancat si a dormit. Dr. a zis ca este din cauza icteruli asa somnolenta (tocmai acum cand aveam nevoie sa ma suga mai mult). Azi chiar am schimbat-o fara sa planga .

Sa va povestesc cum fu, acum ca am putin timp...Dupa cum stiti am plecat sambata seara la Bucuresti in tromba dupa o seire de contractii puternice. Dupa aia nu am mai avut contractii pana a doua zi dupa-amiaza (cand m-au apucat pt. ca am fost la cumparaturi in Cora). Dupa asta iar s-a linistit treaba pana noaptea la 4 cand m-au apucat din ce in ce mai tare si apoi pe la 6 am avut si o scurgere cu sange. Am plecat la spital unde trebuia sa fim la 7, dar dr. a ajuns pe la 8. Pe la 7.30 m-a luat in primire o rezidenta de-a lui si mi-a facut formele de internare, nu stiam pe ce lume sunt, mai ales tati care a ramas la usa cabinetului cu bagajele si m-a vazut peste fro 30 min in camasa d-aia de spital. Am uitat sa va povestesc ca si-a uitat telefonul acasa si apoi bagajul meu in masina, va dati seama ce stresat era tati. M-au bagat in sectia de nasteri si nici nu am apucat sa stau cu tati 1 min sa il lamuresc (de parca eu aveam habar ce se intampla). Pana la urma mi-a adus bagajul intr-un salon pre si post-operatoriu, unde stateau cele care urmau sa intre in cezariana si cele care ieseau. Va dati seama ce bine imi facea cand le vedeam pe mamicile abia iesite din operatie blana acolo. Au venit mi-au masurat contractiile, bataile inimii puiului...si apoi mi-au mai facut niste analize. La un moment dat vine asistenta si imi spune "In 30 de minute intri!". Io m-apuc sa dau telefoane lui tati (caruia intre timp ii adusese fratele meu alt telefon), parintilor si asa mai dseparte. Vine si anestezistul sa vorbeasca cu mine si apoi ma duc in sala de operatii. Dl. doctor facea glume cu tati ca isi ascute cutitele pentru nevasta-sa. In sala de operatii faceau toti glume cu mine si eu cu ei(ca nu ma puteam abtine) pana m-au pregatit. Anestezistul apoi incepe sa plimbe masca pe la nasul meu si incep sa ametesc. Ma gandeam ca a venit momentul si am inchis nasul sa spun "Tatal noastru" la care anestezistul a crezut ca am adormit . Pana la urma m-a luat somnul cred ca in 1 minut. Urmatorul lucru constientizat este cand auzeam voci in jurul meu pe care nu le intelegeam si le cam injuram in gand ca de ce ma scoala, tocmai acum cand dorm asa bine. Am inceput sa aud "Hai mamico, scoala-te ca ai o fetita grasa, 4.200kg!", "Hai scoala-te sa iti vezi fata care seamana cu tine!!!", incet incet am inceput sa pricep ce se intampla cu mine. Eram moarta de somn si balmajam ceva..."4.200???", stiu ca eram tare uimita. Incercam sa ii intreb daca e totul bine si mi-au spus ca da, dar fazele astea nu mi le aduc prea bine aminte. Stiu ca am vomitat de 2 ori, dupa care m-am linistit. M-au dus intr-o camera de nasteri goala in care l-au lasat si pe tati care a stat cu mine si imi povestea ce s-a mai intamplat, cum a vazut-o pe BB de 3 ori. Dupa anestezie nu m-am simtit rau, am avut grija sa nu ma misc prea mult cu capul si a fost totul ok. Mi-au adus-o si pe BB-lina putin, dar nu prea am reusit sa ii dau papa. La 12:30 am iesit din operatie si pe la 6-7 seara m-au dus in rezerva pe carucior cu rotile, deci a trebuit sa fac cativa pasi singura. A fost groaznic!!! M-a luat ameteala si ma durea operatia, dar am depasit momemtul. Stiam ca cu cat ma misc mai repede, cu ata o sa imi revin mai devreme, si asa a fost. In timpul noptii am tras de mine sa ma dus singura la toaleta, insotita de asistenta bineintele. In rezerva am stat cu BB de la inceput si sincer mi s-a parut greu.
Cam asta a fost. Astept si alte intrebari.
Acum ma duc sa ma intind putin ca am obosit deja.

Mergi la inceput

Intr-un final mi-am schimbat si semnatura!!!

Madutza si BB-lina Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_l spune:

Salut fetelor!

Felicitari turor mamicilor sa fie sanatosi bebicii si mincaciosi!

Acum la o saptamina de "eveniment" incerc sa va povestesc si voua in doua vorbe cum a fost nasterea ingerasului meu.

Eu am ales cezariana initial de frica si ma obseda gindul ca eu nu sint in stare sa nasc natural. S-a dovedit ca am fost

foarte inspirata pt ca chiar as fi avut probleme. Am un fibrom pe exteriorul uterului, care ar fi dat probleme si pe linga

asta uterul era ffff subtire. Deci doctorita m-a felicitat pt alegere.
A fost programata cezariana si pot sa spun ca 2 zile inainte nu mai eram eu. Am fost f stresata si speriata. eu nu am fost

niciodata operata ...asa ca imaginatia mea crea tot felul de scenarii.
In sfirsit a venit ziua, ora, minutul....hopa sus pe masa de operatie. Am ales anestezie generala asa ca am fost constienta

de abea dupa ~ 1 ora cind doctoritele imi spuneau ce bb frumos si sanatos am. BB a fost scos, asa cum scrie la carte dupa 5

minute de la anestezie). Usor -usor mi-am revenit (adica sa fiu lucida), m-am trezit in sala de reanimare cu sotul meu linga

mine. Am avut niste frisoane groaznice (am inteles ca sint normale), am bizit un pic de emotie. Si acm inceput interogatoriul

cum e bebe. A venit si dna doctor care a inceput sa-mi povesteasca ce bine ca am facut "cezarica" ...ca uite ce probleme

erau(alea de sus). 18-20 de ore am stat acolo dupa care m-am ridicat din pat si m-am dus sa-mi vad bebeul. Dorinta de al

vedea avea efectul unui narcotic pt ca nu mai simteam nici o durere. L-am vazut.....oh! Doamne cit de mic era...cit de mic e!

Dragul de el cu fatzuca lui de ingeras ...pe mine m-a topit si ma topeste.
de atunci din 4 in 4 ore ma duceam sa-l alaptez, la inceput fara succes. Dupa 2 zile a inceput timid sa picure ceva, dar deja

in ziua 4 laptele era ok. Adica si bebe sugea bine si eu produceam.
La Filantropia nu se sta cu bb in camera ma duceam eu la el. DOctorii (a lui bb si a mea) au vrut sa ne dea drumul cu 1 zi

inainte ziceau ca sintem bine amindoi si ca sa ne ducem acasa. Dar eu am vrut sa mai stau 1 zi pt ca nu ma descurcam cu

laptele. M-au invatat sa-i fac si baita si multe altele. La Filantropia sint niste moase foarte dragutze (bine si eu am

fost) care mi-a maltratat un pic pe titi ca sa iasa lapticul si a fost ok. Nu prea am sfircuri si alaptez cu mameloane de

silicon. Mie imi place lui bb ii place, cred ca e ok.
Cam am asta a fost nasterea ingerasului Radu-Nicolae. Acum sintem acasa ne obisnuim unul cu altul. Adevarul ca cea mai

nasoala parte a fost cind am venit acasa pt ca nu stiam ce sa fac. A venit o pediatra la mine a doua zi si asa m-am calmat.

Eu ma oprisem cu cititul la nastere, nu citisem nimic despre nou-nascuti.
Ah si inca o chestie...in timpul zilei mama sta cu mine ceea ce este o chestie super. M-a ajuta f mult. Nu stiu cum o sa fie

de luni cind pleaca tati la servici.

Madutza ce aventuri ai avut si tu! Hai sa ne refacem repede si sa ne bucuram de bebeii nostri. Apropo ce mare e bebicea ta,

bravo! Sa fie sanatoasa.

La multi ani Elenelor!

Anca si bb RADU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Buna fetelor!
La multi ani pt. Elene si Constantini!
Madutza bine ai venit acasa!Mariuca este ca un boboc de floare sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii !!!
Lauraa bine ai venit acasa!Ce bine ca te-ai refacut asa repede.Pozele cu Lara Celine sunt tare frumoase
Irinusha pt. Cris.
Maria bine ca ai laptic pt Alex
Anca ,nu stiu sa iti raspund...toate cele bune Iuliei

Am fost azi la control si suntem bine mersi cu capul in jos (de aici ,probabil, durerile de care m-am plans eu...)Tensiunea buna 11 jumatate cu 8 ,greutate nu spui i sicret bb Rares are 35 de saptamani dupa toate masuratorile.Si mai pe tot ecranul ecografului se vedeau doua bilute de toata frumusetea...cam atata mai tin minte.

iuliana & din burtica (34+ sap.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Astazi, 21 mai, la ora 9, s-a nascut prin cezariana bebe Stefan (2,700 kg si 48 cm).
Totul este in regula: Stefan este sanatos si cu cateva minute in urma dormea, iar DanaA, desi este inca obosita si usor ametita de la anestezie, a trecut cu bine de operatie.
O sa va dea ea detalii cand va iesi din spital (se asteapta ca asta sa se intample luni, cel mai devreme).

Eu vreau sa profit de ocazie ca sa le felicit pe toate noile mamici. Va doresc numai bine voua si copilasilor vostri!
Iar viitoarelelor foarte-in-curand-mamici le doresc o nastere usoara si bebei sanatosi!

Laura
http://photos.yahoo.com/laura00ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

buna fetelor, uite ca ma apucat scrisul la 11 seara aproape caci am reusit mai devreme sa citesc ce sa- mai intamplat, si sincer tare multe s-au mai intamplat in doar 2 zile.

Dar s-o luam mai intai cu felicitarile pentru DanaA si baietelul Stefan, Felicitari si sa iti traiasca si refacere grabnica.

Mamaleone, iti tin pumnii si sper sa iti vezi bebitza in curand!

Anculina, bine ai venit printre noi si mult succes pe 27, ce bine de tine ca stii cand iti vei intalni bb-ul!

Irinusha, ce imi place mie la voi cele care sunteti deja mamici, ca emanati optimism in mesajele voastre si incep sa tanjesc sa povestesc si eu despre puiutzu meu!

Piatra lunii, sa stii ca si eu am citit ca ar fi interzise fructele(capsuni si alte cele) cand alaptezi insa cred ca depinde si de cum reactioneaza bb-ul, cred ca e individual.
´
Irinel, si eu ma gandisem sa imi iau bagajelul cu mine in masina cand mai plec pe undeva, caci ma gandeam ca daca m-o apuca pe undeva tre sa vin acasa sa iau bagajelul si abia apoi la spital.Cam greu nu?

Lauraa, frumoase poze si mi s-a parut ca bebelina iti seamana rau.

Madutza si Ankai, ce frumos ati povestit, mi-am adus aminte citind de sora mea care a nascut tot prin cezariana acum ceva ani.

De noi ce sa va zis, ne plimbam voiosi pe afara si profitam de zilele astea libere. Bebitza al meu e destul de linistit in burtik, contractii am ca de obicei, insa dureroase mai vin asha din cand in cand.Deci la mine nu e valabila chestia aia cu daca te apuca dureri de ciclu se apropie nashterea, caci eu am tot avut de vreo 8-9 zile, cei drept neregulate si tot aici sunt, dar ma rog abia ce am intrat in sapt 39, nu-i graba.Bebe vine oricum atunci cand ma voi astepta mai putin.

Pupici la fete si aveti grije!

Gabitza si Dennis din burtika

gabitza DPN 4 iunie

Mergi la inceput