Mamica de mai-iunie (41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Uite am zis sa mai trag un ochi pe aici inainte sa ma bag in pat...si bine am facut,vesti proaspete
Dana felicitari si refacere rapida !!! Sa fie sanatos si mancacios bb Stefan !!!

iuliana & din burtica (34+ sap.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Felicitari Dana pentru bebe Stefan! Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.

Eu sunt inca in asteptarea evenimentului. Ma mai plimb un pic in fiecare zi si ma pregatesc sufleteste pentru marea intalnire. Ar mai trebui sa fie o saptamana, si asa de mult mi se pare.
Am visat intr-o noapte ca am nascut. S-a petrecut totul asa de repede ca nu am apucat sa ajung la spital. Era baiat ( cu toate ca la ecografie mi-a spus de doua ori ca este fata) si atata mi s-a parut de frumos, din prima clipa m-am indragostit de el. Era asa de mic si se uita la mine cu o privire, ca m-am topit. M-am trezit din vis pe la 3 noapte si nu am mai putut sa adorm. Totul parea asa de real. Il tineam in brate si era asa de cuminte.
Trebuie sa spun ca m-a cuprins nerabdarea si as vrea sa se intample mai repede.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Neatza bebici ,mamici si gravidutze.

Uite ca nici eu nu mai am somn de vreo cateva ore .Asa ca am intrat sa va citesc ,ca peste vreo 2 ore am programare la spital ,asta ar trebui sa fie un ultim control din toata seria de cele 9 luni ,insa acum nu mai Ayumi stie ce va mai fi.Eu ma simt in continuare bine mersi si Ayumi la fel ,doar ca probabil este mai inghesuita in burtica ea.Iar eu i spun ereu ca daca nu mai are loc ,sa nu se mai kinuie sa stea acolo ,ca mami nu se supara daca va vrea sa iasa la lumina zilei ,ptr ca ea este maricica si mami se bucura sa o tina in bratze ori cand va decide ea.Fetelor ,ma luat o stare sa de tristete ,nu stiu ce am ,imi vine sa si plang ,am citit ce a-ti scris cele ce a-ti evenit deja mamici ,va-m vazut pozele bebicilor vostrii care sunt superbi si parca mi se pare ca nu mai eu nu mai apuc ziua sa o tin in bratze pe Ayumitza mea ,stiu ca suna ciudat ceea ce va spun ,insa pur si simplu mi se pare asa departe ziua aia si parca mas mintii singura ca eu urmeaza sa nasc si ca voi avea o bebelina mica in casa mea.Sa vad ce va mai fii si azi la control ,poate voi avea si eu ceva vesti mai proaspete.

Madutzule bebelina Maria este superba si intr-adevar seamana cu tine foarte mult.Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea.
Lauraa si Bebelina Lara este o fata superba ,ma-ti facut atat de nerabdatoare...sa va bucurati de ea si sa va faca fericiti.

Dana felicitari ptr bebe Stefan sa va umple sufletele de fericire.

AncaN nici eu nu cunosc raspunsul la intrebarea ta.
Iuliana ma bucur ca esti bine si ca bebelinul este ok ,si zici ca ai vazut doua margelutze,ha?
Gabitza si tu tot in asteptare ca si mine?Hai lasa ca mai avem putin.
Laurina ce bine ca faci rost de putin timp ptr. a intra si pe la noi.
Irinel cred ca si noi vom dormi cu bebeii in pat pana la urma ,sunt sigura ca este minunat sa i simti aproape .

Gata fete ,va pup si ne mai vedem .

Eryka & sufletzica din burtica (39 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fetele!

Dana, sa va traiasca dulceata de baietel, sa fie sanatos si el si fratiorul lui si voi bineinteles. Refacere rapida ca sa te poti intoarce acasa cu bebe Stefan. LauraB multumim mult de vesti si de urari.

Eryka chiar sunt curioasa ce iti zice doctorul azi, ca si eu vad ca se cam apropie data nasterii si eu nu am nici un fel de manifestari. Sunt curioasa daca iti zice ca ai colul sters sau dilatatie. Cred ca hormonii tai isi fac de cap, lasa ca iti trece cand te-oi vedea cu bebita dulce in brate.

Madutza si AnkaI, mi-a placut cum ati povestit. Madutza si eu parca as zice ca fetita seamana cu tine mult, asa e? Eu de obicei la copiii mici nu prea reusesc sa vad asemanari cu un parinte sau altul da la fetita ta parca e cam vizibil. Anka ce bine ca n-ai avut probleme.

Lauraa ma bucur ca te simti bine si lasa ca kg in plus se dau jos in timp. In plus am vazut ca tu deja arati bine, nu mai ai burta, tu chiar ai pus numai unde trebuia.

Lauraa si Madutza, bebelusele voastre au fost marisoare si se vede, deja au niste mutrite de bebelusi adorabili.

Clau, Gabitza, hai ca nu mai e mult! Pai daca voi va descurajati, eu ce sa fac, ca la mine mai e un pic mai mult decat la voi, cel putin teoretic :-)

Fetele azi mi-au facut colegii o surpriza, mi-au luat cadou pentru bebe. Niste lucrusoare dragute foc de iti vine sa le mananci si un fel de scaunel care vibreaza si are mai multe pozitii, se poate folosi de la nou nascut pana pe la 3 ani. Si dintr-o data parca mi s-a parut ca bebe trebuie sa apara dintr-un moment intr-altul. Da mi-a trecut sentimentul asta dupa cateva ore :-) Si oricum n-am simptome iar doctorul vine miercuri abia ...

Eryka ce a zis doctorul?

Pupici dulci.

Irina, burtica cu baietel

37+ saptamani (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

Mai fetelor, voi ati fugit toate? Ca eu mai intru din cand in cand sa vad ce ati mai facut, da vad ca nu vreti sa mai ziceti nimic, nici mamici nici burtici.

Au tocmai papai niste lubenita dulce mmmmmmmmmmmm, imi crapa stomacul si tot as mai baga, da incerc sa mai fac o pauza. Si vreau sa profit de faptul ca e sambata ca sa dorm un pic acum dupa-amiaza. Ma cam rasfat... Nici nu-mi vine sa cred ca mai am doar o saptamana de lucru si gata, pe urma stau acasa si astept sa vina bebe. Abia astept...
Azi am fost pana la biserica si tocmai aveau un botez si am ramas si noi. O fetita scumpa, a fost asa cumintica, n-a zis nici pas cand a bagat-o preotul in apa. Doar la sfarsit a inceput sa tipe mititica, cred ca ii era si fomica si somnica... Si ma gandesc ca peste cateva luni o sa il bage si pe puiul meu in apa sa il crestineze.

Va las ca bat campii, sper ca sunteti toate bine si profitati de weekend, la noi e weekend lung chiar, dupa cum v-am spus, avem si luni liber, asa ca o sa lenevesc la greu. Pacat ca e vremea cam urata da daca nu ploua cred ca tot o sa ies un pic la plimbarica.

Pupici la toate si un weekend placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Dana, FELICITARI! Sa creasca mare feciorul, sa va aduca numai bucurii si sa aiba o viata plina de succese.

Eryka, nu esti singura. Si eu am tras ieri o portie buna de plans, fara sa stiu prea bine de ce.

Irinel, am citit mesajul tau in timp ce mancam...pepene. Mi s-a parut distractiva concidenta. Eu fiind din sud, de la Craiova, sunt mare iubitoare a acestui produs.

Iulia P. si bebe Thomas (37 saptamani)

Mergi la inceput

Hihihi, Iulia si eu tot de la Craiova... si pofteam sa pap o lubenita...da nu eram sigura ca o sa fie foarte dulce ca nu prea e sezonul lor. E drept ca oricum sunt probabil din import. Si s-a nimerit asa de gustoasa...mmmmmmmm ma duc sa mai pap o portie. :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

felicitari, danaA!! sa va traiasca feciorul frumos si destept!!

mona si lia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

Madutza, Anka & Dana felicitari pentru bebei.

Fetele, maine cica ar trebui sa fie marea mea intalnire cu bebele meu... chiar ma intreb cat voi mai astepta. Vineri am avut o alarma falsa constand intr-o secretie mai abundenta care mi s-a parut c-ar fi dopul gelatinos, dar cred ca m-am inselat. oricum, se apropie clipa. Va voi tine la curent.

Pupici si duminica placuta.
Christina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Dana, felicitari ptr. Stefan!!! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!!!!
Ma bucur din suflet ca ai trecut cu bine peste tot si ca ai fost rasplatita cu "minunea" ta mica ptr. puterea ta!!!! Te pup!

Madutza, si eu zic ca Mariuca ta este leita tu! Asa ca o sa se faca o frumusica mica! Na, nici nu ma mir, doar e ploiesteanca
Poate e asa "suparatica" ptr. ca afara nu-i asa de bine ca la mamica in burtica ... si trebuie si ea sa se obisnuiasca cu noua situatie. Si tu tot asa ... o sa se potoleasca ea! Tu cum te mai simti? Trec durerile de la cezariana? Ma bucur ca ti-a venit lapticul si ca are Mariuca ce sa pape! Va pupicesc pe amandoua!

Lauraa, ma bucur ca ti-ai revenit asa de repede! Cum e cu Lara? Cum te descurci? E o frumusica dolofanica ... doar ca mie mi se pare ca seamana cu tati. Sper ca nu te superi!

Iuliana, ma bucur ca nu a fost nimic grav si ca Rares e pregatit ptr. marea intalnire!

Noi suntem bine, doar aseara am mai avut o criza de colicei. Vad ca mai ales seara facem chestii din astea. Acum iar nu stim ce vrem ca ba bea Cris 60, ba 90ml ... nici nu stiu cat sa-i fac. Si a inceput sa stea ziua treaz ... se uita pe pereti, daca il tinem in bratica se uita la noi ... si suntem tare cumintei. Ptiu, ptiu sa nu-l deochi! Si azi am constatat ca sigur are ochisorii maron-negri, ca mamica lui. Mi-ar fi placut sa-i aiba albastri ca tati, dar merg si asa ;)
A stat mama iar cu el noaptea si noi am putut sa dormim in voie ... cu toate ca la 6 eram in picioare si nu am putut sa ma abtin sa vad ce face ... era mama cu el in bratica, ii daduse sa bea si era tare fericita. Cateodata cred ca il iubeste mai mult decat mine ... daca se poate asa ceva :) Eu una ma bucur!
Din pacate a fost vreme nasoala la week-end, asa ca nu prea l-am scos ... poate azi daca nu ploua.
Va pupic si va doresc o duminica placuta!!!!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )

Mergi la inceput