Dr. Moisa / Marinescu - FIV

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Marina, am raspuns aici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26003&whichpage=3
Scuze, incerc sa ma conformez Regulamentului si sa nu incarc forumul inutil.
Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

nounou/florentina,
Ok, nu vreau sa te influentez pt ca tb sa simti tu ca ai o relatie de incredere cu medicul. Parerea mea am spus-o si multa lume o stie, mie una Dr. Moisa mi se pare super si o consider o profesionista care stie ce zice si ce face.

Bafta multa

Mergi la inceput

Inteleg ca Moisa te-a ajutat pe tine sa duci (cel putin) o sarcina grea la capat, dar a avut o contributie la fel de valoroasa la conceperea ei?
Mie mi-e destul de greu sa am incredere totala in ea, avand in vedere ca a pus acum 2 ani diagnosticul azoospermie cu completare chiar: "puteti merge si la alti doctori care va vor lua o gramada de bani, dar tot asta va fi, in final, rezultatul".
Intamplator am ajuns si la alt medic care ne-a sadit aceasta mare speranta in suflet, de a avea proprii nostri copii, chiar daca eforturile ar fi foarte mari.
Dar, am revenit la ea fiindca la acel moment era singura noastra usa spre Giulesti si cred ca e omeneste sa gresesti, chiar medic fiind, insa de aici pana la incredere totala mai e ceva ... Sper sa fie bine, alternative multe nu sunt ...

Mergi la inceput

hey ti-am spus, sarcina grea dusa la capat a fost obtinuta printr-o inseminare (a treia de fapt). Din cate stiu eu de pe aici succesele la inseminare / fiv le poti numara pe degetele de la o mana .

Mergi la inceput

scuze, mi-a scapat, desi acum imi amintesc ca deunazi am stiut ca e vorba de inseminare, dar eu eram prea prinsa in problema mea
De ce ati facut inseminare? I mean, care a fost problema?

Mergi la inceput

oligoasternospermie.Am facut aproape 4 ani tratamente. Un an jumatate am pierdut vremea cu soare care ne spunea ca totul e bine si frumos. Intamplator am repetat analiza in alta parte medicover si am avut un soc...situatia era destul de proasta. In momentul ala ne-am hotarat sa mergem in Giulesti

Mergi la inceput

Daca nu te deranjeaza, imi poti detalia putin ce inseamna situatie proasta? Care era rezultatul spemogramei, eventual evolutie in timp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghemotoc spune:

Dr. Moisa este ginecolog sau embriolog ?
Am inteles ca face si inseminari si nu stiam daca lucreaza singura sau cu cineva.
Ana

Mergi la inceput

Dr. Moisa e numai ginecolog, nu si embriolog.
Cred ca face si inseminari (cel putin din cate spune barbac'-su), dar la FIV lucreaza cu Marinescu si o alta colega, n-am alfat inca cine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Dr Moisa a nascut de curand cumva?? Eu nu am avut o experienta prea placuta cu ea....da' cine stie...atunci era gravida, si poate avea toane aiurea de la sarcina..

AniS

Mergi la inceput