FIV 12

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mara2004 spune:

Sunt socata! Mi-e teama sa ma bucur, dar totusi testul este pozitiv.Este un MIRACOL!Miercuri,a fost o zi foarte grea pentru mine pentru ca am facut o infectie urata in gat in urma careia nu am putut sa mananc si sa beau nimic.Am avut frisoane, febra si tot tacamul.Am ajuns in spital cu tensiune 7 cu2,am refuzat sa iau medicamente pana nu-mi fac testul de sarcina.Urmarea a fost ca am stat cateva ore in spital cu perfuzii.Rezultatul testului l-am primit astazi.Insa de noaptea trecuta am luat Penicilina V(adusa din Romania),era singurul remediu pentru a scapa de infectia din gat.Medicul spune ca Penicilina nu este contraindicata in timpul sarcinii.Daca stiti ceva despre acest subiect va rog sa-mi scrieti. Multumesc mult pentru incurajari,o parte din aceasta reusita este si datorita voua.Raman alaturi de voi pana o sa va vad ca a-ti reusit.Daca am reusit eu cu un embrion o sa reusiti toate.Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Felicitari puiule! Multa, multa sanatate va doresc la amandoi!
Ai grija mare de tine si de bebicul din burtica.

Eu chiar te rog sa mai treci pe la noi, stii ce mult ajuta experienta si cuvintele de incurajare de la toate fetele care au reusit sau au trecut prin asta!
Referitor la penicilina ... nu stiu nimic dar ai incredere in medici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Feliciatari MARA!
Unul, dar cu noroc!
Sa-ti fie numai bine si sa ai putere sa ne sustii si pe noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Mara, asta chiar ca e minune! Felicitari si sanatate tie si mititelului tau miraculos.
Fetelor, nu incetati sa sperati. Daca Ana si Mara au reusit in cazuri atat de dificile amandoua, inseamna ca se poate.
Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Bravo, Mara! Sa-ti traiasca bebelusul puternic si castigator! Nu uita ca cineva acolo sus va iubeste!
Ai grija de comoara!

Anemona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

uraaaaaaaa!
Bravo Mara!Bravo!Hai la mamici!
Te astept acolo......si pe restul care stati cumintele in patucuri

ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Mara, felicitari! Sa-ti traiasca si sa fie exact asa cum vi l-ati dorit!
Multa incredere, rabdare pana la capat!
Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Felicitari, Mara!
Sa ai un bebeu sanatos si frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloe spune:

Mara,
felicitari! Sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara si bebe/ bebei sanatos/i.

Dodo,
aici nu se recomanda ICSI doar in cazul in care nu se fecundeaza, adica nu e indicat sa astepti o zi sa vezi daca se fecundeaza si doar pe urma sa apelezi la ICSI. ICSI trebuie facut imediat dupa punctie. Cel putin asa a fost la clinica mea.

Succes in continuare tuturor!

Va pup si ma gandesc la voi
Cloe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Felicitari,Mara!Sarcina usoara!

Reusitele voastre le va da putere la toate fetele care fac FIV sa mearga pana la capat!

Pana nu demult eram singura care reusisem cu FIV si celelalte fete nu credeau ca se poate... si se poate chiar din prima!

Gabi.

Mergi la inceput