FIV 12
Raspunsuri - Pagina 13
gabid spune:
Felicitari,Ana!Ai vazut ca poate fi bine !!!Nu trebuie decat sa gandesti pozitiv!
SARCINA USOARA!
Gabi.
Pia spune:
Felicitari Ana, ce ma bucur pentru tine, sarcina usoara si ai grija de tine si bebe, deci fetelor se poate asa ca trebuie sa speram ca vom reusi si noi.
Mara asteptam vestea buna si de la tine, bafta multa.
Va pupic pe toate si sa auzim de bine
anya spune:
Felicitari, ANA!!
Sarcina usoara !!! Cati bb s-au prins? Iti dau idei, nu?
Si in afara de Cocei, ce ginecolog ai avut?
Ca vad ca au mana buna.....
BAFTA MULTA !!!!!
ja spune:
Multam de urari fetelor.Cocei are cel mai mare merit in reusita asta+Marinescu.Nu stiu nimic altceva decat ca sunt gravida,daca mi s-a mai spus altceva n-am mai auzit(cred totusi ca rez =209),peste 2 sapt ,dupa eco pot da mai multe detalii.
Despre speranta...eu am fost permanent intre agonie si extaz.Acum un an mi s-a spus ca nu voi avea niciodata copii cu jumatatea mea.Am aflat de FIV si-am sperat,dupa cateva luni ni s-a luat si speranta asta.Am incercat pe el tot ce am aflat pe aici,pana ne-au dat unda verde pt fiv.La monentul crucial,nu a avut forme tipice...iar disperare,iar faimoasele pete maronii ma bagasera cu capul sul apa de tot,mai sa ma inec.....si uite ca am reusit ajutata de doctori,de voi,de familie.
Stiu ca suntem norocosi ca am reusit din prima,stiu ca sunt altii care se chinuie de mult mai mult timp ca noi si stiu ca cei ce lupta mai devreme sau mai tarziu reusesc
Mara te astept pana maine sa intram impreuna la mamici.Hai ca sunt nerabdatoare
AAAAAAAAAA...si cred ca va veni in aceeleeasi zile ca mami si tati(28-31 ianuarie)
ana
monbb1 spune:
Nu-mi vine sa cred cate se intampla! Din pacate n-am reusit deloc in ultimul timp sa tin ritmul dar azi apar si vad ca avem o veste buna.
Ma bucur din tot sufletul pt reusite si imi plange inima pt nereusite . Dar capul sus, vor veni reusitele pe rand la toate.
Bafta in continuare la fetele in asteptare.
Cu gandul la voi
Monica
Cloe spune:
Dodo,
da, la mine a fost infertilitate inexplicabila si am reusit la primul FIV cu ICSI. Desi nu erau motive sa facem ICSI medicul a zis ca daca nu se fecundeaza singure? (facusem 5 inseminari inainte de FIV) Si intr-adevar asa a fost: am lasat 10 ovule sa se fecundeze singure si la 10 am facut ICSI. Din alea 10 care au ramas sa-si faca treaba singure, numai unul s-a fecundat, iar din cele 10 cu ICSI toate s-au fecundat. Asa ca te rog gandeste-te si tu la ICSI si cere sfatul medicului. Bineinteles la tine poate fi cu totul altfel, nu inseamna ca la tine se va intampla la fel. Dar e ceva ce merita luat in considerare. Intreaba medicul. Mult succes!
Cloe
dodo23 spune:
Multumesc mult pt. raspunsul prompt, Cloe. Stiu cat esti de ocupata cu bebelasii.
Si eu am facut trei inseminari pana acum iar la toamna voi trece la FIV.
Ce n-am inteles inca si poate ma lamuriti voi, fetelor, cand se decide daca trebuie facuta si ICSI: inainte de a incepe tratamentul FIV sau imediat dupa punctie, daca medicul vede ca ovulele nu se fecundeaza de la sine? Daca medicul spune din start ca nu-i nevoie de ICSI, sa insist eu sa o faca? Pentru ca la noi nu s-a pus problema dar daca este mai sigur asa, de ce sa n-o facem?
Multumiri.
Dodo.
anya spune:
Din cate mi s-a explicat mie in Giulesti (dr. Cocei) ar fi bine sa se faca ambele variante, astfel incat in cazul in care nu "se prinde" sa stii data viitoare ce varianta alegi.
BAFTA
ileana spune:
Servus,
La mine au hotarat ca nu are rost ICSI...SI DIN 9 OVOCITE S-AU fecundat doar 5 a lumea...ce sa zic, mai bine platesti din start ICSI, DECAT SA MAI FACI O STIMULARE ( ceri din start ICSI)...natural nu au cum sa se fecundeze toate...
Tia spune:
noua ni s-a spus ca trebuie sa facem ICSI din cauza calitatii slabe a spermei. pe de alta parte, numarul ovocitelor de calitate scade o data cu varsta. prin urmare, se poate intampla sa nu se fecundeze toate chiar daca sperma e buna, dar pacienta este mai in varsta, sa zicem la a doua tinerete in final conteaza calitatea embrionilor. succes tuturor fetelor in asteptare