Mamici de Sept.-Oct. 2004 (15)
Raspunsuri - Pagina 7
cristia spune:
Ziua buna burtici!
Adela esti, cu tot cu burtica. o fru-moa-sa!Danyce ai o burtica de nota 10! Tu cand te arati?
Fetelor de fapt pe toate cate v-am vazut sunteti niste frumoase! Bravo!!!
@Mel eu nu mi-as face griji in locul tau; cum zicea si Adela cel de la fortele demunca si-a facut datoria de a recomanda concediu pre-natal. Nu dai cu sapa dar lucrul in banca e stresant asa ca ai tot dreptul sa-ti reduci programul!Si eu lucrez intr-o companie interantionala unde prog oficial e de 8 ore dar toata lumea sta peste program. De cand cu bebe incerc sa nu stau mai mult de 8 ore.
@Adela si eu am anuntat tot "din gura". Nici nu m-am gandit (pana acum) sa fac altfel...
@Cali eu zic ca putina cafea nu strica! Din contra...
@Adela iti doresc sa-ti revii repede! Si stai departe de KFC o vreme
Mai fetelor: se intampla cuiva sa nu ia in greutate timp de o luna?!!Ca eu am pus 5 kile si de o luna stau.Burtica mi-a crescut (o sa ma bag si eu la paginuta mea) dar eu nu? Mai e careva asa?
Sa aveti o zi frumoasa!
Cristiana si bebe din burtica
irina piticuta spune:
Buna dimineata, burtici.
Sa aveti o zi buna, fara greturi si dureri.
Cand aveti timp, spuneti-mi si mie de ce dr. ati fost multumite la eco. 3d.
Pupici
irina
pufymic spune:
'Neata burtici!
Danyce, ce burtica frumoasa ai.....asteptam si restul!
Adela, imi pare rau ca nu te simti bine...nu mai manca din oras, ca nu e bine...poate nu sunt intotdeauna proaspete mancarurile...nu te mai risca, mai rabda!Sper sa-ti treaca!
Cali, cum te simti azi?
Fetelor, nu cred ca putina cafea dimineata(mai slaba si cu sau fara lapte), face rau.Daca voi va simtiti bine dupa ea e ok!
Pe unde sunt restul fetelor??
Pupici, Ioana si bb mic(20sapt. si 2 zile)
http://photos.yahoo.com/pufymic
irina piticuta spune:
Multumesc frumos,Camelia. Voi la cat timp va duceti? Eu am facut una acum o luna, apoi mi-a facut dr. meu ecografie normala, dar vreau si eu caseta sa ii arat gagalicei cand se face mare.
irina
roandre spune:
Buna ziua burtici!
Danyce, frumoasa burtica...si tu inca mai ai buric ! La mine nu se mai cunoaste care e buricul si care e burtica.
Azi noapte nu am dormit deloc bine iar bebelina m-a trezit pe la 5.30 cand am fost prost inspirata sa ma intind. Mi s-a pus un carcel la picior de imi venea sa plang de durere. Saracul tati s-a trezit brusc si nu intelegea ce mi s-a intamplat. Acum mi-e si teama sa ma mai intind sa nu mai patesc asa ceva.
Mihaela, 23 ani si puiul mic de 20 saptamani si 6 zile
Dr Branescu, Polizu
ana_a spune:
Salut voios!
Fetelor eu am pus pana acuma 4 kg, desi eram convinsa ca am pus mai mult...dar spre surprinderea mea...cand mi-a confirmat sarcina dr eu aveam cu 3 kg mai mult decat stiam eu ca am.... cred ca in decurs de o luna jumate sau 2 luni...habar nu am m-am ingrasat la inceput.Acuma dupa cum am observat am pus aproape un kg pe luna dar a fost o perioada cand nu m-am mai ingrasat de loc desi burtica a crescut....api vreo saptamana simteam ca burtica nu mai creste...acu e deja marisoara, luni vin si eu cu pozica, ca am uitat azi sa-mi salvez o poza pe o disketa!
Deci voi zice-ti ca o cafea nu face nici un rau?ca si eu beau cate o cafea dimineazta, dar uneori am impresia ca dupa ce am baut cafeaua juniorul din burtica e tare agitat....
Adela am vazut si poza ta, si poza cu burtica lui Daniela, sunteti frumoase !
Vorbeati de prenatal...fetelor mie mi-a gasit deja sefu inlocuitor...zice ca nu mai dau randament asa cu burtic...si pana in iunie cand ar trebui sa imi iau cele 84 de zile de prenatal ma plateste normal...si stau acasa si mai plateste pe cineva in locul meu...Cel putin asa mi-a zis ca ma plateste, dar oricum daca nu face asa voi face eu scandal, ca eu nu am vrut sa plec asa repede, el m-a fortzat prin insistentze si vaicareli ca nu imi fac treaba asa de repede cat ar vrea el....
In rest eu sunt bine, ciucurelul meu (Stefan) e bine si jucaus, abia astept sa il vad iarasi la eco, vreau sa va spun ca intr-o seara m-am speriat de numa!ma uitam la burtica ca el era jucaus...si dintr-o data burtica mea facea valuri! Stefan se invartea prin ea de numa!imi facea burtica in valuri!imi era si frica sa pun mana si sa apas ca simteam ca e chiar sub palma mea cu capusorul sau funduletul, nu stiu, dar a fost minunat!
Ma bucur ca suntem toate bine, Marcela tu cum te mai simti?mai ? Sper ca in curand sa uiti cum este sa vomiti!eu am uitat deja de mult... Mai am uneori stari de "stomac plin" dar ma bucur ca iau un carbune medicinal si imediat ma refac!
Fetelor voi cum stati cu somnul?eu abia ma mai tin pe picioare de somn!as dormi din orice pozitie!!!!
Va pup si sa auzim numa de bine!!!
Ana si BAIETELUL scumpic din burtica!DNP 30 august
Naty spune:
Fetelor cu bebite!
Voua v-a spus dr. ca sunt 100% fetite, ca mie mi-a zis 90%. Am auzit ca nu e totdeauna sigur.
Nasei mele i-a spus la vreo trei eco ca are fetita si in final era un baietel!
Fetelor, eu beau 2 cafele pe zi si dr. mi-a spus ca nu-i nici o problema, dat fiind ca am tensiunea mica. Si chiar asa tot 8 cu 5 am avut la ultimul control.
Asa ca, daca aveti pofta sau tensiune mica, beti cate o cafea, bebeii nu patesc nimic.
Va doresc la toate weekend placut si sa va simtiti bine, voi si bebii!
Raluca DPN 8 oct.
roxana_oana spune:
neata fetelor !
super bine aratati toate !! sunt invidioasa pe voi ca nu am cum sa postez si eu o pozisoara, dar las ca spat viitoare paote ne luam camera foto si atunci aparem si noi :)
eu cafea nu am baut nici inainte, ca nu o suportam, dar imi place inka sau alte prostioare din astea
in rest totul e bine, nu mai am carcei de cand iau Magneziu forte si sper sa ramina asa
numai bine si WKd placut
va pup
danyce spune:
Salut,
Merci pt. aprecieri, fetelor. Promit sa apar in curand si in intregime.Doar aseara am observat ca sotul mi-a pozat doar burtica de fiecare data.Las' ca-l pun eu la treaba.
Si eu beau in fiecare dimineata cate o ceasca de cafea de cand nu mai am greturi si nu am nici un fel de probleme. Si mie mi s-a spus ca nu face rau bebe-ului in cantitati moderate.
Si eu nu mai pot de somn. Azi noapte nu am adormit decat la trei deoarece bebe facea tumbe si eu nu ruseam nici cum sa atipesc. Asa ca sunt franta de tot. Si cand ma gandesc cate treburi am palnuit eu pe ziua de azi...
Ralucule, unde esti? Hai si tu la raport.
Pupici pe burtici,
Daniela Veuger si bebe mic din burtic