Mamici de Sept.-Oct. 2004 (15)
Raspunsuri - Pagina 6
mel_g spune:
Pupici pe burtici si felicitari celor care au aflat ce minune ascund.
Eu as vrea sa intru in concediu pe 1 sept (daca reusesc sa stau pana atunci). Noi avem AC la serviciu deci acolo nu voi suferii din pricina caldurii.
Nu stiu daca mai stiti dar eu am cerut program de 6 ore si ieri m-am trezit cu dr de la Fortele de Munca sa vada in ce conditii lucrez (eu lucrez intr-o banca deci nu dau cu sapa) . Astazi a facut adresa catre banca ca-mi recomanda concediu prenatal - oare chiar a fost el bine intetionat sau cei de la serv sunt nemultumiti de programul pe care-l solicit eu si prefera sa raman acasa si sa aduca pe altcineva in timpul asta? Voi ce parere aveti? Ceilalti lucreaza min 10 ore/zi (chiar si 12) cu toate ca programul normal este de 8.
Pupici
Mel 20 sapt
irina piticuta spune:
Fetelor, ce viteza aveti...Ieri nu am avut timp sa intru pe forum si astazi - ce gasesc? 4 paginute pline.
Felicitari celor ce au descoperit putulicele bebelusilor, sa fie cu totii sanatosi si cuminti.
De vreo' 2 saptamani nu stiam de ce s-au gaolit rafturile cu Yogobella din Carrefour, dar acum am inteles. Avem copilasi tare pofticiosi la iaurt cu fructe. Acum ma simt si putin vinovata ca eu stiam de mult de el si nu v-am spus si voua, dar daca mai descopar ceva, va zic.
Ce poze frumoase...Adica ce mamici cu burtici frumoase sunteti!
Pupici la toate
irina
timea spune:
Salutare mamici cu fetite, baietei si burtici,
Tocami am scris un mesaj lung pentru caracterul meu si in zelul de a introduce si o grasunica de pe smile-ulri l-am pierdut.
Am crezut ca sunt singura care a cautat cu deznadejde subiectul nostru, deja incepusem sa ma descurajez.....Mi-a venit inima la loc cand am vazut anuntul cu mutatul subiectelor....
Sa nu se planga fetele care n-au pus multe kg ca cica greul de acum vine, si eu am pus deja aproape 8. Dr. meu s-a cam ingrijorat si a zis sa imi controlez un pic dieta, astfel incat ma cantaresc in fiecare dimineata si tot am pus 1 kg in 2 saptamani. Eu oricum am avut intotdeauna o problema la capitolul greutate si nici nu m-am gandit ca pe parcursul sarcinii va fi altfel. Multe prietene de ale mele , fara a fi grase in general au cam pus cate 20 de kg. Oare imi spun asa ca sa ma incurajeza, sa nu ma simt singura "obeza"? Se pare ca de acum ( sapt. 24) e normal sa pui cam 250g pe saptamana, eu deja am atins targetul asta.
Timea cea
danyce spune:
Salut, fetelor,
Ma bucur sa aud ca faceti bine cu toatele. Ieri v-am scris, dar nu stiu ce mi s-a intamplat cu mesajul de nu a ajuns pe forum. Oricum, ceea ce conteaza e ca voi sunteti bine. La fel si eu. Sambata ma duc si eu la eco si sunt extrem de nerabdatoare sa vad daca bebe al meu e OK.
Sunteti tare frumoase fetelor cu burtici. Si eu o sa pun mai tarziu niste poze. Asta ca sa vedeti ca si burtica mea e destul de voluminoasa.
A propos de branzeturi, nu conteaza daca acestea sunt moi, atata vreme cat sunt pasteurizate. Doar branzeturile facute din lapte crud pot fi periculoas. Asadar, nu va mai stresati atata. Cumparati branza din magazin.
Sper sa citesc in continuare numai de bine. Pupici pe burtici,
Daniela Veuger si bebe mic din burtic
irina piticuta spune:
Fetelor, am intrat la :"mamici de iul-aug" si m-am speriat de ce greseli am citit acolo ca ar fi facut dr. Iosup (era si de bine, dar de obicei greselile conteaza mai mult). Si eu am facut eco tot la el si am fost tare dezamagita pt. ca nu vorbeste, iar eu aveam mare nevoie sa-mi spuna ce se intampla p'acolo, asta in afara faptului ca la tel. secretara ne-a zis sa cumparam caseta, iar cand am ajuns acolo(diferenta de 1 zi), nu faceau inregistrari pt ca era stricat aparatul. Am intrebat daca atunci pretul este altul (na, un serviciu in minus) si mi-a spus ca aia nu era inclusa in pret, in schimb pe nota de plata se gaseau cele 3 poze separat(vezi, Doamne, pozele sunt mai scumpe decat caseta...).Si ca sa fie tacamul complet, eco mea a costat 1.860.000, in timp ce a prietenei mele cu care am fost(insarcinata si ea, dar sarcina ei este mai mica cu 1 sapt decat a mea) i-a luat 1.400.000lei.Explicatia a fost ca BB al meu e mai mare...Eu inca sunt tare dezamagita si nu mai trec pe acolo pt. ca sunt neseriosi.
Pupilici
irina
pufymic spune:
Buna burtici!
M-am speriat cand am vazut ce spor aveti la scris...
MadasiAdela, superbe burtici aveti! Sa va creasca mari!
Ma bucur ca restul burticilor sunt bine(mai putin Marcela, care inca mai)...
Sa aveti o seara superba!
Pupici, Ioana si bb mic(20 sapt. si 1 zi)
http://photos.yahoo.com/pufymic
danyce spune:
Mi-am pus si eu burtica la vedere. Doar burtica...Las' ca apar si eu in curand.
Pupici,
Daniela Veuger si bebe mic din burtic
Mada spune:
Neata!
Adela esti o frumoasa si ai o burtica...!!!! La mai mare!
Danyce sa cresca mare burtica si va bucurati de ea, tare imi place!
Pufy eu beau cafea in fiecare dimineata cu lapte si la serviciu mai beau una fara cofeina si miercuri am avut tensiunea la serv 9 cu 4, deci mica. Eu zic ca o cafea mica nu face nimic rau.
Va pup
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu
cali spune:
Buna dimineata,
Adela, Mada, Danyce frumoase burtici mai aveti!!
Patrice, tare frumoase pozele si mai ales voi !
si eu mai beau din cand in cand, jumatate de cescuta de cafea, mai cand pic de somn la servici, o face rau??
o zi frumoasa!
Cali
camipl spune:
Neata, burtici!
Pufy & Cali - o prietena de-a mea a baut cate o ceasca dimineata toata sarcina pentru ca avea tensiunea mica...deci o cafea mica dimineata nu cred ca strica...dupa micul dejun, asa cum a spus Pufy, nu in loc de...
la capitolul fara cofeina nu cred ca e cazul sa ne facem probleme atata timp cat nu bem cantitati industriale :)
Adela - saracuta de tine...si eu am trecut prin asta acum vreo 3 ani si de atunci nu mai pun gura pe KFC si nici pe McDonald's...ai grija!
Camelia, DPN 9 oct