Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by raluca.gabriela
Daca tot vorbim de intrebari, am si eu una: mancarea pregatita la cuptorul cu microunde este daunatoare in vreun fel, mai ales in primele 3 luni?

eu cred ca e o exagerare! toata lumea manaca la microunde!
e ca si cum ai zice: dar soarele are radiatii, sa mai ies afara in primele 3 luni??!!

oricum, pe cat poti, incearca sa mananci cat mai natural, ne-iradiat, pe toata perioada sarcinii, nu doar in primele luni... dar asta nu-nsemna doamne fereste ca-l afecteaza pe bebi!
nu va mai faceti atatea probleme!

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by Eliza5

Deci: am voie sa merg la mare numai ca nu trebuie sa stau prea mult la soare.
Am voie sa conduc masina atata vreme cat nu devine stresant (depasiri, viteza, etc.) Deci va trebui sa ma potolesc pentru ca sunt cam vulcanica la volan :-)
L-am intrebat si de o anestezie la dinti si mi-a spus ca este OK sa fac orice anestezie (la dinti) si ca din punctul asta de vedere durerea este mult mai nociva decat eventualul anestezic. L-am intrebat asta pentru ca trebuie sa imi fac o lucrare. Cu lucrarea a zis insa sa mai astept pana dupa ce nasc pentru ca altfel o sa-mi cada..
Iar la nunta mai dansez un vals, ma mai odihnesc, iar mai dansez putin, iar ma odihnesc... Dar v-am spus asta este doar in cazul meu pentru ca am malformatia la uter. Voi probabil aveti voie sa va zbantuiti fara grija :-)

ia uite domne ce buna am fost!!! hahaha, la a doua sarcina deja suntem experti in probleme, mai ales in alea false-probleme!

pup!

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

fetele!
azi am fost si eu la doctor si sunt fericita ca toate sunt in ordine, pana acum. L-am vazut pe si i-am ascultat inimioara si are peste 4 cm.

pentru fetele care merg la munte : mie mi-a dat unda verde sa merg la munte, cu cortul , in august. DAR, sa ma feresc de frig , sa nu urc mai sus de 2000 m si sa ma feresc de soare (cica soarele de munte are radiatii mai puternice). Asa mi-a zis nenea doctoru!

P.S. rugaminte: am un nou DPN si anume pe 7 decembrie. Va rog frumos sa corectati in listutza. si

11 saptamani de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elly1977 spune:

Dragi mamici de nov-dec dati-mi voie sa ma alatur si eu clubului vostru. Ieri am fost la doctor si am confirmarea ca totul e OK. UM 20 martie si DPN 30 decembrie. Cred ca sunt cea mai mica burtica de pe aici.
Va pupic dulce pe toate.
Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Gandacelu, chiar ca esti experta, mama :P
Elly, bine ai venit. Acum da, tu esti cea mai mica burtica. Pana acum eram eu :D. Eu am DPN 26 decembrie, dar a zis dr mea ca, daca e fetita, am sanse sa se nasca in Ajun sau chiar pe 22-23...Ar fi dragut sa o aduca Mosu'.
Am o intrebare pt mamicile cu greturi: voi mai aveti chef de sex? Stiu ca oricum, in perioada asta, mai scade cheful, insa la mine, din cauza greturilor aproape permanente, e o... lipsa totala de chef. Mai e cineva ca mine?

sa cresteti mari! :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

quote:
Originally posted by raluca.gabriela
Am o intrebare pt mamicile cu greturi: voi mai aveti chef de sex? Stiu ca oricum, in perioada asta, mai scade cheful, insa la mine, din cauza greturilor aproape permanente, e o... lipsa totala de chef. Mai e cineva ca mine?

Raluca si eu eram la fel cind aveam gretzuri, dar sa stii ca nici acum nu mi-a revenit cheful,desi se spune ca in trimestrul al 2-lea creste f mult libidoul;la cit sint de obosita as dormi intr-una.

Ela2001 - 17 saptamini de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Raluca, eu n-am greturi deloc dar nici chef de n-am..
Cat despre ecografia morfologica, dr. mi-a spus ca e ok in saptamana 15, deci pe 1 iunie o sa-mi vad bebeul din nou .
Hai sa va spun ceva misto. Puteti sa va inchipuiti ca, pana ieri, eu nu stiam exact unde este uterul meu?? L-am intrebat pe doctor cam pe unde se afla copilasul meu si am ramas tare uimita cand mi-a aratat locul unde ar trebui sa se termine parul pubian (daca ar mai fi ). Eu credeam ca e cumva mai aproape de buric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Raluca, eu nu am greturi asa mari,dar seara sunt atat de obosita ca numai de nu-mi arde...decat foarte rar..poate o data pe saptamana. Sper sa-mi mai treaca oboseala asta in al 2 lea trimestru de sarcina,ca tare stresant este sa-ti fie somn mereu.
Te pup!

Claudia ~12 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

'neatza fetelor!

Elly, bine ai venit in !
Pai nici eu nu ma mai omor deloc dupa , cu toate ca nu am greturi. In schimb, am uneori niste vise ...

eu nu mai stiu ce sa ma mai fac cu sanii : sutienul imi creeaza o senzatie de nervi si parca ma strange (cu toate ca mi-am cumparat sutiene noi si le-am probat o ora ca sa fiu sigura ca imi iau ce trebuie). Pe de alta parte, fara sutien se vede cam nasol si parca am senzatia ca orice atingere ma enerveaza. Si..am auzit ca fara sutien sanii se pot lasa in timpul sarcinii. Voi ce stiti de asta?

11 saptamani de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Greturi am si eu in fiecare zi,dar chef de ... pauza.Seara,chiar daca nu prea mi-e somn,as face orice altceva numai nu.Sotului meu nu prea ii place chestia asta dar nu protesteaza.Sper si eu ca in trimestrul 2 sa se mai schimbe situatia

Jasmine
14 saptamani

Mergi la inceput