Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

danette, sarumana! ma bucur ca avem aceeasi problema (adica nu ma bucur de problema, ma bucur ca ne tinem pumnii una alteia, da!)

Doamne ajuta sa fie bine!
personal, nu am auzit de cazuri cand au aparut anticorpi, pana la urma cred ca tot in mana lui Dumnezeu e totul!

si fetita mea are RH+ (mai bine pentru ea!)

sa ma interesez la institutul cantacuzino... desi anul trecut nu-l aveau! am zis ca ma spanzur dupa ce am avut pierderea de sarcina, nu-l gaseam nicaieri in bucuresti, am alergat la mai putin de 24 de ore dupa chiuretaj, dupa ce pierdusem o tona de sange, prin tot bucurestiul dupa el! e pe baza de albumina umana, cred, si e tare greu de gasit, se face doar la comanda, pentru ca e extrem de scump (eu l-am gasit pana la urma cu 3.500.000 kkt!!!) - pana la urma m-am rezolvat cu o spaga nu spun unde si cum, in fine, am scapat cu 1.000.000!

de aia, danette, sunt asa desperata, ca sunt patita!

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput

fetele, mi-a scris ANNE-MARRY ca e bine, ca i-au iesit analizele bine, bebi e superok, ce mai, numai de bine!

m-a rugat mult s-o treceti in tabel si pe ea cu UM 16 martie si DPN 21 decembrie

merci de la amndoua!

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Fetelor...
In weekend am reusit sa merg la o nunta si am fost chiar ok, cu tot drumul pana acolo, mancarea, oboseala, zgomotul si fumul. Aseara m-am culcat de la 21, ca sa fiu sigura ca imi e bine azi. Toata noaptea am visat struguri si cand m-am trezit imi era atat de rau ca iar am plecat cu taxiul la birou unde iar am . Nu stiu ce sa mai fac, ma ucid zilele lucratoare cu trezitul la 6 dimineata si cu raul pe care nu il pot controla cu nimic... MIE IN WEEKEND NU IMI E RAU!!!
Nu mai stiu ce sa faaaac... . Vreau concediu, sa stau acasa si sa dorm suficient de mult cat sa nu mai simt ca imi vine sa ...

sa cresteti mari! :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna !
Raluca, te inteleg perfect. Si eu ma trezesc la 5:45 dimineata si am ameteli si mi-e greata,insa eu nu vomit (spre fericirea mea, pt ca eu am si de condus pana la birou).De vreo saptamana am adoptat si eu metoda data de fete,cea cu mancatul biscuitilor sarati inainte de a te ridica din pat dimineata.Si vad ca da ceva roade, parca mi-e un picut mai bine.
Daca iti spun ca mie mi-a fost mai rau in week-end cand am dormit pana la 10,ma crezi?? Stiu ca suna ciudat,dar mi-e greata toata ziua daca dorm mai mult.Zici ca sunt pe dos. Astazi m-am trezit la 5:50,dupa ce aseara m-am bagat in pat pe la 12 noaptea. Si ma simt super OK,nici mie nu imi vine sa cred.
Nu stiu ce sa zic,incearca si tu sa mananci niste biscuiti sarati inainte de a te ridica din pat dimineata si pe drum spre serviciu sa nu iti lipseasca o sticluta cu apa minerala (se spune ca apa minerala taie greata).
Te pup si iti urez numai bine si sa iti treaca greata cat mai curand.

Claudia ~12 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Azi ma duc la doctor. Si am o lista de intrebari tare haioasa:
- am voie la mare?
- e OK sa conduc masina?
- exista fructe, legume pe care nu ar fi bine sa le mananc pentru ca substantele pe care le contin produc contractii?
- avand in vedere ca ma marit peste 2 saptamani am voie sa dansez? :-)))
- e prea devreme sa fac morfologica la 15 saptamani?

Cred ca o sa il cam amuz pe doctorul meu, asa de luni, sa-i mearga bine toata saptamana :-)

Sa aveti o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Astea da probleme si dileme :). Abia astept sa vad ce o sa iti zica legat de mare, eu imi doresc foarte mult sa pot pleca pe la sf lui iulie. Sa ne trimiti poze de la nunta...
Daca tot vorbim de intrebari, am si eu una: mancarea pregatita la cuptorul cu microunde este daunatoare in vreun fel, mai ales in primele 3 luni?
Mie azi mi-a fost cel mai rau... Pana acum, practic, n-am mancat nimic. Apa minerala ma ajuta doar cand vars efectiv, in rest pt mine nimic nu e eficient sa taie greata. Mai ales lamaia pe care nu o mai suport... Tot ce sper e sa pot pleca la ora fixa, sa nu stau peste program ca sunt varza.

sa cresteti mari! :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

fetelor, m-am dus si eu pe www.babyssex.3x.ro si am testat intai sa vad ce zice despre mine. Rezultatul a fost unul socant si anume :"IN MOD SIGUR SUNT BARBAT!"...dupa un asemenea rezultat m-am mai pipait inca o data, (cu toate ca pana acum niciodata nu m-am indoit de sexul pe care l-as avea) , si cu confirmarea sotului meu am ajuns la concluzia ca rezultatul este FALS. asa ca nu am mai continuat sa vad ce sex are si copilul meu ca mi-e ca zice ca am tripleti si toti baieti cu ochi albastri.

10 saptamani de la UM

Si mie la fel mi-a iesit testul! Iar copilul ar fi fata dupa calculele lor,iar eu sint convinsa ca e baiat.

Ela2001 - 17 saptamini de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Deci: am voie sa merg la mare numai ca nu trebuie sa stau prea mult la soare.
Am voie sa conduc masina atata vreme cat nu devine stresant (depasiri, viteza, etc.) Deci va trebui sa ma potolesc pentru ca sunt cam vulcanica la volan :-)
L-am intrebat si de o anestezie la dinti si mi-a spus ca este OK sa fac orice anestezie (la dinti) si ca din punctul asta de vedere durerea este mult mai nociva decat eventualul anestezic. L-am intrebat asta pentru ca trebuie sa imi fac o lucrare. Cu lucrarea a zis insa sa mai astept pana dupa ce nasc pentru ca altfel o sa-mi cada..
Iar la nunta mai dansez un vals, ma mai odihnesc, iar mai dansez putin, iar ma odihnesc... Dar v-am spus asta este doar in cazul meu pentru ca am malformatia la uter. Voi probabil aveti voie sa va zbantuiti fara grija :-)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by raluca.gabriela
Vreau concediu, sa stau acasa si sa dorm suficient de mult cat sa nu mai simt ca imi vine sa ...

sa stii ca ai dreptate! eu singurele dati cand am greturi (fara sa vomit) sunt atunci cand sunt extrem de obosita! imi vine sa de oboseala, dac-ati mai pomenit asa ceva!:))

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eliza5

Azi ma duc la doctor. Si am o lista de intrebari tare haioasa:
- am voie la mare?
- e OK sa conduc masina?
- exista fructe, legume pe care nu ar fi bine sa le mananc pentru ca substantele pe care le contin produc contractii?
- avand in vedere ca ma marit peste 2 saptamani am voie sa dansez? :-)))
- e prea devreme sa fac morfologica la 15 saptamani?

1. da, dar interzis plaja 10-16!
2. da, normal, auzi ce intrebare! dar esti scutita de centura in ro prin lege!
3. asta cu fructele... cred ca raspunsul e NU!:)
4. nu prea ai voie sa dansezi decat... vals:)) dar am auzit si de mirese gravide care s-au zbantuit mama-doamne!
5. da, dai niste bani degeaba!

ai, ce ma bucur ca te mariti! sa fie intr-un ceas bun!
sa ne pui poze, da?!

Mergi la inceput