A crede sau nu in.....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Intai credinta! Numai credinta ne fereste de vrajitoarele astea, care incearca sa convinga cu magiile lor!

CriXia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Miguelle, cred, totusi, ca legenda nu are nici o treaba cu realitatea. Si tot ce cunoastem despre sfinti, sunt legende...

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Mie imi place magia din cartzile cu Harry Potter Aia e faina intr-adevar: zbori pe matura la vajhatAvine bufnitza cu scrisoarea si asa mai departe. Bey oameni buni de ce nu vretzi voi sa lasatzi lucrurile asa cum sunt. Alina Maria daca tu pana acum nu ai crezut si nu ai nici o experientza cu asa ceva, de ce vrei sa afli parerea altora despre asa ceva? Mai vrei o grija in plus? Sau vrei sa crezi si nu ai motive? Totul depinde de atitudinea care o ai. Eu NU cred in asa ceva!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ancuta, stai ca nu inteleg: pentru tine toti sfintii sunt legende? Cum asa? Pentru ca nefiind contemporani nu le poti proba faptele? Dar oare vrajile vrajitoarelor care lucreaza cu asa-zisa magie alba le poti proba? Si daca le "probezi" esti sigura ca nu este autosugestie, ca nu este in subconstient?
Pentru ca primul meu raspuns s-a vrut a fi o gluma am sa incerc acum sa raspund mai serios, dar nu foarte...
Nu cred in vraji sau in vrajitoare! Pai de cate ori au zis vrajitoarele cu nume de tari exotice sau mame de omizi nu mai stiu nici io, ca se va castiga marele premiu la loto sau Romania va bate nu stiu ce echipa in nu stiu ce Campionat Mondial? Si niciodata nu au nimerit-o! Hai sa fim seriosi! Asta un fel de Hancu cu cutremurele! Vine cutremuru', nu e cutremuru'!

Andreea
Victory belongs to those who believe in it the most!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Din pacate cred ca exista, insa daca as avea o putere as scoate o lege care sa interzica astfel de lucruri, si sa fie pedepsiti atat cei care fac cat si cei care se duc la vrajitoare, dar nu cu un an doi, ci sa aiba parte de ani grei de temnita.
Dumnezeu sa ne apere si sa ne fereasca de tot ce e necurat!

Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miguelle spune:

Ancuta, stiu ca nu crezi in ceea ce nu se vede,
dar daca sfintii sunt legende, la fel de bine toata istoria e o legenda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miguelle spune:

infofun, mie-mi place ideea ta.

Mergi la inceput