A crede sau nu in.....

A crede sau nu in..... | Autor: Alina Maria

Link direct la acest mesaj

Stiu ca este un subiect de multi nesgreat insa credeti da sau nu in vrajitoare si vrajitorie sau magie alba su neagra ?
Sincer am vazut multe si am auzit la fel de multe oarer este intradevar un adevar ?
Voi ce credeti?
O zi buna !

alina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Da, intr-adevar e un subiect delicat dar eu cred in asa ceva. Am auzit si am vazut cu ochii mei cazuri, propria-mi mama era la un pas de moarte din cauza asta. Insa mai cred si ca puterea credintei in Dumnezeu este si mai mare.

Acum astept zidul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

ALINA ,eu -NU- cred in vraji !

Elena Alvaro Alvaro-Daniel http://community.webshots.com/user/elenalove27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu zic ca puterea divina e mult mai mare decat orice rau care exista pe pamant.Important e sa crezi!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miguelle spune:

Magie alba sau neagra totuna e, nici una nu se face cu Dumnezeu.
Evident exista, dar puterea lor e limitata.

Un exemplu minunat este viata Sf. Ciprian. Ciprian, inaunte de a fi sfant a fost vrajitor, si inca unul puternic (sau priceput). Pana intr-o buna zi , cant un june a venit sa ceara vraji pt ca o fecioara sa se indragosteasca de el si sa-i cedeze. Si Ciprian a inceput ritualurile lui. Problema a fost ca fecioara (Iustina) era crestina si se ruga lui Dumnezeu. Asa ca vrajile n-au dovedit-o, desi Ciprian s-a incrancenat ceva vreme, pt ca se stia vrajitor bun si nu intelegea ce se petrece, de ce nu ceda fecioara ispitei desfranarii.
Si asta pana cand Dumnezeu i-a luminat mintea lui Ciprian, si a vazut puterea divina, adevarata putere pe langa cea a dracilor cu care lucra el pana atunci. Si Ciprian s-a botezat crestin si a ajuns sa moara mucenic pt Hristos, impreuna cu Iustina, fecioara prin care a fost convertit. Si Biserica ii sarbatoreste azi pe amandoi, prin octombrie parca.
Mie mi-a placut tare mult povestea Sf. Ciprian, sper sa va fie si voua de folos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EdeL spune:

quote:
Initial creeata de Alina Maria

Stiu ca este un subiect de multi nesgreat insa credeti da sau nu in vrajitoare si vrajitorie sau magie alba su neagra ?
Sincer am vazut multe si am auzit la fel de multe oarer este intradevar un adevar ?
Voi ce credeti?
O zi buna !

alina

eu una prefer sa nu dau doi bani pe aceste lucruri, desi am fost pusa fata-n fata cu ele. Mai bine credinta in Dumnezeu.
Am o prietena care crede in ghicitul in cafea. Pot spune ca viata ei se invarte in jurul cestii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Fetelor, eu desi nu credeam ca exista asemenea oameni, totusi am constatat ca exista ( desigur nu sunt atotstiutori)- nu vorbesc de babe, ghicit in cafea..etc - ci de oameni cu anumite inclinatii spre clarviziune, cu mintea mai deschisa, care tin posturi pentru a-si limpezii mintea , care se roaga, si care nu fac asta pentru bani...eu am constatat ca exista asemenea oameni..Dar, cel mai important rol il are biserica...daca te rogi sufletul tau este mai curat , mai aproape de Dumnezeu...eu una nu as sfatuii pe nimeni sa mearga la "vrajitoare'.. e mai bine sa te rogi sa-ti fie bine, sa spui " Doamne, fie cum este vointa ta!"si sa mergi inainte... indiferent de necazurile prin care treci..
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

Eu nu cred in asa ceva!Cred doar in Dumnezeu.

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eu cred in VRAJEALA nu in VRAJI

Andreea
Victory belongs to those who believe in it the most!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinabeve spune:

Bine zis, Andreea!
Tina

Speranta moare ultima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

toata treaba e psihica..sunt convinsa de asta..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput