SINGURATATE IN DOI
Raspunsuri - Pagina 9
Andrada34 spune:
inceputul nu poate fi usor, dar tu l-ai facut si asa, catinel catinel, ai sa ai iarasi inimioarele lor pline de dragoste ca sursa pentru puterea de acre ai nevoie, lumina care iti trebuie tie si care are sa te ajute intotdeuna sa tii capul sus.
Iti doresc un drum usor si mult bine, Camira
Ma bucur mult de vesti.
RALUCA SI RUXY spune:
Nu ne-ai mai dat nici o veste.Cum merge actiunea cu fetita ta?
Soacra ta nu incearca sa-ti stea in cale?Sper ca nu te vei da batuta daca ar fi asa.Oricum mai tine-ne la curent.Meriti sa iasa si pe strada ta soarele.Bafta!
infofun spune:
Nu ti-am scris pana acum insa am urmarit povestea ta si vreau sa-ti urez Bafta multa! Un copil e usor de castigat daca stii sa atingi o "coarda" sensibila! Adu-ti aminte de cand erai copil ce te bucura si ce nu, si astfel ai sa o intelegi mai bine si ai sa stii ce sa faci ca sa o recastigi! E copil si nu cred ca e capabila sa poarte inca ranchiuna, oricat ar fi muncit bunicasa pt. asta, sufletul de copil tot sulet curat ramane, e doar mai usor de influentat, insa este un vantaj si pentru tine acest lucru!
Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!
http://community.webshots.com/user/GabrielaHope
(folositi marime normala la vizualizare)
cl spune:
Camira, bravo! Ma bucur ca, in sfarsit, incepi sa actionezi. Vei avea si deziluzii, nu e usor. Totul este sa nu renunti! Multa bafta si putere!
Claudia
Sorina-Alexa spune:
Camira,
Mi-au dat lacrimile citind mesajele tale,iti doresc din tot sufletul sa gasesti puterea de-a lupta,sa-ti lumineze Dumnezeu calea si sa te ajute sa te apropii de fetita ta scumpa.
Cu rabdare si dragoste totul se va rezolva,sa nu te indoiesti de asta. Roaga-te la Dumnzeu si fii puternica!Vei reusi!
Schimba lucrurile care te supara,se spune ca ce pare imposibil necesita doar ceva mai mult timp.
Deci..nu-ti pierde speranta,lupta-te pentru fericirea ta si-a copiilor tai.
Mult succes,Doamne Ajuta!
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982
ani35 spune:
Draga Camira,sunt alaturi de tine,i-mi imaginez cat de singura trebuie sa te simti.Adevarul e,ca decizia de a desparti copiii,n-a fost cea mai apropiata;acum timpul a trecut si n-are rost sa te lasi doborata de mustrari de constiinta.Sa fiu in locul tau,i-as "comunica"soacrei ca a sosit ora sa-ti recuperezi familia,chiar daca va trebui sa impartiti o camera de cativa metri patrati.Sunt convinsa ca nu vrei asta de la viata...seara,obosita de la lucru,i-mi imaginez ca vrei sa-ti imbratisezi copiii,nu matusa...
Refuz sa gandesc ca ai incredintat copila soacrei tale cu gandul ca va fi pentru totdeauna...eu am doua fete,una are 11 ani,si pot sa te asigur ca nu s-ar desparti de mama ei pentru toti banii din lume.
Cum e viata asta...atat de nedreapta...
Sotul tau te trateaza cu dispret pentru ca TU i-ai permis.Daca el nu te respecta,cum vrei sa te respecte mama lui??
Nimic nu dureaza o eternitate...asa ca incearca sa faci ceva pentru tine si mai ales pentru copiii tai,nu e totul sa aiba o casa spatioasa...poate fetita ta nici nu se bucura de ea,gandindu-se ca tu nu esti cu ea...
Vorbeste cu sotul tau...spune-i deschis ca nu esti fericita asa,ca vrei copiii cu voi doi,ca vrei...O FAMILIE.
I-ti doresc mult,mult noroc.Te imbratisez cu afectiune,Ani
elara spune:
Camira, asteptam sa aflam ce mai faci. Suntem alturi de tine si te sprijinim moral sa faci ceea ce e corect, firesc si bine pentru tine si copilasii tai.
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
marcellinna spune:
Fetelor, citesc pt prima data subiectul asta si n-am cuvinte sa ma exprim.
Camira,trebuie cu orice pret sa-ti apropii fata si sa faci in asa fel incat si copiii sa se apropie unul de altul.
Sa nu lasi cu nici un chip de-acum inainte sa treaca un sfarsit de saptamana fara sa fie cu tine amandoi copiii.
Chiar daca nu vei avea posibilitatea sa-i duci de fiecare data la cine stie ce restaurant,poti f bine sa-i duci cate un pic ACASA la tine ,sa mancati impreuna,apoi sa mergeti in parc,arata-i unde lucrezi,povesteste-i despre viata ta atunci cand nu esti cu ea,mergeti la iarba verde sau la o inghetata.
Vorbeste-i ,raspunde-i la orice te intreaba,provoaca-o sa-ti vorbeasca.
Va intelege incet incet cine esti.
Incearca sa-i comunici cumva fetei tale ca ai vrea ca fiecare week-end sa-l petreceti impreuna.
Dar daca intampini ostilitati si ti se refuza sfarsiturile de saptamana impreuna cu amandoi copiii,de catre soacra,nu te sfii sa o ignori.
Tu nu trebuie sa-ti ceri voie de la ea sa-ti iei copiii.
Ii iei si basta.
Ce poate sa-ti faca soacra,te denunta ca ti-ai rapit fata sau va refuza sa o mai primeasca la ea?
N-are ce-ti face,asa ca lasa-o sa zica ce vrea,sa riposteze cum vrea.
sinzi_ana spune:
Doamne ce situatie incordata!!!
De ce accepti astfel de viata??? De ce nu te eliberezi?
I-ati copii si traieste un timp doar tu cu ei departe de soacra si sot, sa vina el sa cerseasca un loc in viata voastra daca va merita, daca nu, nu iti strica viata!!! Pentru ce?
Fericirea este in noi, nu trebuie sa depindem de nimeni, caut-o si o vei gasi!!!
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana