Mamici din Militari
Raspunsuri - Pagina 5
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by ralualexandrei
Mersi pt faza cu sanatatea ca acum chiar am mare nevoie,ca de 3 saptamani dau din una in alta.Succes cu casa visurilor tale.
andrei
ralu... ce mai faci? ai fa-te bine si te plimba si cu mineeeeeeeeeeeeeeeeeee
gandacelu spune:
pentru garofita
iaca si poze superrecente: de azi!!
http://img41.photobucket.com/albums/v127/ancamonique/ileana%2029%20iunie%2004/?action=view¤t=ileana_29_iunie_2004_002.jpg
(dai cu next)
Garofitza spune:
Gandacele, sa traiesti si sa infloresti!Multam de poze, sa va traiasca mandra, e o scumpa.
Deci, acum 2 ani cand io fusei in Ro, tu erai cu ea. Cum de nu te-am zarit, ca am stat o luna?
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
ralualexandrei spune:
Bine nu m-am facut inca si in rest ma impart intre examene si pregatirile de nunta si botez ca mai sunt 15 zile
andrei
ralualexandrei spune:
Sper sa fac fata cu succes, mersi pt incurajare Cary .De la petrecere o sa trimit poze sa le vedeti si voi,mi-am facut album pe yahoo pt ca m-a ajutat Gabbriela.Va pup mult pe toate .Rodika nu-ti face probleme cu KG dupa ce termini cu alaptatul iti revii.
andrei
gandacelu spune:
Garofitza, merci de urari!
cat despre acum 2 ani fix cand am nascut… hmhm, nu eram neglijabila in plimbarile mele decuseara deca in masura in care o balenuta imbracata cu o rochita ce putea trece usor drept parasuta este neglijabila intr-un roi de pesti cat unghia… io continuu sa cred ca m-ai confundat cu altceva, o forma de ozn, cine stie?!
(m-am intalnit cu dna simion si mi-a povestit ca i-a povestit mama soacra ca i-ai povestit prin telefon de mine! mey ce importanata m-am simtit, sa consumi matale impulsurile transatlantice pe cocoasa me!)
ralu, no comment, daca scapi vie din toata povestea eu iti fac statuie! numai bine! Doamne ajuta!
rodika, vezi ca am io un topic pe femina intim cum am slabit 30 de kg in 3 luni… bafta!
(btw, care-i legatura intre italia si militari? una subtilissima, desigur!;)
http://img41.photobucket.com/albums/v127/ancamonique/ileana%2029%20iunie%2004/?action=view¤t=ileana_29_iunie_2004_002.jpg
gandacelu spune:
hei, fetele, ce mai faceti?
care vine prin sir sau in parculetul de la teatrul masca?
(dupa ce am intrebat cateva mamici daca sunt de pe DC, am renuntat, va intreb direct pe voi;)
pup!
ralualexandrei spune:
Gandacel,o veste buna,am scapat vie!!!astept statuia.Hai sa ne fixam o zi sa ne intalnim in parcul de la teatru.Te pup pe tine si pe toate celelalte"militaroase".
Andra