Mamici din Militari
Raspunsuri - Pagina 4
gandacelu spune:
vecinelor! ai salutare! ai cand ne vedem?!
io maine -e sarbatoare- merg in poli la biserica!
am o fetita de 2 ani - ileana
eu sunt relativ inalta si relativ slaba (incepe sa mi se vada sarcina)
in rest - la castani, in parculetul cu nisip de pe uverturii la dealul lui tugulea sau in cel de la gorjului
si in zilele mai ploioase, ca cea de azi, la sir - e super!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405
Garofitza spune:
Gandacele, eu vin, dar la anul poate!
In alta ordine de idei:
1. ce sarbatoare-i pe 25?
2. update si tu poza lui Ileana, sa o vedem cat a crescut.
3. ti-ai cumparat TV sau nu?
4. cum rezisti maica, in Sir? ca fumeaza pimponetele alea de vanzatoare ca serpoicele (ce se cred)! L-am lasat pe Alex la spatiul amenajat pentru copii, dar dupa 15 minute, parca si eu fumasem la cot cu ele.
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
ralualexandrei spune:
Gandacel eu nu am puterea de a iesii afara cu ei deocamdata pt. ca sunt racita cobza,stii tu toti prostii racesc iarna si doar desteptii vara,mai am si febra pe deasupra asa ca nu-mi ramane decat sa regret si sa ca nu ne putem intalnii.
andrei
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Garofitza
Gandacele, eu vin, dar la anul poate!
In alta ordine de idei:
1. ce sarbatoare-i pe 25?
2. update si tu poza lui Ileana, sa o vedem cat a crescut.
3. ti-ai cumparat TV sau nu?
4. cum rezisti maica, in Sir? ca fumeaza pimponetele alea de vanzatoare ca serpoicele (ce se cred)! L-am lasat pe Alex la spatiul amenajat pentru copii, dar dupa 15 minute, parca si eu fumasem la cot cu ele.
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
1. pe 24 iunie, mare sarbatoare mare ( a fost deja!): Nasterea Sf. Ioan Botezatorul! (sanzienele)
2. ai ca va pun next uic de la party de 2 ani!
3. (...)
4. eu ajung ori f de dimineata, ori f seara, cand nu prea mai e de stat afara... sincer, mai mult se fuma in parcul de copii, la nisip, decat in sir... m-am ofticat si mi-am luat copilul acolo, ca se joaca tare fain, toboganul din sir e mai de marimea ei, nu ca ala din parc de care ii e frica!
ai pup si te astept!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by ralualexandrei
Gandacel eu nu am puterea de a iesii afara cu ei deocamdata pt. ca sunt racita cobza,stii tu toti prostii racesc iarna si doar desteptii vara,mai am si febra pe deasupra asa ca nu-mi ramane decat sa regret si sa ca nu ne putem intalnii.
andrei
ai nu plange mama draga ca nu mai plec nicaieri d-aicea, ne-om vedea, noi sa fim sanatosi!
btw: nu-mi mai vand apartamentul, ca e tare frumos... astept sa pot sa-mi fac casa... visacele!
ralualexandrei spune:
Mersi pt faza cu sanatatea ca acum chiar am mare nevoie,ca de 3 saptamani dau din una in alta.Succes cu casa visurilor tale.
andrei
rodika spune:
Fete ce mai faceti?Ce va fac bebeii?Asta mic al meu doarme acum,dar m-astept sa se trezeasca ,caci imi va simti lipsa.Daca stau cu el in pat,doarme si 3 ore...cum il las singur ,gata...dupa 3-5 minute se trezeste.E un mamoooos...vrea in brate ,se vaita ca sa-l cocolesc ,mama-mama!!!
Hai sanatate la bebei!
Cary spune:
Si al meu e super mamos,cu deosebirea ca NU ARE CE CAUTA la mine in pat.
Doarme in patutul lui de cand a venit din maternitate.
Sanatate copiilor,ca nu mai sunt bebici de mult!
rodika spune:
Al meu pana la 3 luni a dormit in patut ,apoi am fost in tara si acolo si-a dat peste cap programul.Cand ne-am intors ,n-a vrut in nici un fel patutul ,nici eu n-am avut puterea sa-l las cateva seri ,sa planga.Dup-aia au urmat durerile de gingii,am zis ca-l mai las un pic ,am tot amanat pana acum ,la 9 luni jumate.Basta ,nu-i mai dau nici san noaptea ,tre' sa se obisnuiasca cu suzeta(noaptea).
Gata ,va salut si numai bine bebeilor si copiilor!
P.s :al meu e bebeu
http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=150083465&ran=1577
rodika spune:
Fetelor ,dar voi cum stati cu kg?Eu aveam 52-53 kg ,acum 67!!!! nu reusesc sa slabesc ,de fapt...inca alaptez si deci nu tin dieta momentan ...
Va salut si numai bine!!