Preferati orasele sau satele??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Idealul meu daca stau si ma refer la locul ideal de trai in opinia mea este un oras mare,aglomerat ,plin de oameni&terese pline,magazine multe si renumite si ce e mai important:sa fie pe malul marii.Eu stau in Oradea,care e un oras mare.Intre orele 12-16 e agitatie multa...care imi place .care imi da senzatia ca orasul este viu&vesel.

miru&nana=>fetele mele frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

quote:
Originally posted by Andruska

Si mie imi plac orasele - insa cel mai mult cred ca mi-ar placea sa stau undeva unde sa ma simt bine si sa am prieteni.

De fel sunt din Bucuresti care nu zic ca este rau dar este fff poluat ca de zgomot nu ma plang. Imi place tare mult Timisoara si am auzit ca si Oradea este tare frumos .

Andra mamica lui Matei (6.02.2004) si Andrei (18.09.1999)

ORADEA este tare frumos.......pe cuvantul meu!!!!
Si Sibiul e superb(acolo sta mama),micutz si cochet,are 2 lumi diferite:Sibiul nou si cel vechi care te poarta prin niste locuri nmagice,cu stradute inguste si rustice.In Sibiu exista o terasa care "domeste" pe locul acela de uste de ani!

Am uitat sa adaug ceva:imi plac orasele insorite&pline de vegetatie in care primavare sunt multi copaci infloriti,vara e cald si frumos si aleile sunt pline de flori,iarna sa fie totu acoperit de nea si strazile si casele&cladirile oamneilor sa fie pline de beculete.

Ce ziceti,construim noi,comunitateaun oras ideal????????

miru&nana=>fetele mele frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

prefer satele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Master Draciel spune:

Nascuta si crescuta in Bucuresti, imi este tare greu sa spun ca m-as muta cu toata inima intr-un orasel, chiar..Am fost nevoita sa merg pentru perioade destul de scurte( din fericire!) prin tara si simteam ca ma ....sufoc;muream de plictiseala.imi lipsea balamucul meu!!!!Aici locuiesc intr-un orasel lipit de Paris( nu stii cind ai iesit din paris si ai intrat in neuilly!!)dar toate activitatile noastre si plimbarile ( mai ales nocturne) le facem in Paris.Am cinematograful la 5 minute de mine si totusi prefer sa iau metroul si sa merg undeva la o sala din Paris.Imi plce sa ma pierd printre ceilalti,imi place aglomeratia marilor orase...Categoric nu vietii la tara!Poate peste 30 ani......nu garantez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirupati spune:

Ca si Master Draciel, m-am nascut si am crescut in Bucuresti si nu prea intelegeam cum nu se plictiseste lumea in orasele mici, pe care le strabati pe jos. In ultima vreme insa, de citiva ani incoace, inainte sa plec incepusem sa ma sufoc. Parca prea mult beton, prea multe masini, zapuseala vara, balamuc iarna ... Acum mi-ar placea sa locuiesc la Brasov, Timisoara sau Cluj...
De patru ani stam in Londra si aici toata lumea se refugiaza in afara orasului, in sate sau orasele mici, satelit, cu un mic centru in care se stiu toti... Toti incearca sa scape de oras ... Si noua ne-ar place o casuta linistita, cu o gradina mare intr-un mic orasel ... dar la ce preturi sint aici, poate la pensie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Prefer orasele mari,dar in concediu prefer sa merg intr-un sat de munte unde sa fie liniste si sa nu aud zgomotul de oras.Stau in Arad si pot sa va spun ca este un oras foarte frumos.Imi place foarte mult si Oradea,este super,am facut acolo liceul timp de 4 ani.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Eu nu suport satele si orasele mici, nu imi place linistea!!! M-am nascut si am crescut in Bucuresti, iar acum, de cand sunt in Olanda, imi lipseste mult. Mereu compar viata din Bucuresti, cu viata de aici. Acum stau la 20 km de Amsterdam, si ma simt "alive" imediat ce pun piciorul in Amsterdam. As vrea sa locuiesc acolo, dar atunci nu am putea avea casuta noastra cu gradina si cat de cat, siguranta. Si totusi....parca le-as da pe toate, uneori, pentru galagia de acolo.

Unde atmosfera nu e plina de viata, ca in orasele mari, nu simt ca traiesc, ci parca astept sa mor.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Io vreau langa Conchita!Categoric!

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

quote:
Originally posted by Veve

Io vreau langa Conchita!Categoric!

Irina,veve & croko

declaratie de dragoste sau indiciu de locatie? :))

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Am crescut intr-un orasel cu sub 10.000 de locuitori. Superb.
Am facut facultatea la Cluj - aglomeratie mare, dar suficient de mic sa n-am probleme de deplasare (sa depind de mijlocele de transport in comun)
Am mai locuit pentru cateva luni sau ani in Galati, Sibiu si Bucuresti.
In Japonia, de la o localitate de 150.000 (cateva luni) am ajuns intr-una de 30.000 (2 ani jumate) si acum am aterizat in capitala.
Daca ar fi sa aleg, pentru Romania o localitate mai marisoara care sa aiba si viata culturala, nu prea mare nici prea mica, si aici cred ca Sibiul mi s-ar parea cel mai portivit, iar pentru Japonia, orice localitate micuta aproape de o metropola (conditiile de viata nu difera, ba chiar sunt mai bune in localitatile mici) cred ca ar fi ideala.

Mergi la inceput