Preferati orasele sau satele??

Preferati orasele sau satele?? | Autor: Idora

Link direct la acest mesaj

Eu prefer orasele mijlocii in care sa locuiasca cam intre 150.000-600.000 locuitori.Imi place sa vad oameni multi pe strada, imi place agitatia, veselia, etc. Nu-mi plac oraselele mici, satele sau sa traiesc izolata undeva in munti.Aici, unde stau acum e un orasel cu vreo 15.000-20.000 locuitori.Sunt foarte putin oameni pe strada si e mult calm care pe mine ma deprima.Nu mi-ar placea de exemplu sa traiesc in Bucuresti, e chiar prea zgomotos dar celelalte orase mari din Romania,imi plac.In Suedia, din ce am vazut pe aici, cred ca m-as simti bine in Göteborg sau altele de marime apropiata cum sunt Malmö(mai ales ca sunt mai multi romani) sau Helsingborg!! Stockholmul inca nu l-am vazut s-ar putea sa-mi placa din cate am auzit!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Eu prefer orasele, cum ar fi Cluj-N(aici locuiesc), Brasov, Constanta. Bucurestiul e prea mare si zgomotos..

Dana&bb Andy(1 an si 2 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pulstar spune:

Timisoara mi-a placut cel mai mult dintre toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

metropolele, clar. sa fie galagie, aglomeratie, lume multa-multa pe strazi, terase, metrouri, tramvaie, zapaceala, viata pur si simplu, sa ai sansa de a te pierde in cartiere diferite-ma refer la culoarea culturala-, de a calatori prin timp-vechi si nou-fara sa treci granitele citadine...la tara(plus orasele mici) nu rezist mai mult de 2-3 zile, prea stie toata lumea pe toata lumea pana la sufocare, prea e totul personalizat, nu mai ramane nimic "al tuturor"-adica neutru, ca un loc de respiro. iar linistea e doar aparenta.
in Ro...am sa iubesc Bucurestii pana mor si dincolo de, n-am leac. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

quote:
Originally posted by conchita

in Ro...am sa iubesc Bucurestii pana mor si dincolo de, n-am leac. :)

ashea si io :))

locuiesc acum intr-un orasel aflat la vreo 70 km distanta de manhattan. verdeata, liniste, veverite, ocean si cam tot ce-i mai trebe unui om aflat la sanatoriu sau bai :)) asa ma simt io aici

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Orasele Am locuit in fel si fel de locuri, de la un satuc cu 2000 de locuitori pana la un oras cu 4 milioane +. Acum stau intr-un oras cu 100.000, da' bot in bot cu unul de 400.000 si peste balta de unul cu 700.000 si-mi convine de minune situatia, mai mult chiar decat ma asteptam, ca io ma credeam 'city girl' pana in maduva oaselor, da' uite ca m-am reprofilat pe orase ceva mai mici, cine stie, oi fi imbatranit De fel sunt din Bucuresti, da' in Romania prefer Clujul, Brasovul si Sibiul (in Timisoara n-am fost, da' presimt ca mi-ar placea) - insa nu pe criterii de marime, ci asa, ca atmosfera in general.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Si mie imi plac orasele - insa cel mai mult cred ca mi-ar placea sa stau undeva unde sa ma simt bine si sa am prieteni.

De fel sunt din Bucuresti care nu zic ca este rau dar este fff poluat ca de zgomot nu ma plang. Imi place tare mult Timisoara si am auzit ca si Oradea este tare frumos .

Andra mamica lui Matei (6.02.2004) si Andrei (18.09.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Mie-mi place combinatia pe care o am eu acum: locuim intr-un satuc mic, are cca 1'200 locuitori, e multa liniste, satul e inconjurat de paduri si ne aflam la la rascrucea dintre 4 orashe frumoase din Elvetia: Lucerna, Zürich, Zug si Baden. Lucram insa amandoi in Zürich si beneficiem si de avantajele unui orash mare. Fiica noastra merge la scoala si nu sunt probleme cu drogurile (ca in orashele mari) sau cu violenta in scoala. Dimineazta ma trezesc in ciripit de pasarele si seara, dupa o zi de munca, savurez pe cinste linistea gradinutzei noastre. In Ro am locuit intr-un orashel cu cca 150'000 locuitori- in Piatra Neamt, si iarasi mi-a placut: liniste, curatzenie, multe paduri si un lac frumos.

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

orase ..clar..cu cat mai mari cu atat mai bine, cu cat mai multa agitaie, galagie....iar, cu atat mai bine.

Carmen si bb Maya Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Si mie-mi plac orasele pt viata, dar prefer cu desavarsire locurile linistite, satucurile.

Am copilarit intr-un oras cu 5000 de locuitori( impreuna cu 2 sate vecine)si m-am simtit acasa, in siguranta. Aer de munte, curat, viata naturii pe care o resimt mai mult decat pe cea a forfotei. Siguranta este una sporita de asemeni. Hoinaream cu fratele meu de mici si nu ni s-a intamplat niciodata nimic, nu furturi, nimic. Cat despre viata la tara, e visul vietii mele de care se pare ca nu prea am parte.

Aici nu locuiesc intr-un oras mare, siguranta si frumusete din plin, amabilitate di toate colturile birocratice, dar prea multa poluare. Ce n-as da sa ies din casa in aer liber, in micutza mea gradina si sa-mi pot uda cele patru cinci straturi de flori...offff nostalgie, nostalgie. Sa nu va mai spun ca in Ro cand ajung ma opresc direct la bunica pt o zi doua si stau sa admir animalutele si dealurile pe care le cunosc pas cu pas....

Intr-un cuvant: la tara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Categoric orasele....si mai ales Bucurestiul...nu pot sa ma lipsesc de zgomotul de masini,lume multa...si de ce nu ,de un alt grad de confort fata de sate..

AniS

Mergi la inceput