La France (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

quote:
Originally posted by lu.more

Care Elena? Cine Elena? La multi ani si de la mine!!!!

... m-am prins !
La multi ani, Elenelor!!!

« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Multumesc din suflet, fetelor!

Cu bine,
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

LA MULTI ANI si de la mine!!!
Nimic nou sub soare la Nantes...macar bine ca e soare de câteva zile, însa tot nu am apucat sa ma bronzez. Or mai veni si alte zile cu soare...

Sibylle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

"La multi ani" Elenelor!!!
Eu am fost la dr sa fac al doilea rand de analize, am iesit imuna la rubeola, dar la toxo nu sunt imuna! Si din cauza asta luna de luna imi fac analize. Si am intrebat daca in rest este bine, si a zis ca e bine, deci nu am nevoie de nimic. Mi-au dat in sfarsit si carnetul de maternitate, si in plus mi-au dat valiza cu esantioane (pempers, lingette, creme...) pentru bebe. Ce placut este sa te vezi cu asa ceva in mana! Acum astept ecografia pe 14, dupa care am rdv la dr pe 18. De-abia astept, dar uite ca daca nu ma gandesc prea mult trece timpul repede.
Va pup!

oana si bb din burtica (7 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

La multi ani Elena!!!!!
Pupici de la noi

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

La multi ani tuturor Elenelor!

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samsara7 spune:

La multi ani emoioson! La multi ani Elenelor ascunse ori Constantelor (cand e Elena e si Constantin, nu-i asa?!).
Floricele virtuale si pupici multi !

Michaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

La "Multi Ani" si bucurie multa ! sa fii iubita si rasfatata asa cum i-ti doresti tu!si sa ne vedem cu bine in iulie !

Aura&Luca,2 ani si 2 luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://www.yamafoto.com/?ref=10692

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Buna dimineata, fetelor!
Pentru cine vrea sa-si faca o idee de nebunia pe care o aduce cu el Festivalul de film la Cannes, am pus in album cateva fotografii.
Cum stiu ca sansele sa vad vreo vedeta sunt foarte reduse (nu stau, ca altii, toata ziua sa pandesc intrarile hotelurilor) si nici nu ma incanta in mod deosebit, eu urmaresc mai degraba oamenii de pe strada: intalnesti aici de toate pentru toate gusturile: turisti pe care-i recunosti dupa imbracaminte (pantalon scurt, borseta cu acte+bani si aparat de fotografiat), cei care fac pe vedetele (se imbraca in smoking / rochii sclipitoare + decolteuri adanci si merg asa pe strada, pentru ca saracul cu duhul se uita la ei si se intreaba "cine-o fi???", snobii (isi scot masinile de lux pe care in restul timpului nu le vezi), saracii care cersesc (mai multi ca niciodata), oamenii de rand (asa ca noi, veniti si ei sa caste gura), chelnerii din restaurante, toti cu papillon la gat, ca la prima impresie crezi ca-i vreun star scapat pe strada etc. etc. etc.

Iar in fata palatului, alaturi de faimoasele trepte acoperite cu covor rosu, puzderie de aparate de fotografiat, de filmat, care mai de care mai sofisticate, oficiali si paparazzi, si puhoiul de lume, toti cu ochii indreptati in aceeasi directie, in speranta ca vor intrezari coltul rochiei lui Cameron Diaz.
In ceea ce ma priveste, am zarit de departe si ridicandu-ma pe varfuri cat am putut, buclele blonde ale lui Stéphane Bern, care transmitea in direct pentru Canal+. De cateva ori camera (se pare ca) a trecut si pe deasupra noastra, dar, fir-ar sa fie, de fiecare data eram cu ochii in alta parte (pazeam copii, sa nu-i pierdem) si am ratat ocazia sa ma fac remarcata pe vreun productor!
Poate data viitoare!

Va doresc o zi buna!
Cu prietenie, Lulu

« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Originally posted by emoison

AC, cred ca o sa-ti raspunda fetele care sint in tema...
Lansez si eu o intrebare, fetelor, voi ati mai facut socata in Franta? Daca da, cum ati rezolvat problema borcanului de 5 litri din sticla (pe care eu nu-l am, si nu stiu de unde sa-l iau)?

Cu bine,
Elena

Servus! Eu anul trecut am facut socata in vaza de sticla...
daca mi-a fost pofta...

Mergi la inceput