La France (10)
Raspunsuri - Pagina 13
Mirunda spune:
Fetelor, eu nu mai apuc sa va scriu, dar sa stiti ca va citesc, si ma bucur sa mai am vesti de la voi!
Toata ziua sunt pe fuga, intre garzi si casa si cursul de limba, m-am apucat intensiv de franceza si este O PLACERE! Mai ales cand ma gandesc ce mi-am mai sucit limba, acum 15 ani, cu germana, in comparatie cu germana-fiti fericite! E o minune sa inveti franceza! Asa ca Nadine, nu te descuraja, ai sa vezi ca vei reusi!
Cred ca si la voi e maine sarbatoare, inteleg ca si voi aveti liber..
Pe aici e vremea tare faina, si maine vrem sa mergem la un lac, sa ne plimbam cu barca, si sa sarbatorim o onomastica...asa ca sper sa nu se strice vremea!
Va urez deci cateva zzile frumoasa, mergeti pe la plaja si pentru noi, cele de depaaarte de plaja...
Va pup, pe curand, Mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
chatonel spune:
Bafta la examene, Dama :)
Ne vedem noi pina la urma, nu-ti face probleme, n-au intrat zilele-n sac :)
Delphin, mai traiesti? Ce-ti mai face vomitaciosul? :)
Cind facem un gratar?
Toulouse, la ville rose
oana cretu spune:
Buna, fetele!
Si aici este o zi superba, intr-adevar, Mirunda si aici este sarbatoarea Inaltarii, caci a fost Pastele in acelasi timp si la catolici.
Si noi mergem sa facem un gratar, caci este ziua verisorului lui George. Mai modest, caci nici el nu sta prea bine cu banii, dar suntem in familie! Si facem si plaja!
Va pup!
oana si bb din burtica (7 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."
AC spune:
Fetelor va bat si eu la cap cu o intrebare.
Stie cumva cineva care-s cartierele in care se poate inchirie un apartament in Marsilia fara a se afla intr-un quartier chaud?
Eventual un cartier cu verdeatza si locuri de joaca pentru copii?
Multzam mult de tot!
Anne-Sarah si mamica sa Andreea
emoison spune:
AC, cred ca o sa-ti raspunda fetele care sint in tema...
Lansez si eu o intrebare, fetelor, voi ati mai facut socata in Franta? Daca da, cum ati rezolvat problema borcanului de 5 litri din sticla (pe care eu nu-l am, si nu stiu de unde sa-l iau)?
Cu bine,
Elena
Corina spune:
Elena , ma faci sa rid!!Eu am facut socata anul trecut,ca am gradina plina de soci!!Din fericire aveam un borcan de 3 litri( pe care nu il mai am,pentru ca l-am spart),si am pus cantitatile dupa capul meu,ca reteta era pt borcan de 5 litri.Anul asta cred ca doar o sa miros socul,ca de unde recipient!!!!
Daca se fac brocante prin imprejurimi,vezi ca poate gasesti pe acolo!!
Corina si Anna nazdravana!!
andiaroro spune:
Am cumparat apa la 5 litri si am refolosit recipientul de platstic(si apa). Nu a fost alterat gustul. Noi am fost foarte incantati de rezultat!!!
Alta idee:la Auchan exista niste borcane de 3 litri cu castraveti polonezi.Mananci si niste castraveciori minunati si ai si un borcan mare!!!
Pupici
ana
emoison spune:
In brocante am gasit numai damigene de sticla...si n-am nici auchan prin preajma, dar e buna ideea cu apa la 5 litri, merci fetelor!!
Cu bine,
Elena
lu.more spune:
Care Elena? Cine Elena? La multi ani si de la mine!!!!
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld