Vreau un copil, dar am nevoie de informatii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luli spune:

quote:
Originally posted by infofun

Eu sunt din Galati si nu am cum sa ajung la acel institut. si inca o data ce este TOXOPLASMIA si ce mi-ati mai scris, ca nu stiu?
In ceea ce priveste antecedentele din familiee nu le stiu si nici nu am cum sa le aflu, caci eu am fost adoptata de o familie la varsta de 3ani, credeti ca pot descoperi acele boli de care mi-ati spus si altfel?

Draga mea,
Si eu sunt din Galati, din pacate ca sa ajungi la Institutul Cantacuzino tb. sa mergi la Bucuresti sau la Iasi, daca tii musai sa le faci acolo daca nu, poti sa le faci si in Galati la Romar.
Multa bafta.

Pup u,

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

La Iasi nu fac toate analizele imunologice.Eu am sunat la toate clinicile de caolo si la Inst Cantaacuzino.Mi-au spus sa merg in Bucuresti.
In Bucuresti poti merge la Inst Cantacuzino sau la Medsana.

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Pe mine la Medsana m-au costat acum aproape un an 10 mil.Nu intra in acest pret anaalizele hormonale de ziuaa 3,14 si 21.

Eu am mai scris de multe ori ce anaalize am facut...daca doresti scrie-mi un PM.

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

buna infofun...in primul rand bafta multa si cat de curand sa ne scrii la sectiunea mamici.
-despre rana cauterizata nu stiu ce sa iti spun insa nu cred s fie vvreo probelema.
-eu am auzit de femei care au ramas si imediat dupa ce au intrerupt anticonceptionalele si nu s-a intmplat nimik..nu iti zic cat am asteptat eu dupa ele sa raman....dar cazurile difera de la o persoana la alta.
- analizele le vi face daca este cazul abea dupa 6-12 luni de cand incepi sa te gnadesti la bebe pt ca pana tunci nu se considera ca ar fi cazul si ca ar fi o problema de fertilitate......asta apropod e ce ziceau fetele ca au dat "n" milioane si de dozari hormonale....asta numai daca sunt probleme...in rest nu...
ai putea face asa...analziele uzuale, de sange, urina, secretie vaginala, iar primele doua dca esti asigurata si ai trimitere de la medicul de familie (daca esti dinn ro...vad ca nu scrie sub numele tau) le faci gratuit.
si am auzit ca este bine ..si multe fete fac asta..iau aicd folic. se ia cam 3 luni inante de conceptie dar mai ales recomanda TOTI medicii 3-4 luni dupa comceptie pt a preveni spina bifida...cred ca am scirs bine ...in rest SPOR LA TREABA SI SA NE ANUNTI DE BEBE CAT MAI CURAND.

anne-marry
si...albumul meu cu poze:
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=1513

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina.badescu spune:

gabi, sugestie:

- fa-ti si analiza pentru cytomegalovirus; este f.important sa vezi daca l-ai avut, daca inca il mai ai si ce nivel al anticorpilor ai.
Daca nu este detectat, un eventual avort este posibil.

Eu iti recomand totusi sa mergi la un ginecolog bun caruia sa ii spui ca doresti sa ramai insarcinata si acesta iti va prescrie o serie de analize specifice (de preferat sa fii arondata la vreo policlinica privata - cu serviciul, eventual - pentru ca asa le faci gratis).

Bafta multa,
M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Gabi (infofun) si eu am fost in situatia ta si nu am avut nici o problema in a ramane insarcinata. In februarie am cauterizat o rana veche de vreo 4 ani iar dupa 2 luni de tratamente cu ovule si pansat am ramas insarcinata chiar din prima luna de incercari, deci nu afecteaza cauterizarea sub nici o forma ba chiar ajuta. Pe deasupra luam pastile anticonceptionale si in prima luna in care am renuntat la ele am si ramas (lucru care mi s-a intamplat si prima oara cand am ramas) fara nici un efect negativ. Copilasul meu este bine dezvoltat si ii bate si inimioara. Asa ca se poate si fara absolut nici un efect negativ.
Analize iti recomand dozarile hormonale din ziua 3/5, 14 si 21 precum si cele imunologice (chlamidia, toxo, listeria, brucella, epstain barr, rubeola,citomegalovirus, micoplasma si ureaplasma). Eu iti recomand sa le faci pe cele de imunologie la Institutul Cantacuzino sau la Medicover. Si Medsana are un laborator bun dar la pret sunt dubli fata de Cantac. si de Medicover.
Bafta multa,

7+ saptamani
ingerasu cu ingerasul mic din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Gabitu, bine ai venit! Sedere cat mai scurta si sa dea Dumnezeu sa ramai repede. Sa nu trebuiasca sa treci prin ce trec cele mai multe dintre noi.

De astepti "cateva luni" pana la inceperea anilizelor?
BAFTA

Mergi la inceput