Mamici Iulie-August 2004(58)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Incredibil, Crisotexa a pierdut copilul!!! Am vazut acum un subiect nou, Incurajati-o pe Crisa! Ea era parca pe listuta noastra la finalul lui august, nu? Of, Doamne!!!!!

Diana, 26 ani, gemeni/rac

Fetita Strumfita - 23 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Multumim pentru urari, o sa i le transmit pe toate. Alex si tie sa-ti traiasca sotul. Si eu era sa sarbatoresc fara el dar s-a amanat plecarea putin

Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

Mergi la inceput

Diana, unde ai vazut?

Mergi la inceput

Da-i de sus de pe bara sa vezi subiectele active, si este un topic nou postat de bibi care se cheama " Incurajati-o pe Crisa" E pe listuta dupa mine, acum m-am uitat. Trebuia sa nasca deodata cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Diana, sorry, dar nu vad de ce te ratoiesti asa la mine ca doar n-am dat cu parul si nici nu e vorba de a crea panica in zona. Mi se pare ca e normal, daca e un spatiu de discutii intre gravide, sa ne exprimam liber fara teama ca x, y, sau z, o sa se impacienteze ca i se pare o "tema" de discutii aburita, sau necorespunzatoare varstei. Daca nu poti sau nu vrei, nu esti obligata sa raspunzi unui subiect care te intriga si gata. Nu merita sa "sapunesti" pe cineva fara macar sa te gandesti inainte ca persoana care posteaza chiar se confrunta cu o problema si o percepe ca atare.

Am mai facut controale si ecografii vaginale, si inainte de sarcina si la 12 saptamani de sarcina deci nu sunt la primul. Cel de ieri a fost primul traumatizant, am explicat in ce sens, si acum am dureri, ceea ce nu am avut anterior la celelalte controale. Factorul surpriza-neplacuta- trait ieri a facut sa vin cu incredere si sa-mi spun pasul aici, sa cer unele sfaturi....altfel stateam pe fundul meu dureros si inghiteam in sec.

De regula prefer sa trec cu vederea cand sunt luata "de sus" insa ... azi nu m-am putut abtine. O fi de vina si felul in care a abordat problema nasterii medicul meu, si felul cum m-a consultat, si starea meteo si hormonii si stresul...

Oricum, multumesc din suflet fetelor ce m-au incurajat, inteles si sfatuit, m-a ajutat mult. Multumesc si celor ce s-au abtinut. Mi-as cere scuze inca o data si celor pe care le-am plictisit sau enervat, daca nu mi-ar fi teama ca ma repet (mi-am cerut anticipat scuze in mesajul initial postat azidimineata).

lia, 27 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicegh spune:

MI-am facut programare la Dr. Vladescu la CMU la ecografie. Stie cineva ceva despre ea? La iosup nu se mai poate ajunge pana in iunie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Dorsilia n-ai de ce sa fii suparata mie mi se pare ca diana te incurajeaza, nicidecum ca se ratoieste:-)

diana ita colea o poveste de nastere cu dr Radoi: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2510
profesional si-a facut datoria , in rest...nu comentam.
PAPul in timpul si imediat dupa sarcina iese cu valori modificate ca vorba aia crescu un copil acolo nu o floare de coltz...iti dai seama ca e colul cit china, asa cu mici aproximatii:-)

noa va pup ca am o zi mizera...ploua, rahatii aia nu ma suna cu casa, astilalti n-o repara p-asta unde stau etc

plus ca m-a demolat vestea cu crisotex:-(

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Lia, mama, nu cred ca Diana a vrut sa te supere... Acum nu e cazul sa va luati la cearta pe aici ca o chem pe Monica cu bata (si de data asta nu mai incerc sa o tin, ii dau drumul direct la bataie ca e antrenata deja). Terminati cu prostiile si cu nervii ca nu va faceti bine. NU a vrut nimeni sa te ia de sus, ceea ce incercam noi, intr-un fel sau altul, este sa te convingem sa nu iti mai faci atatea griji pentru sarcina ta pentru ca, Slava Domnului, ai avut noroc de o sarcina usoara si fara complicatii. Incearca sa fii un pic mai optimista pentru ca, in cele din urma, nu noua ne faci rau, ci tie si copilului pe care il porti in burtica!
In alta ordine de idei, nu cred ca medicul acela ti-a facut rana dar daca tu inca mai simti durere acolo mai bine te duci la un control ca sa fii sigura ca e totul in regula.

Mergi la inceput

Papa, nu te lasa demoralizata, te rog. Tocmai tu care esti veselia intruchipata pe aici si ne ridici moralul la toate? Vrei sa o trimit pe Monica cu bata o tura si pe la tine? Hai ca abia asteapta :-))
Tuturor ne pare rai de Crisa, hai sa ne gandim pozitiv si sa nu influentam starile noastre cu ganduri negre, ok?
Cat despre aia cu casa... mai ai un pic de rabdare, poate vor suna.

Mergi la inceput

Papa, am citit si eu chestia aia ma demult, nu stiu ce sa zic. Mie mi pare ok, nu ma pot lua doar dupa o parere negativa. Sau aproape...

Lia, uite care-i treaba! Exact pe faptul ca asta e un forum unde iti poti exprima lber parerea am mizat si eu. Vrei sa auzi pareri adevarate, sincere, sau vrei ca toata lumea sa se cruceasca in fiecare zi, dar sa-ti zica ce vrei tu sa auzi? Parerea mea e ca tu n-ai probleme, ti le faci singura! Si eu am tendinta sa fiu paranoica, dar incerc sa nu devin stresanta! Nu vad de ce te-ai supara cand cineva incearca sa-ti spuna ca starile tale negative ii fac rau bebelusului.

Mergi la inceput