Mamici Iulie-August 2004(58)
Raspunsuri - Pagina 3

Ssarah spune:
Buna fetelor,
Ca tot veni vorba de intalnire eu propun ca cel mai bine ar fi sa ne vedem duminica, asa poate veni si Mihaela, si mi-ar fi si mie mai usor ca sambata s-au anuntat in vizita soacra si mama sa-mi serbeze ziua sotzului in absentza lui ..
Alexa - 29 saptamani
26 ani, DPN 19 Iulie, Dr. Parvu, sp.Elias
http://community.webshots.com/user/alexpavel

diana21 spune:
Eu sunt de acord cu duminica. deci suntem patru pana acum, nu? Hai sa ne gandim unde si la ce ora!
Diana, 26 ani, gemeni/rac
Fetita Strumfita - 23 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal

roxanaz spune:
hello.
hai ca fac si eu o pauza ca nu imi merge creierul deloc azi.
Diana am o intrebare ptr tine. cine te-a sfatuit sa faci PAP? in sarcina modificarile epiteliale sunt majore si testul NU da un rezultat concludent.
Andreea sa iti traiasca sotiorul mama!! sa fie sanatos si sa aveti numai bucurii, impreuna cu Junior!!!
Miha marfa "mame" ai.....

roller025 spune:
Andreea, La Multi Ani si sanatate sotului!
Dana M 28 saptamani
29 ani si 9 luni - rac
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru

diana21 spune:
Roxana, dr. Cristian Radoi mi-a spus sa fac analiza asta. Nu stiu de ce. Ma gandesc ca stie el ce face, am incredere in el. Crezi ca l-am facut degaba, ca numai asta a fost vreo 800.000 de lei.

Ssarah spune:
Andreea, La multi ani, sa-ti traiasca sotiorul, vad ca e nascut la o zi diferenta de al meu care e pe 8 mai..Tu in schimb esti o fericita ca-l ai langa tine acum...
Alexa - 29 saptamani
26 ani, DPN 19 Iulie, Dr. Parvu, sp.Elias
http://community.webshots.com/user/alexpavel

cristalina spune:
Roxana, nu io's responsabila de lista...ca vorba aia, sunt batrana, ma dor oasele si ma misc greu...:)))
Lia, in prezentatie craniana e cu capul in jos, cel mai bine...de aia s-a uitat doctorul in cash la tine, ca nu avea cum sa recomande cezariana asa devreme si cu copil in prezentatie craniana...
Ar trebui sa te obisnuiesti cu stilul "ca la vaca"...Pai la nastere ce te faci?!...Ca atunci o sa fie chiar ca la vaca...si controlul dinainte tot cam asa...deh...trebe doctorul sa pipaie ce ie p'acolo...:))
Andreea, Ssarah...sa va traiasca barbatii si sa fie sanatosi si voi si juniorii impreuna cu ei!..:)
Si eu stiam ca PAP iese prost tare in sarcina...am auzit de o gramada de gravide cu 4 care se dadea cu capul de pereti ca au cancer...Doamne fereste!
Monica 29+ saptamani

eli spune:
Va multumesc din suflet pentru urari. Si voi sa fiti fericite, iubite, sa aveti o nastere usoara si bebei sanatosi si frumosi. si
tuturor mamicilor!
"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti." Eli,
in 24 saptamani

diana21 spune:
O sa-l intreb ce-i cu pap asta. Dr. Radoi este directorul de maternitatea de la Municipal si toata lumea vorbeste frumos despre el. Si eu sunt super multumita si am mare increde in experienta lui. Oricum, daca iese nasol, macar sa nu ma agit prea tare, nu? Mi-a spus chiar acum doau saptamani sa fac analiza asta.

roxanaz spune:
domnul doctor asta....tare ciudate idei are. dar daca asa a zis...no comment.
azi e o zi super timpita, nu imi sta capul la nimic si mi se si pare ca e vineri....naspa de tot.