Mamica de mai-iunie (39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Irinusha,am vazut pozele cu Cris si este un dulce sa va traiasca!Seamana cu tati,iar intalnirea de gradul 3, este chiar reusita .Cat despre poveste,eu asi vrea sa ne-o spui.
Dana,daca bb incepe sa te pregateasca inseamna ca nu mai este mult...
Tutus ai grija cu raceala!
Irina ma bucur ca ai pacalit racela.
Piatra lunii imi pare rau ca te-au ametit cu controalele lor.
Mihaela,tot nu au venit de la cablu? Poate ne intalnim sa ne plimbam impreuna,ce zici?
Eryka revedere placut cu mama si surioara.

iuliana & din burtica (32+ sap.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Neata fete

Uff nu mai pot sa dorm ,defapt nici nu cred ca am dormit vreun pic in noaptea asta ,m-am pus in pat la 1 noaptea si m-am tot fatait pana acu cand e 5 dimineatza ,nu stiu de ce am asa emotii ca tre sa vina mama cu sormea ,zici ca nu sunt normala .Saraca mama de o zi si o noapte tot prin avioane se plimba ,las ca uite mai are inca 3 ore si gata .Am avut asa dureri la burtica ,nici nu stiu daca erau contractii ,poti avea contractii insa burta sa nu se intareasca ??Stiti ceva?Parca prea ma taia cand pe burta cand pe spate ,Dar mai ale la burtica in jos parca ma trecea un cutit nu alta .
Piatra lunii kiar ca te cam zapacesc aia pe acolo ,dar si la mine e cam la fel ,kiar i ziceam aseara sotului meu ,ca ma enerveaza ca astia de aici nu imi spun mie prea multe ,tot cei intreb la ei este bine fara probleme .In rest nu stau la discutii prea mult cu mine.
Dana hai ca mai are si mami tau putin ,sa vezi ce emotii or sa te cuprinda atunci in ultima zi ,nici eu u am mai fost in tara de 1 an si 3 luni si poate de aia am si emotiile asa mari din cauza revederii,plus ca naa vine mama mea in casa mea
Mihaiuta te kinui sa nu dormi la pranz nu??Asa mai fac si eu cateodata mai ales daca vad ca a trecut de 3 si ma ia somnul kiar incerc sa nu mai dorm si eu am aceasi problema ca si a ta ,apoi nu mai dorm noaptea.Uff dar sa vezi ce o sa dormim dupa aia cand or fii puiutii sau mai bine spus o sa ne orim sa dormim,nu?
Gabitza nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji din cauza sanilor ,poate ar trebui kiar sa te bucure ,cred eu ,asta asa ca deja ti-ai luat de o grija cu laptele ,deci il ai si este acolo.Eu una inca nu am nici macar primele picaturi ,sper sa nu fie probleme si sa imi vina laptele repede ca tzitzi slava Domnului mi-au crescut destul.

Hai ca va las si mai vb.

Eryka & sufletzica din burtica (38 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Fetelor !!!!!!! Gata !!!!!!!!!! Am plecat sa nasc !!!!!!! Tineti-mi pumnii !!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Albinutza nastere usoara !!!

iuliana & din burtica (32+ sap.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele!!!! AM INTERNET!!!!!

In primul rand vreau sa felicit proaspetele mamici!!!! Tuturor va doresc BB-ei sanatosi, frumosi si norocosi!!!!
Lauraa, Maria si fetele care sunteti programate in 8 si 9 la cezariana, va doresc o nastere usoara si, cum spunea cineva mai devreme, sa aveti numai amintiri frumoase!!!!

Albinutza, asteptam numai vesti bune!!!!!

Eu nu am nascut inca si e din ce in ce mai greu cu burticontul, de fapt nu cred ca stiti la fel de bine ca mine. Pe 8 sunt programata la eco de dinainte de sarcina si pe 18 ma duc la nenea dr. sa vad cand ma programeaza la cezariana (probabil in jur de 20-21 mai). In caz ca BB vrea sa ne vada mai devreme, asta e... O sa va anunt din timp oricum. In general ma simt bine. Zilele astea o sa ma apuc sa spal hainele lu’ Bb si apoi sa le calc si sa le aranjez in dulapior. Am cumparat cam tot ce este necesar, numai BB sa vina. Patutul l-am montat, dar nu am asezat inca lenjeria pe el, trebuie s-o spal si p-aia. Cam asta este la capitolul pregatiri. Eu o sa nasc tot la Municipal, cu dr. Horhoianu., asa ca orice informatie este binevenita.

Cam asta deocamdata. Va pup pe toate si mi-e dor de voi! Acum ma apuc sa citesc ultimele pagini!!!!

Madutza & ingerasul din burtica in 38+ saptamani

Mergi la inceput

Irinusha, mey, dar ce seamana Cris cu tati!!!! E tare frumusel!!! Vezi ca te astept in Ploiesti vara asta.

Piatra lunii chiar ca sunt ametiti dr. aia la tine. Pastreaza-ti moralul pe care il ai acum!!!

Hai ca incet-incet imi intru in forma de altadata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Buna fetelor!

Va dau veste mare:

a venit pe lume Petru - Alexandru, astazi (adica ieri) 6 mai 2004, 19:08.

Mamica si bebele sunt bine.

Va pup pe toate si va doresc nastere usoara,

Taticu'

Maria - 38+ saptamani - baietzel

Mergi la inceput

Felicitari parintilor fericiti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

Maria felicitari! sa va bucurati de fecioras!

Albinutza curaj si nastere si refacere usoara! te asteptam cu vesti!

Madutza bun venit inapoi!

Eryka sambata e randul meu sa merg la aeroport...nici eu n-am mai fost in tara din vara lui 2002. Cu putin noroc poate mergem in vara lui 2005.

Irinusha si eu vreau sa-ti "aud" povestea nasterii, versiunea necenzurata.

Christina (saptamana 37+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Gabitza, ce ciudat ca iti curge atata laptic, da chiar daca nu e prea confortabil eu zic sa te bucuri ca n-o sa ai probleme ca Monet ca nu ai laptic suficient si asta e important.
Monet, nici o imbunatatire? Parca tonul tau e azi putin mai optimist, sau sunt piticii mei pe creier? Pupici si tie si Liei.
Eryka, bebelina o fi asteptat-o pe bunicuta si acum ca s-a asigurat ca o sa fie acolo, poate vrea sa iasa :-) Pupici si relaxare placuta cu mamica si surioara, vezi sa nu uiti sa mai si dormi...
Mihaiuta, hai ca om trce noi cumva si peste asta, merita efortul,nu? Eu incerc sa nu ma gandesc prea mult ca atunci sigur incep sa visez urat. Ma gandesc ca ma descurc eu cumva la fata locului si sper sa fie totul bine.
Piata Lunii pain inseamna ca ne putem astepta oricand sa auzim vesti bune si de la tine. Bine ca ai scapat de controale. Tine-ne la curent.
Si eu as manca dulciuri si deja am pus asa muuuuuuuuult pe mine ca ma ingrozesc.
Cady, multumesc de urare. Cica daca se lasa burtica, se apropie nasterea :-)
Dana, eu vad ca sunt bine, sper sa fi scapat, doar aseara m-a durut rau gatul da mi-a trecut dupa 2 cani de ceai cald (mi-era cam teama sa nu imi declaseze contractii).
Eryka, cica durerile de la contractii se simt ca cele de ciclu, da se lasa mai mult in spate decat spre burtica (tu vad ca le ai pe ambele asa cacine stie poate vine Ayumi)
Albinutza, nastere usoara!!! Am pierdut eu sirul sau erai programata pe 9 la cezariana??? Azi inca nu e 9...S-a intamplat ceva?
Madutza chiar ma gandeam ce mult a durat sa va conecteze la internet, ma gandeam ca poate nasti si nici nu poti sa ne anunti. Acum m-am linistit ;-) E sigur ca nasti prin cezariana, sau numai daca nu se declanseaza pana atunci?
Maria ce veste mare Sa fie intr-un ceasc bun, sa va bucurati de puiutul vostru scump iar tu sa te refaci cat mai repede. Asteptam detalii cand vei putea. Proaspatului tatic multumim mult pentru vesti.
Irinusha, ma duc sa vad si eu pozele sa vedem cum e bebe...Dimieata n-am apucat ca eram pe fuga.

Pupici

Irina, burtica cu baietel

35+ saptamani (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput