Mamica de mai-iunie (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Irinusha, bine ai venit acasica, inca o data sa-ti traisca si sa fie sanatos Cris, este frumos foc, si mai ales in pozele cu tine cand face nani si cu pisica, cred ca-ti vine sa-l mananci. Ma bucur ca te ajuta Boby, cred ca si-a luat ceva liber si zici ca nu au loc ai tai de voi:), cred si eu cu scumpicelul langa tine:), imi inchipui ca l-ai tine tot timpul in brate. Eu as vrea sa ne povestesti ce si cum, daca nu te deranjeaza pe tine
Tutus, ai grija de tine, sa racesti tocmai acum...sper sa iti treaca si tusea si durerea de gat cat mai repede, ca acusica vine bebe, sa ne povestesti ce ti-a mai spus moasa
Nally, unde esti??? La plimbarica??? Asteptam vesti despre tine si Sebi
Iuliana, calit la foc mic, oare este si in seara asta emisiunea?
pupici
Laura cu bebita, sapt 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

buna fetuci...

uite ca a avenit caldura si la stockholm, sunt 20-22 de grade si iti vine sa stai numai afara, ashai de fain...
stau si ma gandesc cum va fi cand voi sta mai mult prin casa cu bebe cand afara va fi vreme super..caci oricat de mult ai iesi pe la plimbarit prima perioada eshti intr-un fel sau altul legat de casa.

noi suntem bine, si eu si bebitzu, am mers la control azi dimineatza si totu-i in regula.Vroiam sa va intreb daca mai are cineva ca mine, de ceva zile au inceput sa imi curga sanii, au mai curs ei si inainte dar de ceva vreme mi se uda bluzele sau ce am pe mine..Si simt asha ca nishte furnicaturi cand curge...
stiu ca e normal dar ma gandeam ce ciudat sa incep de acuma cu tampoane pentru sani.

altfel vad ca contractiile mi sa-u mai rarit...culmea intru in sapt 37 si ele se raresc cand deacum ar fi trebuit ele sa inceapa, nu ca nelumea cum a fost pentru mine..oricum am inceput si eu sa ma gandesc ca deacuma nu mai e mult si nu stii niciodata, din sapt 38 ce te asteapta..

oricum eu ma simt linishtita si astept cumintica marele eveniment..
si irinusha, banuim ca nu e ushor dar vrem sa stim cum e, cel putin eu..

pupici la toate!

gabitza DPN 4 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

fete dragi,

va multumesc mult de incurajari....om vedea, deocamdata, trag din greu:).

irinusha, ti-am vazut puiul! ii frumusel-foc, cum poti spune ca nu-i cel mai frumos din lume?! cum ai zis, tare expresiv si sa stii ca eu vad asemmanare cu amindoi parintii:). zau. las', cind creste mai mare, atunci o sa-ti dai seama mai bine. ce pacat de lapticu' tau ca se duce pe apa simbetei.... trimite-mi-l mie!!! hai-hai-hai!!!:):)
sigur ca vrem sa stim 'povestea' tranzitiei cristinelului! cind ai vreme si pofta...

dragi fete dragi, aveti grija de voi; tutus, sper sa treci peste raceala, bat-o focu'.... sa veniti cu vesti bune de pe la controale de rutina si spitale de nasteri.
ma duc sa ma intind oleaca, ca lia doarme dusa si am vreme numa' pin'la 12:) (e 10:20am).

va pupam pe toti si toate!

mona si lia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Irinusha, l-am vazut pe Cris. Sa va traiasca! Sigur, vrem sa stim cum a decurs nasterea. Bineinteles, cand ai tu timp si dispozitie...

Iulia P. si bebe Thomas (35 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Feteeee peste 9 ore mama e in aeroport ,stiu ca vam zapacit de cap ,dar credeti-ma ca sunt atat de fericita si nerabdatoare parca tot am impresia ca visez si ca nu se intampla cu adevarat.

Irinusha da vrem povestea ,nu mi-e frica nu mi-e frica ,spune-o pe toata cu rele si bune .Cat de despre Cris al tau Doamne dar e scumpic si intr-adevar seamana cu tati ,Nu pot sa cred ca il tii in bratze si ca ai bebul langa tine ,kiar ni se intampla noua toate astea?Kiar au trecut 9 luni de zile??Mey mey parca e un vis.

Mei fete dar ce se mai misca Ayumitza mea ,nu mai pot ma doare burta ,azi seara nu mai puteam de mijloc si de burta ce dureri ama avut ,uff hai ca va las ca la mine e deja aproape 12 noaptea.
Pupici.

Eryka & sufletzica din burtica (38 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

eryka, pupici la mamicutza ta!!! ... care vine sa te-ajute... ce frumos. si sora-ta vine, da? vai, ce fain de tine!! sa va simtiti bine si totul sa mearga bine cu venirea lui ayumi pe lumea asta!!

mona si lia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaiuta spune:

Buna mamici si burtici,

Mona si Irinusha, chiar ca v-ati incurcat intre voi cu lapticul. Of!!! Sper sa se rezolve pentru amandoua cat mai bine problema. Bine ca bebelusii sint bine sanatosi.

Eryka, ce bine ca vine mamica ta la tine, ca se vede ca abia o asteptai!!! Cred ca va fi super ziua de maine pentru tine.

Irinel, sa stii ca nici mie nu mi-a facut contol ultima oara. Nu stiu daca nu a vrut sau eram ultima pacienta si era ziua doctorului si si-asa a avut mare rabdare sa-mi faca cum trebuie ecografia (cu toate masuratorile). Si avand in vedere ca m-a chemat abia peste 2 saptamani, probabil ca nici nu a avut de gand sa-mi faca. Dar a spus clar ca data viitoare imi face, deci nu mai scap :D. Oricum, oricat de urat ar fi, sint constienta ca trebuie si e bine sa vada care e situatia.

Tutus, ai gria cu raceala, ca e pacat tocmai acum la sfarsit. Da-i cu ceiuturi si cu citrice, ca vitamina C face bine.

Irinusha, si eu vreau sa aflu povestea. Dar eu cred ca vreau varianta cenzurata. De fapt, nu cenzurata, dar zisa pe un ton incurajator. Daca se poate. Oricum, insista pe chestiile care te-au ajutat, ca sa stim si noi cum putem trece mai usor peste momentul asta (nu stiu de ce-i zic moment, ca doar tine cateva ore bune). Pozele nu l-eam vazut, ca la cum merge la mine internetul, asta ar fi deja o incercare prea mare, dar am incredere in fete. Daca ele au zis ca este un scumpic, inseamna ca asa este.

In rest, eu pe acasa. Ma cam plcitisesc. Azi am fost si cam adormita (probabil din cauza vremii de aici - cand soare cand nor). M-am chinuit sa nu adorm, ca altfel nu mai dorm noaptea. Astept sa treaca aceste ultime saptamani, desi, sincer, m-a cam luat frica si nu ma mai grabesc asa.

Nastere usoara pentru Laura (indiferent daca e naturala sau cezariana) si pentru Maria, si pentru fetele care mai nasc si nu au cum sa ne anunte.

Mihaela & bebe Horia (36 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Am revenit!

Ce sa zic, tot nu i-au vazut vezica biliara, m-au zapacit de cap, cica maine au nu stiu ce consiliu cu doctorii si o sa discute problema sa vada de sa ma cheme iara la alt eco,sau s-o lase pt dupa nastere, mi-au facut 2 eco, la un moment dat cica parca ar vedea ceva da nu-i sigura, in fine, pana la urma nu ma mai duc nicaieri (nici nu voiam) si vedem dupa nastere. Cat despre greutate, la eco cica ar avea bb cam vreo 2,600 si apoi la doctor la control, cand a masurat burtica,cica,a, e un bebe mare, si eu ma gandeam acu,cine stie cate 4-5 kg o avea, si zic adica cum, mai ales ca tocmai imi zisese la eco cat are, si cica are peste 3 kg, si e foarte bine, si dimensiunile toate is bune. Zau daca nu mai rau te enerveaza si te stresseaza controalele astea, si eco, mai bine zau in Dk, unde fac un eco,si atata tot, m-au innebunit pe ziua de azi, cu vezica asta, da' eu is linistita, am sentimentul ca-i bine, si nu ma las stresata de ei. Doctorul a zis ca ea nu s-ar stresa de asta, ca se intampla deci ori ca nu o vad, ori ca nu o are, si atunci poate e mai grav nitel,depinde cum e legat de celelalte organe, ori ca nu are nimic,ca sunt si oameni care si-o scot. Deci eu is linistita, cum ziceam,ce, copilul meu e bine, dar toata nebunia asta,tot circul asta, zau daca nu te omoara,mai bine mai putin control,ca-i mai bine,de parca mare lucru pot face in timpul sarcinii.
altfel, colul meu cica e deschis si moale(?!- parca)- si ca bebe ar putea veni cand vrea.
si mi-a mai zis de cateva ori ca spera sa rezist la durere, ca ei numa' epidurala au,si deci n-o pot avea. Halal, sa n-aiba ei alte mijloace contra durerii,nici nu m-am asteptat la asta la asa clinica.Si de rezistat trebe sa rezist, nu, asa ca ce sa ma mai stresez si cu asta.
Macar de acu incolo nu ma mai duc, decat la nastere :)) ca si-asa nu mai au ce sa faca mai mult,decat poate sa ma streseze si mai mult.
si iar mi-a dat sa fac testul de urina, desi tot bine a iesit, nu stiu de ce atata de des.
iar de candida, cica aia exista in vagin, vine si pleaca, si ca nu il afecteaza pe bb, nu-mi da tratament.
asta-i. Doamne-ajuta de-acu, ca mai mult de-atat, nu stiu ce pot face.
Irinusha, scrie povestea ta, da' putin incurajator daca poti :)) adica nu te concentra numai pe durere, ca asta mi-ar mai trebui :)) sa ma uit sa vad si eu pozele cu flacaul tau.
am fost si-am luat si baita pt bb, si am ales si caruciorul, sa-l cumpere sotul dupa nastere, si cam atat.
cred ca ma inec ca tiganu' la mal,ca numai as manca, mi-am luat o cutie de bomboane de ciocolata, poate unde si dupa toata nebunia de azi.
aici vremea e nasoala tare, frig, grindina,vant, e incredibil.
Eryka, si eu de abia astept sa vina mama mea, asa ca te inteleg ca nu mai ai rabdare,eu mai am de asteptat 2 sapt.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cady spune:

Iaca si io pe aici.

Chiar daca e mai tarziu, e din toata inima...LA MULTI ANI IRINELOR!!!

Irinusha, bine ai revenit acasa. Sa te refaci cat mai repede si, de asemenea, sa rezolvi problema cu lapticul cat mai nedureros posibil.

Mona, ai intrebat doctorii despre alaptat. Poate au ei o metoda miracol si nu te mai chinui. Eu zic in primul rand sa nu te mai stresezi. E cel mai important lucru, tinand cont ca lactatia este un fenomen bazat pe secretia unui hormon, care este influentata de sistemul nervos. Daca nu poti si nu poti, ii vei da supliment si gata. Doar nu va fi primul copil hranit artificial. Ea sa fie sanatoasa, iar tu nu te mai stresa si odihneste-te cat mai mult posibil. Stiu ca este dificil dar incearca. Iti tin pumnii sa ti se umple cat mai repede sanii cu laptic pentru Lia.

Mihaiuta, te inteleg cand spui ca te plictisesti acasa. Cam in aceeasi stare sunt si eu. Si nici nu prea mai pot sa ma plimb prea mult pe afara pentru ca ma dor toate articulatiile de mor.
Sa sti ca eu si acum ii astept pe aia de la RDS sa imi puna internet prin cablu. Asa ca si eu trebuie sa ma multumesc cu conexiunea mea dial-up si cu factura Romtelecom pe masura.

Gabi, ma bucur ca totul este OK in urma controlului. Si eu merg maine la control. Chiar ca e un pic disconfortant sa incepi de acum cu tampoane pentru sani. Poate ca o sa se opreasca din curs.
Si la mine s-au mai rarit contractiile, dar in schimb ma dor muschii uterului de nu mai pot. Cred ca puiutzul meu si-a mai schimbat pozitia pentru ca mi se pare burta ceva mai lasata.

Nu mai stiu cine se plangea aici ca inca nu a coborat bebe, nasa mea a trebuit sa sara pe o minge la spital ca sa coboare fetita.

Eryka, iti inteleg perfect entuziasmul. Sa aveti un timp frumos petrecut impreuna, tu si mama ta.

Irinusha, asteptam detalii.

Maria, nastere usoara si te asteptam va intoarceti sanatosi.

Laura, si eu am vazut emisiunea de aseara de pe prima. Mie nu mi s-a parut la fel de interesanta ca cea de acum 2 saptamani. Se pare ca miercurea tema emisiunii este nasterea. Sa sti ca nici al meu sot nu a vrut sa se uite la emisiune.

Daca am uitat pe cineva imi cer mii de scuze.

Va pupic pe toate si pe toti.

Cady si bimbirica baietzel 36+ saptamani (DPN 2 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Irinusha, l-am vazut pe Cris. E tare dulce. Cred ca esti cam modesta cand spui ca nu e cel mai frumos copil. Si apropo:::ARE PAR .
Ti-am spus eu de la ce se trag arsurile.
Oricum va urez tot binele din lume!!!!!!

Irinel si Tutus, tocmai mi-a trecut si mie raceala. M-a tinut 9 zile lungi si late. Tot de la gat mi s-a tras. Am facut gargara cu apa si sare de mi-a iesit pe urechi. Dar a ajutat. si infuzii cu ceai de musetel ca mie mi-a curs si nasul pana la urma. Sper ca pe voi sa nu va tina atat.Aveti grija!!!

Eryka, ce fain tre sa fie cand iti astepti mama. Si a mea vine pe 25. Nici ea nu a mai fost la mine si de-abia astept sa vina.

Mai fetelor m-au apucat niste contractii aseara cu dureri de spate, de am crezut ca mi-a venit randul. Mama mea zice ca astea se numesc dureri pregatitoare.

Dana in 36+de saptamani si Andrei

Mergi la inceput