mamici din Cluj (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Buna!

eu sunt o viitoare mamica de nov.-dec., acum am 11 sapt. si 3 zile, nu sunt din Cluj, dar merg la un dr. din Cluj si cred ca voi, a-ti putea sa-mi scrieti una-alta despre dr. Muresan.
Pufymic, am vazut ca tu mergi la dansul, si probabil ca ai putea sa-mi scrii mai multe.
Eu sunt din Baia Mare, nu prea am incredere in medicii de aici, asa ca am hotarat sa merg la Cluj (sunt doar 2 ore cu masina).
Despre dr. Muresan am auzit din vreo 2-3 surse, am primit un nr. de tel. de la clinica MEDSTAR unde are cabinat privat, si deja am fost o data acolo. Mi-a facut o impresie destul de buna, doar ca eu am o problema oftalmologica, care nu-mi permite nasterea normala (in plus am si 30 de ani si sunt la prima sarcina).

Vroiam sa stiu daca dansul este OK si la cezariene??? Mi-e foarte teama de operatie, si asa vrea sa fie facuta calumea. Plus ca ma tot gandesc cum va fi ingrijirea de dupa...
Si inca ceva, cum este clinica Gine I, este curat?? Sunt rezerve de 2 locuri macar??
Aparatura sunt sigura ca este!
Deasemenea am inteles ca dr. Muresan este si cel mai bun (sa ma exprim asa) la eco Doppler.

in asteptarea detaliilor,

, Dana 11 sapt. si 3 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heron spune:

Buna fetelor,

Mindra mamica a 2-a oara, anunta nasterea baietelului ei Adrian Dominic, la data de 5 Mai, ora 23:18 GMT (3,510 Kg si 54,5 cm). Mami si bebe sunt bine.

Sper sa ne vedem, cind vin la vara in Cluj.

Numai bine la toata lumea.

Liliana, Marcus (8 ani) si Adrian Dominic (5 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-olariu spune:

Felicitari Liliana!! Multa sanatate

Aseara am trecut pe strada Napoca si am vazut un magazin cu haine pentru garvidutze, tare dragut. Era inchis, dar inauntru era aprinsa lumina si am vazut lucruri destul de frumoase. Voi l-ati vazut? E mai vechi si nu l-am observat eu pana acuma? Este pe stanga (daca se merge spre P-ta Matei Corvin), dupa Connex. Daca mai stiti voi alte magazine, m-ar interesa pentru prietena mea care nu prea mai poate sa umble atata prin oras.

V-am pupat!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Waw ,felicitari Liliana si multa sanatate tie si baieteilor!
Dana, bun venit printre mamicile din Cluj, sper sa-ti placa pe la noi!Si eu am nascut la Gine1 si a fost ok iar despre dr.Muresan sunt convinsa ca vei primi si alte informatii de la fetele de pe DC pt.ca sunt multe care merg la el.

Aura si Diana(17iul.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Felicitari Liliana! Sa dai un semn cand vii la Cluj. Eu demult vreau sa ne intalnim.

Anda si printesuca Carina (1 an si 6 luni)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Liliana, felicitari!
Sa-ti traiasca bebelul sa creasca mare si sanatos si sa te bucuri de el!

„Dumnezeu sa te tina in palma mainii Sale, iar ingerii sa te indrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Fetele, Ioana, Dana, si nu numai,
Am vorbit cu Dr Muresan si saptamana viitoare vin la Cluj. Ne intalnim? Ma ajutati cu orientarea?
Ioana, spune-mi mai multe despre D-l Doctor. Si unde este Clinica Gine 1? Cum ajung la ea? O sa aveti timp si de mine? Eu pot lua un taxi din gara, ca sa ajung la clinica, dar va rog sa-mi dati adresa. Asta ca sa nu profit, caci eu tot as vrea sa ma intalnesc cu voi.
Cand o sa stiu mai multe o sa va scriu: ziua si trenul cu care vin.
va pup!

„Dumnezeu sa te tina in palma mainii Sale, iar ingerii sa te indrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Buna fetelor,
in ultimele 2 zile am avut probleme cu net-ul si n-am reusit sa va scriu..
Rachel: am fost la nasii mei care stau pe str Barsei dar nu stiau nimik de clinica Doris, m-am uitat prin zona si nu am gasit clinica.
Ma bucur ca ti-ai gasit un dr la care sa vii in Cluj, cum e dr Muresan(nu-l cunosc, dar dupa cum zic fetele trebuie sa fie un dr bun). As vrea sa ne intalnim si sa te ajut prin oras, insa nu stiu exact programul nostru pe sapt viitoare. Sotul meu acuma termina facultatea, are festivitate ,banchet si bineinteles examene, asa ca masina e mai mult la el si fara masina.. e mai greu. Am sa-ti spun atunci programul si daca se poate ne intalnim
Ioana, ma bucur ca sunteti bine. Nu te ingrijora daca nu misca prea mult, asa sunt ei la inceput mai lenesi, sa vezi in ultimele 2 luni ce activitate au.
Noi suntem bine, Andy face numai prostioare ca de obicei, astazi si-a facut o vanataie saracutul
Am primit si vesti din America din pacate nu prea bune..Soacra mea are cancer(nu stiu exact unde, legatura telefonica era prea slaba si nu am reusit sa aflam prea multe), in prima faza, deci nu e grav, si din cate am inteles trebuie sa faca ceva terapie o data la 2 sapt. Zilele astea o vor lasa acasa, se simte mai bine si asteptam sa vb cu ea.
Ce mai fac bebeii?
Vad ca stam bine cu activitatea la mesaje

Dana&bb Andy(1 an si 2 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Liliana , felicitari
Dana, bine ai venit printre noi

Dana&bb Andy(1 an si 2 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare Gagiciiiiiiileeeeeeeeeee!
No asa-mi place, cu activitate, zau asha!
Moni, ma bucur ca esti bine, io-s mare chiulangioaica, dar din iunie vin si eu regulat in Zorilor, ca intru in prenatal, pana atunci din 2 in 2...
Rachel, pana-ti raspunde Ioana, cu numarul strazii, e destul de usor sa ajungi de la gara cu un taxi, pe Strada Clinicilor, iar de acolo Gine 1 e foarte usor de gasit, se intra pe la intrarea de la urgente dupa care in curte o iei la dreapta (fetele corectati-ma daca aberez). Tu numai sa ai grija de taxi iei de la gara..., daca nu stii ce firma sa iei, spune-ne sa-ti scriem.
Liliana, felicitari pentru bb, multa sanatate tie si la kopii si sa fitzi o familie fericita!!!
Pupici la toate fetele, Ioana, nu prea intru pe yahoo ca am ffff mult de lucru si vreau sa rezolv multe ca sa pot pleca in iunie...dar mai intru eu, uite azi sunt...in treacat.

Roxana, 32 sapt. (cu bb Serbanel).

Mergi la inceput