mamici din Cluj (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

am pus si pozici de la 10 luni, adica de o luna si ceva da mai bine mai tarziu...imi puteti viziona razica daca apucati:)

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(11 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by rachel owen

Dana, as vrea sa merg cat mai repede la un doctor bun in Cluj. Ma doare cam rau burta si ametesc si vomit. Nu stiu daca pot spera ca as fi insarcinata, deoarece aceste semne nu apar atat de repede. Cred ca durerile sunt de la fibrom, dureri pe care nu le-am avut niciodata pana acum. Din pacate in embolizare eu sunt veteranul si nu pot sa intreb pe nimeni daca e in regula sau nu cu aceste dureri, fiindca fetele care si-au luat inima in dinti si au facut si ele embolizare sunt cu un pas in urma mea. Eventual le pot povesti eu prin ce urmeaza sa treaca. Scuze ca am deviat
Ce am vrut de fapt sa spun... Si scuze daca insist si profit
Am avut o colega pe cand eram in Valea Jiului (no, ca tat Ardeal ii) si dupa ce a ramas insarcinata, mergand la control acolo, i s-a spus ca e ok sarcina. Dar ei ii era rau si a ajuns la Cluj la Clinica Doris. Ce sa vezi... Copilul era mort, si ea era aproape pe moarte, ca facuse deja septicemie. Cei de la Doris nu numai ca ua salvat-o pe ea, dar i-au salvat si uterul. Ca la Petrosani cred ca l-ar fi scos cu tot. Nataraii! Acuma are un copil sanatos, maricel, tinut cu greu in burtica, dar sub urmarirtea celor de la Cluj, a dus sarcina cu bine, a nascut acolo si acuma e o mamica fericita.
In plus, eu nu ma nevoie numai de un consult medical. La un cabinet ginecologic ma cauta si atat. Evantual imi interpreteaza ecografia si imi da tratament, daca e nevoie. Dar o ecografie de calitate numai un medic specializat in medicina nucleara poate sa citeasca exact ce vede pe aparatul ala. Aparate ecografice bune sunt cam peste tot, nu sunt medici buni. Mie aici, mi-a facut o doctorita ecografie abdominala (in luna ianuarie anul acesta) si s-a vazut ceva nedefinit acolo. Pai eu nu aveam de unde sa stiu ce era. Ea a zis ca nu am nimic, nici un chist, totul e ok. Si eu aveam un fibrom de 83/90 mmm. Adica cat o sarcina de 12 saptamani. Se poate sa nu fi vazut? Ea a zis ca e vezica. La asa medici sa mai merg aici?
Apoi vreu sa merg la un doctor care sa ma incurajeze el pe mine. Nu eu pe el. Poate ca cer prea mult. Dar sunt hotarata. Si sunt atatia medici pe lumea asta, ca am sa caut pana gasesc unul asa cum vreau eu. Ca am de unde alege. Doar ca in Cluj nu ma descurc. Nu cunosc Clujul.
Cam atat ca am vorbit deja prea mult.
PA fetele, si o zi buna!

„Dumnezeu sa te tina in palma mainii Sale, iar ingerii sa te indrume mereu.”

Mergi la inceput

Pufymic, Dr Muresan are ecograf? Spune-mi mai multe despre el.
Te roooog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Buna fetelor,
Rachel,maine o sa merg la nasii mei (care stau pe str Barsei) sa aflu unde e clinica Doris, iar sapt viitoare merg sa ma interesez pt tine, daca stii un dr anume.. sa pot merge la el(intreab-o pe colega ta cine s-a ocupat de ea acolo). Da-mi un PM si spune-mi(cum sa intreb acolo) asa "mura-n gura" caci nu cunosc eu termenii astia medicali prea bine..Cand vrei sa vii in Cluj?
Cristiana , felicitari, multi pupici pt Thea. Si Andy a inceput pe la 11 luni sa mearga, acum la 1 an si apropae 3 luni alearga, ufff
Ce mai fac gravidutele?
Fetelor, mi se pare mie sau chiar sunt absente unele fete pe-aici? Intr-o vreme, nu de mult, era mai mare activitatea ..
Va pup

Dana&bb Andy(1 an si 2 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata fetelor!
Rachel, ti-am trimis un PM.
Carrie ti-am vazut gagalicea de fetita.E adorabila!
Dana, ce mai stii de soacra ta??
Chiar asa, fetelor, cam slaba activitate pe la noi de o vreme incoace....
Noi suntem bine, bb misca cand si cand, il simt mai mult seara si dimineata....vineri am fost ingrijorata ca nu l-am simtit(cu toate ca stiam ca asa se va intampla...). Azi l-am simtit de canteva ori...
Carrie, ziceai ca finuta ta ei insarcinata in 5 luni si e tot la Muresan ...ea nu intra pe forum? Mi-ar place sa vorbim, poate ne intalnim pe la Muresan....
Pupici, Ioana si bb mic(19 sapt. si 4 zile)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Ioana, Raluca nu prea are acces la Internet (e nutritionista la spitalul CFR)dar am sa o intreb.poate vorbiti la telefon, discut azi cu ea si apoi va ajut sa schimbati numere, ok?stiu ca e tare bine sa ai pe cineva cu aceeasi varsta a sarcinii cu care sa schimbi impresii.noi eram o gasca de 3 fete cu exact acelasi DPN si chiar aceleasi probleme, toate avem fetitze:) dar Thea e cea mai mica:).
multumim de aprecieri si felicitari, sunteti dragutze.

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(11 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Ioana (pufymic) multumesc.
Dana, pai cam ce am scris eu sus.
O sa vin la Cluj peste vreo saptamana si sper sa ma intalnesc cu voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Cristina, parerea mea e sa te duci linistita in minivacanta atata timp cat stii ca fetita iti ramane in siguranta si mai ales ca spui ca s-ar putea sa fie singurul concediu pe anul asta.
Rachel,eu aud pt.prima data de clinica Doris si sa stii ca am cautat-o si in paginile aurii locale si nu am gasit-o.Eu una stau departe de strada respectiva dar poate reuseste Dana sa te ajute daca a spus ca are drumuri prin zona.
Aura si Diana(17 iul.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monica spune:

Salut fetelor,
sint in concediu medical si asa o sa ramin pina la 1 iunie cind intru in prenatal.de acasa nu pot intra pe internet pina nu-mi pun tot la loc dupa zugravit.
sint ok si sper sa nu apara nici o problema. Ioana saptamina asta o sa ajung pe la reumatologie dar am inteles ca tu esti in concediu
Roxana sper sa ne vedem in Zorilor.
va pup si aveti grija de voi
Monica si BB 26+sapt (fetita se pare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!
Pe unde umblati? Ca e cam slaba activitatea de aici....Roxi, pe unde esti?Intra pe Yahoo sa mai vb, cand ai timp! De Moni mai stii ceva?
Restul fetelor, ce mai faceti?Puiutii vostri nu au facut rubeola, ca nepotica mea a facut (cred ca a luat de la gradi), are 5 anisori.
Carrie, cu Raluca ai reusit sa vorbesti?
Azi am vazut o graviduta in autobuz(am luat 30 depe motilor, pana in marasti), si ma gandeam, oare nu e de pe DC??
Pupic, Ioana si bb mic(19 sapt. si 5 zile)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput