Interzis cu desavarsire femeilor !
Dragi tatici forumisti,
Va invit pe toti la o bere !
Nu uitati sa aduceti si odraslele cu voi.
Vlad
ps Multumesc,unei colege de pe forum, pentru idee
Raspunsuri
joxy spune:
Draga tatikule,
Am mai avut noi unul aici pe forum care a zis ca face legitimatzii.. un album de poze sexy ale sotiilor, etc.
Propune ceva mai concret, cand, unde, cum.. si apoi cum sa scapam de neveste ? ...
Crezi ca o sa-mi de-a mie nevasta copilul sa merg cu el la bautura... si fara ea.
Femeile/Nevestele sunt un rau necesar. Noi sa bem bere si ele sa aiba grija de puradei.
Cu respect,
Florin
"Give me what I want and I'll go away."
tata lu Toma spune:
Sunt de acord sa vina si nevestele dar cu o conditie : sa nu fie forumiste ! Asa, ca tot se vorbeste pe aici de discriminare !
Iaca propunere : Herastrau - Roata Mare. Intai dam copii in tiribombe si pe urma bem vis-a-vis de ele berea.
Data si ora putem sa o stabilim dupa ce vedem daca sunt musterii.
vlad
Marianar spune:
quote:
Originally posted by tata lu Toma
Sunt de acord sa vina si nevestele dar cu o conditie : sa nu fie forumiste !
vlad
...cred ca pica pana la urma aceasta conditie , din cate stiu eu taticii forumisti au neveste forumiste , cu mici exceptii, asa ca ori deloc ori cu...
tata lu Toma spune:
Offffffffff !
De ce-mi fortati mana ?...
Bine daca altfel nu se poate, ne intalnim cu tot cu neveste(forumiste sau nu) si copii si facem asa : noi ne ducem la bere si discutam despre masini/fotbal, voi ramaneti pe o banca si vorbiti despre barbati iar copii n-au decat sa se descurce !
Cred ca ar fi bine in week-end-ul viitor ca sa avem timp sa ne organizam.
vlad
Marianar spune:
Al meu sot nu e forumist, asa ca de mine scapati indiferent de situatie
Distractie placuta la
tata lu Toma spune:
pentru qsar:
Aici e vorba despre o propunere de intalnire a barbatilor de pe forum (daca si cati or exista)
vlad
qsar spune:
quote:
Originally posted by tata lu Toma
Offffffffff !
De ce-mi fortati mana ?...
Bine daca altfel nu se poate, ne intalnim cu tot cu neveste(forumiste sau nu) si copii si facem asa : noi ne ducem la bere si discutam despre masini/fotbal, voi ramaneti pe o banca si vorbiti despre barbati iar copii n-au decat sa se descurce !
Cred ca ar fi bine in week-end-ul viitor ca sa avem timp sa ne organizam.
vlad
dede spune:
quote:
Originally posted by Marina
lasa-i mey sa se organizeze! nu le strica micile bucurii ale vietii
Marina
Da,mey, poate va "lipiti" si voi pe langa noi :P:P:P
Vlad - io zic ca pe 8 e bine, cu catel si purcel dupa noi - e si mai "safe" asa.
D.