Interzis cu desavarsire femeilor !
Raspunsuri - Pagina 2
cl spune:
Propunere: taticii sa se ocupe de copii, iar mamicile sa stea la o bere . Si noi putem discuta despre fotbal .
Dede, am auzit ca faci cinste, si de doua ori! Ca ai de sarbatorit doua evenimente.
Claudia
tata lu Toma spune:
Si uite asa se va dovedi ca barbatii de pe forumul asta sunt cei mai "speciali" din lume.
Va urez un 1 MAI bestial !
denissa spune:
Va mai intalniti??? Ca poate-l insotesc si eu pe barbatu-meu (nu de-alta, da' sa se simta "safe")
Victoria spune:
Chiar asa, noi oricum merem la Alexandra cafe la frappe, si e chiar langa...si daca tineti neaparat, vi-l trimit numai pe el, ca sa va lipsesc de incantatoarea mea prezentza
V.
veni, vidi, Victorie!
tata lu Toma spune:
Pai eu unul m-am dezumflat pentru ca nu prea stiu cu cine m-as putea intalni decat cu Dede (singurul tatic forumist care a dat curs invitatiei mele).
Din pacate, insa, eu nu pot pe 8 asa ca o sa-i propun o alta intalnire (printr-un PM) pentru ca vad ca alti musterii nu se arata.
cu parere de rau,
vlad
dede spune:
quote:
Originally posted by tata lu Toma
Pai eu unul m-am dezumflat pentru ca nu prea stiu cu cine m-as putea intalni decat cu Dede (singurul tatic forumist care a dat curs invitatiei mele).
Din pacate, insa, eu nu pot pe 8 asa ca o sa-i propun o alta intalnire (printr-un PM) pentru ca vad ca alti musterii nu se arata.
cu parere de rau,
vlad
Da' Toma poa' sa vina?
tata lu Toma spune:
Pai sigur ca poa' sa vina doar ca nu bea bere...inca si nici nu prea sta intr-un loc.
Deci daca accepti conditiile astea o sa-i dau coordonatele intalnirii !
vlad
denissa spune:
quote:
Originally posted by tata lu Toma
Pai sigur ca poa' sa vina doar ca nu bea bere...inca si nici nu prea sta intr-un loc.
Deci daca accepti conditiile astea o sa-i dau coordonatele intalnirii !
vlad
Las' ca-nvata repede...nu ne facem probleme...tu trimite-l!!
Catalin spune:
Servus, men!
Vad ca e rost de fotbal, masini si bere... cine taie biletele?
Catalin
Think pink!
Veve spune:
Da' fotbal n-aveti,ca veneam si io.Sa ma rad!...si daca ma primea taticu' lu' Toma...parol ca-s barbata!
PS Titlu-i pus la deruta,asa-i?
Irina,veve & croko