Interzis cu desavarsire femeilor !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Propunere: taticii sa se ocupe de copii, iar mamicile sa stea la o bere . Si noi putem discuta despre fotbal .
Dede, am auzit ca faci cinste, si de doua ori! Ca ai de sarbatorit doua evenimente.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Si uite asa se va dovedi ca barbatii de pe forumul asta sunt cei mai "speciali" din lume.

Va urez un 1 MAI bestial !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denissa spune:

Va mai intalniti??? Ca poate-l insotesc si eu pe barbatu-meu (nu de-alta, da' sa se simta "safe")

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Chiar asa, noi oricum merem la Alexandra cafe la frappe, si e chiar langa...si daca tineti neaparat, vi-l trimit numai pe el, ca sa va lipsesc de incantatoarea mea prezentza

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Pai eu unul m-am dezumflat pentru ca nu prea stiu cu cine m-as putea intalni decat cu Dede (singurul tatic forumist care a dat curs invitatiei mele).
Din pacate, insa, eu nu pot pe 8 asa ca o sa-i propun o alta intalnire (printr-un PM) pentru ca vad ca alti musterii nu se arata.

cu parere de rau,
vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

quote:
Originally posted by tata lu Toma

Pai eu unul m-am dezumflat pentru ca nu prea stiu cu cine m-as putea intalni decat cu Dede (singurul tatic forumist care a dat curs invitatiei mele).
Din pacate, insa, eu nu pot pe 8 asa ca o sa-i propun o alta intalnire (printr-un PM) pentru ca vad ca alti musterii nu se arata.

cu parere de rau,
vlad

Da' Toma poa' sa vina?

Mergi la inceput

Pai sigur ca poa' sa vina doar ca nu bea bere...inca si nici nu prea sta intr-un loc.
Deci daca accepti conditiile astea o sa-i dau coordonatele intalnirii !

vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denissa spune:

quote:
Originally posted by tata lu Toma

Pai sigur ca poa' sa vina doar ca nu bea bere...inca si nici nu prea sta intr-un loc.
Deci daca accepti conditiile astea o sa-i dau coordonatele intalnirii !

vlad

Las' ca-nvata repede...nu ne facem probleme...tu trimite-l!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Servus, men!

Vad ca e rost de fotbal, masini si bere... cine taie biletele?

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Da' fotbal n-aveti,ca veneam si io.Sa ma rad!...si daca ma primea taticu' lu' Toma...parol ca-s barbata!

PS Titlu-i pus la deruta,asa-i?

Irina,veve & croko

Mergi la inceput