Mamici Iulie-August 2004(56)
Raspunsuri - Pagina 8
diana21 spune:
Mitzura, La Multi Ani!!!!
30 de ani e o varsta minunata, bucura-te de ea!
Diana, 26 ani, gemeni/rac
Fetita Strumfita - 23 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal
roxanaz spune:
Mizule la multi ani mama pentru schimbarea prefixului!!!! sa fii sanatoasa si tu si puiul tau si toti cei dragi tie... sai ai numai bucurii!!!!
!!!!
Monique daca esti cuminte trimit reteta pe pm.
corianai spune:
La multi ani. Mitzura!!! Multa sanatate si fericire alaturi de copilasul tau si toti cei dragi!!
kamiska spune:
La multi ani Mitzule !
Sa-ti dea Dumnezeu numai sanatate si bucurii, tie si bb-ului tau.
Kamy 27 sapt
Dorsilia spune:
Mitzura La Multi Ani ! Si sa stii ca asa e....femeia la 30 de ani e femeie de femeie, pana si Balzac a scris un roman care exact asa se si intitula "Femeia de 30 de ani" si l-am citit de 2 ori deja.
Alice, asa am patit si eu azidimineata, m-am udat pe strada si apoi m-au trecut transpiratiile de frica, apoi m-a luat cu frig parca, panica a tot crescut, imi tremurau mainile pe tastatura. Naspa senzatii. Ca tot ai adus vorba de supermasculi, in gluma, eu una nu ma gandesc la prostioare, nici inainte nu-mi trezeau interesul, acum mi se superfalfaie de ei, nici macar nu-i mai observ pe strada. S-a intamplat sa vin vineri seara acasa cu un taxiu...opreste asta in fata blocului, ii platesc, si pana imi da restul vad ca pe scarile de la bloc stau 2 tipi. Se uita lung de tot la mine, isi dau coate, ca pustii, chicotesc, si cand ma dau jos din taxiu si scot burtica la inaintare le piere brusc de pe mutre ranjetul si li se pleosteste mutra. Ha ! Ce mi-am mai ras in barba atunci !
lia 27 sapt de la UM
alice2004 spune:
O sa ma aveti pe constiinta cu cheese-cake-ul ala !!! De cind am auzit de el, ma tot gindesc cu gura plina de apa !!Roxi, si eu sint cuminte ... pot primi si eu reteta ???
Alice
35 de ani/pesti
DPN 15-16 august
alice2004 spune:
Lia, era o vorba cum ca ce este frumos si lui dumnezeu ii place ! Si la o adica, de ce ei sa se uite si noi nu ? Cit despre prostioare, uneori, in ultima vreme, ma suprind gindind mai ceva ca inainte, probabil din cauza abstinentei, ca deh, sosul meu e plecat intr-o deplasare in olanda ... da' se intoarce miercurea asta ! Doamne, de abia astept sa il iau de la aeroport !!!!!!
Alice
35 de ani/pesti
DPN 15-16 august
Ssarah spune:
Neatza burticutze,
Mitzura la multi ani, sa fii fericita si tot ce-ti doresti .
Eu de azi am ramas singurica pana pe 20 mai.....asa ca...sunt disponibila la cine vrea sa iesim in oras....
In w.e. am fost la casutza de la tara, undeva in apropierea Buzaului, si m-a rasfatzat tot familionul..mama, soacra socrul, sotziorul....am profitat si eu de el inainte sa plece...Am postat cateva poze pe webhost pe care le-am facut ieri parca intr-o saptamana mi s-a umflat burtica si mai mult....sunt curioasa cat o sa ma fac pana se intoarce tati..
Alexa - 28 saptamani
26 ani, DPN 19 Iulie, Dr. Parvu, sp.Elias
http://community.webshots.com/user/alexpavel