Mamici Iulie-August 2004(56)
Raspunsuri - Pagina 7
Dorsilia spune:
Da Corina, posibil sa ai dreptate in ce spui numai ca eu la ora asta sunt cam pe dos ca m-am trezit de la 4 si n-am mai putut adormi, plus ca m-a epuizat psihic faza cu secretia asta. Oricum am constatat ferm ca de o saptamana si ceva ma enervez extrem de repede, e adevarat ca imi imi trece la fel de repede, plang una-doua, chiar si din chestii banale ca de exemplu un gand naspa, un film, si nu mai am rabdare pentru mai nimic.
Asa ca va rog sa-mi scuzati iesirea panicoasa din dimineata asta. Ma rog la Dumnezeu sa fie bine si sa nu se intample nimic rau cu bebelul.
lia 27 sapt de la UM
mitzura spune:
Buna dimineata!
Astazi am asa o stare intre bucurie si depresie, ca fac 30 de ani. De vreo saptamana ma tot gandesc si nu-mi vine sa cred! Adevarul e ca ma simt bine acum la ti, mai bine decat la 20 de exemplu, dar ma cam sperie vastra asta. Ma gandeam azi dimineata ca eu o sa am 60 de ani cand copilul meu va fi ca mine. Brrrrrr!!!!!!
Era acum catva timp un subiect pe aici pe undeva, ceva de genul ce motive de bucurie avem la 30 de ani. Ma duc sa-l caut ca sa ma mai inviorez.
mitzura si bebe tzopaila din burtica - 30 saptamani
Dorsilia spune:
Moni, e posibil sa-l schimb daca vad ca nu ne intelegem.
Oricum intr-o privinta i-am dat dreptate, pentru ca m-am gandit si eu ca a descrie o scurgere nu e totuna cu a o si vedea, de aceea cred ca nu ajuta sa il sun, numai consultul (eco) ar putea sa arate daca sarcina e in regula.
lia 27 sapt de la UM
roberta04 spune:
Lia, mama, nu-ti fa probleme, eu am plans ieri in fata televizorului, de emotie ca au castigat romancele la gimnastica!! Doamne, Doamne, cred ca nici in scutece nu eram asa sensibila. Si sa nu mai spun ca mi se pare ca sotul meu e un insensibil, dar sa stii ca bine ne fac ca ne iau mai tare, cred ca daca ar plange odata cu noi am lua-o razna de tot.
Roberta + BeBe scump din burtica - 23 saptamani
Doamna Bibi spune:
Mitzura LA MULTI ANI!!!!!!!
E o varsta foarte frumoasa,eu abia astept sa implinesc varsta asta,mi se pare varsta de aur a femeii.
Monique si bebe mic 23/24 sapt.,DNP 30 august 2004
28 ani, sagetator
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
roberta04 spune:
MITZURA, sa traiesti si sa fii sanatoasa!!!
30 de ani e varsta cea ma cea pentru femei, nu mai sunt nici gasculite ca la 18 si nici nu au intrat in randul babelor, sunt coapte numai bine, dupa cum spune sotul meu!!
Eu am 34 si ma simt de 16, cred ca asta conteaza, cum stii sa-ti "porti" varsta!!
Deci, lasa depresiile pentru atunci cand vei implini 75 de ani, iar in privinta diferentei de varsta dintre tine si copil, sa stii ca mama m-a facut la 33 de ani si suntem cele mai bune prietene, cred ca la maturitate stii sa te apropii altfel de copil si sa il intelegi mai bine!
Roberta + BeBe scump din burtica - 23 saptamani
maaria spune:
pentru sarbatorita de azi sanatate ca-i mai buna decat toate pentru tine si BB (vad ca si el a schimbat prefixul).
LA MULTI ANI MITZURA!
Maria DPN 29 august.
diana21 spune:
Buna dimineata, mamici cu burtici!!!
Eu am fost la mare, m-am plimbat desculta prin apa si am inghetat! A fost dragut, am stat pe niste terase cochete din Neptun, am mancat inghetata...in rest, foaret obositor drumul, dar a fost ok.
Puiutul meu mic face niste tumbe acum...
MAi fetelor, mai mergem maine la Municpal? Monique, la cinci fara un sfert ne vedem in fata la spital, ce zici?
Si acum sa va zic ce problema am eu de cateva zile. Imi apare celulita pe picoare si sunt disperata. Cu ce sa ma dau? Stiti voi vreo crema eficienta?
Diana, 26 ani, gemeni/rac
Fetita Strumfita - 22 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal
alice2004 spune:
Buna dimineata si din partea mea si sa avem o zi super si o saptamina asijderea !!!
Mitzura, LA MULTI ANI !!!! si sa ai parte numai de bucurie in viata si bineinteles de multa multa sanatate alaturi de toti cei dragi tie si un bebelus dragalas si sanatos !!! Nu iti face probleme cu virsta de 30 de ani, eu am deja 35 dar nici eu nu ii simt decit rareori ... iar daca ma uit in oglinda, chiar ca ma intreb unde au trecut atitia ani peste mine, ca arat tot ca la 20!
Lia, iti scrisesem si mai devreme dar s-a pierdut pe undeva mesajul meu ... nu te ingrijora cu secretiile acelea, cu cit creste in saptamini sarcina, cu atit ele devin mai abundente ... si eu m-am speriat la inceput cum ca ar fi lichid amniotic, dar pe urma mi-a trecut, asta pentru ca am patit-o si eu de citeva ori pe strada, sa simt cum ma ud asa, dintr-o data - sa nu va prind ca va ginditi la alte prostii, ca nu am vazut nici un supermascul care sa imi dea astfel de ... "trairi" !!! Hehehehehehehehehe ...
Va pupic pe toate si printre mormane de hirtii si acte, va mai scriu si citesc !
Alice -25 de saptamini
35 de ani/pesti
DPN 15-16 august
alexa22gandi81 spune:
Mitzura,LA MULTI ANI,sanatate,multe bucurii si realizari.Petrecere frumoasa.
alexandra