Romani in Belgia , poftiti la o barfa...

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Stiti cumva cum se poate telefona mai ieftin in belgia pe mobil, din franta? va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zizee spune:

iti pot spune cum se poate telefona extrem de ieftin pe fix din belgia: se formeaza 070/777 777 si apoi nr. de fix din franta/olanda, germania sua sau canada. nu mai stiu pretul unui impuls dar era ceva ridicol de mic fata de pretul de la belgacom

o varianta de apel cu pret redus pe mobil s-ar putea sa fie folosind cartele preplatite (trebuie intrebat la tutungerii ce cartela convine cela mai bine pentru franta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zizee spune:

nadine, sorry, am inteles anapoda intrebarea ta.
las totusi raspunsul, poate serveste cuiva din belgia.
iar varianta cu cartelele preplatite, cred ca poate fi aplicabila si pentru apeluri din franta spre belgia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

quote:
Originally posted by Vanina

da,o sa incerc sa fac....dar nu am vazut nici bors sa se vanda...doar sa-l acresc cu sare de lamaie sau lamaie...
mersi oricum
astept o propunere de intalnire undeva toti(imposibil chiar toti) romanii din belgia...
va pup pe toti

Vanina

Pai uite fiindca e soare si e frumos propun sa ne intalnim sambata in fata la Rue Neuve la piramida. Ora va las pe voi sa o alegeti.

Mamica lui Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vanina spune:

buna ideeeee...
sunt super incantata...
ai primit mesajul meu privat?
ora 16 sau 17...spuneti voi care aveti copiluti ca la mine nu conteaza ora...sunt disponibila oricum..
chiar vroiam sa-ti scriu azi sti propun sa ne intalnim maine..ca stiam ca miercurea esti mai libera...
va pup pe toti...si astept sa decideti o ora...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Iti multumesc mult zizee. Am vazut ca esti din Tunisia; am fost asta vara acolo in vacanta, pe langa Nabeul si mo-a placut foarte mult!
Mai astept poate alte propuneri pt telefon!
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli2you spune:

Vin sambata la intalnire
Dar eu am o nelamurire raducu: Rue Neuve adica piramida de care ai spus e intre Sheraton si Botanique?
ora nu conteaza nici pt mine asa ca raducu, tu care ai bb tre sa ne propui ora la care sa ne vedem, ce zici? nu e mai bine asa?

si pana sambata mai este, ne mai auzim pe forum
iuli2you
P.S. de data asta chiar o sa ne cunoastem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

Da iuli2you piramida e chiar intre sheraton si botanique, e chiar in fata strazii unde incepe City2. Parca e si inima mare rosie acolo.
Acum vreau sa va intreb cand sunteti de acord cu intalnirea: dimineata sau seara?

De abia astept sa va cunosc!!!

Mamica lui Raducu

Mergi la inceput

Ok stiu stiu, ma gandeam ca mai este vreo piramida pe acolo prin Bxl si nu o sa stiu unde sa vin
Eu cred ca cel mai bine e seara nu? e mai racoare
Si eu abia astept sa va cunosc, dar noi doua avem un avantaj: ne stim din poze si ne v a fi mai usor sa ne recunoastem
Deci intalnirea noastra sa inceapa de la 16 incolo

iuli2you

Mergi la inceput

si inca ceva: ce statie de metrou este acolo?

Mergi la inceput